Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Je to fakt smutný, nepřijít na oslavu vlastních narozenin.

Když už se mi podařilo naverbovat většinu party, sehnat hospodu a tak, tak mi bejvalka v devět ráno zavolá, že na ní vlezla křipka a je komaťák a ať vyzvednu malou ze školy a nechám si jí celej víkend.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to fakt smutný, nepřijít na oslavu vlastních narozenin.

Když už se mi podařilo naverbovat většinu party, sehnat hospodu a tak, tak mi bejvalka v devět ráno zavolá, že na ní vlezla křipka a je komaťák a ať vyzvednu malou ze školy a nechám si jí celej víkend.

Tak vsechno nejlepsi ;-)

Clovece ze me uz je takovej suchar, ze bych radeji byl doma s deckem, nez sedel v knajpe :D

Upraveno uživatelem honza71
Odkaz ke komentáři

Díky Honzo.

Zas kolem a kolem, důstojně jsem to oslavil u generála předevčírem a dneska v práci to bylo taky hodně příjemný. Začali jsme v devět Kontušovkou od kluků Žufánkovic.

EDIT: Já už právě s partou v hospodě nebyl ani nepamatuju a s malou jsem byl celý jarní prázdniny plus minulý víkend. Né že bych s ní nebyl rád, ale občas čověk potřebuje i jinačí společnost. Jinak jsem furt doma sám a chlastám.

Upraveno uživatelem Horhe
Odkaz ke komentáři

Nastvalo to asi ne, ale občas si rikam, jake by to bylo, kdybych si nevzal ucitelku.... Furt by mi někdo neříkal, jestli jsem si umyl ruce a zhasnul.. jestli jsem vypil dost čaje (mam rymycku)... a ted zas budu poslouchat cely sobotní vecer psychologický rozbor dnesni mladeze... Opravovala písemky z osmych trid (v sobotu vecer, jako kdy jindy) a na otázku, kdo objevil krevni skupiny, dostala mimo jine i odpovedi: Frankenstein a Jack Rozparovac.... ale je fakt, ze to prej nebyl humor, ze ty děti takové fakt jsou.. asi ji pujdu nalít trochu vina, at to trochu pustí z hlavy... :-/

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

učiteku doma........ :frusty:

My jsme spolu od osmnacti... To to jeste na čele napsany nemela... :-)

Kdyby v ty skole mela trochu vic klidu, tak to je asi v poho.. ale takhle kdyz se to občas sejde... To ti prckové netusi, kdyz tam zlobej pred den, ze to pak nakonec odnesu ja... :-o)

Upraveno uživatelem petr_cha
Odkaz ke komentáři

Nastvalo to asi ne, ale občas si rikam, jake by to bylo, kdybych si nevzal ucitelku.... Furt by mi někdo neříkal, jestli jsem si umyl ruce a zhasnul.. jestli jsem vypil dost čaje (mam rymycku)... a ted zas budu poslouchat cely sobotní vecer psychologický rozbor dnesni mladeze... Opravovala písemky z osmych trid (v sobotu vecer, jako kdy jindy) a na otázku, kdo objevil krevni skupiny, dostala mimo jine i odpovedi: Frankenstein a Jack Rozparovac.... ale je fakt, ze to prej nebyl humor, ze ty děti takové fakt jsou.. asi ji pujdu nalít trochu vina, at to trochu pustí z hlavy... :-/

Tak a teď jsi uvědom, co jsi provedl vlastním dětem:-p :-D

Edit: a vím o čem mluvím, moje mamka je taky učitelka. Vlastně i babička a teta. Ale u babičky mám aspoň podezření, že má ráda děti:-D

Upraveno uživatelem vojta1
Odkaz ke komentáři

Odesel mi vypinac ve sklepe. Se svyma znalostma elektriny jsem se pustil do opravy- prvni rana me poucila, ze si mam vypnout elektrinu, druha, ze jsem vypnul spatnej obvod. Muzu vam rict, ze elektrikar ze me nebude. Sice zdarne vymeneno, ale nekolik sroubku nemuzu ve sklepe najit :-(.

Odkaz ke komentáři

bacha na to, rána proudem není sranda ikdyž se zdánlivě nic nestalo. Kdyby ti bylo nějak blbě, zajdi za doktorem, ono to může rozhodit srdce, vyvolat arytmie a kdovíco ještě. Každý člověk je na to jinak citlivý a nikdo neví předem co to může udělat. Já už to taky párkrát schytal, jsem dost odolný, celkem málo to cítím ale rozhodně na to nijak nespoléhám a neberu to na lehkou váhu. Proklepnutí zkoušečkou nic nestojí a je to jistota. Hlavně ve starších instalacích jsou to někdy záhady co s čím je pospojované, vypneš celý barák a ono to svítí protože kdysi někdo něco přistavěl a proud natáhl kdoví odkud. V práci máme dílnu kde je trojí instalace, ze třech různých rozvaděčů. Jeden barák má půl elektriky z rozvaděče na chodbě a půl z vedlejší haly. Dobrý kombinace jsou taky třeba světla co se rozsvěcí z víc míst, když se kdysi větší prostor přepeřil na několik menších a vypínače v jedné místnosti ovládají světla v jiné. A že nesedí popisky na pojistkách v rozvaděčích, to už je jen taková bezvýznamná nepatrnost.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...