mikymik Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 Minul jsi se v zatáčce s jiným autem, chápu to dobře?
KatkaB Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 Jak to tak čtu, tak přijde doba, kdy se bude podobná "skoronehoda" prodávat jako adrenalinový zážitek. Místo seskoku padákem atd.
long Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 Právě jsem se od 17.9 dovolal na Ministerstvo dopravy s tím, že jsem jim 17.9 posílal žádost o zpřístupnění dvou údajů, tedy fakticky jednoho.Chtěl jsem spárovat R.Z. a VIN vozidla u všech vozidel provozovaných ( registrovaných) k 17.9. v České republice. Nic víc, jen tyto dva nic neříkající údaje. žádná jména, adresy, IČ a nebo rodná čísla.NE NEJDE TO, jsou to osobní údaje a toto neposkytují. Když jsem s ptal co je to za osobní údaje a s čím jdou spojit neuměl mi vedoucí vedoucí oddělení reg. vozidel říci ani náznakem. Stát a jeho instituce řídí tedy vlastně kdo ? Já si myslím, že nekompetentní lidi ( chtěl jsem napsat něco vulgárního, ale to mi nepomůže) Zlatý prsteny, diamanty a jiné kameny !!!
Baldic Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 VIN i RZ jsou technicakem sparovany se jmenem a adresou majitele, tudiz to opravdu jsou osobni udaje.
African Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 Hlavně to GDPR taky hodně všemu pomohlo, debilové furt něco vymejšlej. K čemu to vůbec bylo? Vtěrné emaily i telefonáty pokračují dál, a naopak se normální slušný člověk toho dozví na úřadech polovic. Navíc informace, které vysí všude na internetu, akorát má člověk práci navíc a musí hledat.... To z nás zase jenom vydřeli prachy a tím to haslo, člověk nebude do roka vědět co to nějaký GDPR vůbec je, jo a pak nastoupí kontroly :-)
geometr Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 K čemu to vůbec bylo? Tak to vím naprosto přesně.
Návštěvník Ondra Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 Právě jsem se od 17.9 dovolal na Ministerstvo dopravy s tím, že jsem jim 17.9 posílal žádost o zpřístupnění dvou údajů, tedy fakticky jednoho.Chtěl jsem spárovat R.Z. a VIN vozidla u všech vozidel provozovaných ( registrovaných) k 17.9. v České republice. Nic víc, jen tyto dva nic neříkající údaje. žádná jména, adresy, IČ a nebo rodná čísla.NE NEJDE TO, jsou to osobní údaje a toto neposkytují. Když jsem s ptal co je to za osobní údaje a s čím jdou spojit neuměl mi vedoucí vedoucí oddělení reg. vozidel říci ani náznakem. Stát a jeho instituce řídí tedy vlastně kdo ? Já si myslím, že nekompetentní lidi ( chtěl jsem napsat něco vulgárního, ale to mi nepomůže) Zlatý prsteny, diamanty a jiné kameny !!!A muzes prozradit, k cemu jsi to potreboval?
geometr Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 To by mě taky zajímalo. Jenom kolik je u nás registrovanejch aut ... tušim kolem 5,5 mil?
Tom4 Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 No Míra trefil eurojackpot a chce dát státnímu institutovi vydělat.První stránka výpisu kilo, každá další započatá stránka A4 za pade, při počtu registrovaných aut 5,5M je to 183.334 normostran, takže by kasa byla bohatší o 9.166.750,- korun. Jó když nechtějí rychle a snadno prachy, tak co se dá dělat.
Návštěvník Ondra Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 No tak Mira asi muze byt stastnej, ze tam byla ta ochrana osobnich udaju. Jinak az by mu to prislo spolu s fakturou, mohl by se jit rovnou obesit. Teda jestli fakt nevyhral v ty Sportce
pepaa Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 novej ypo avatar...Proč ta změna? Sent from my iPhone using Tapatalk
Návštěvník Zmizík Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 No Míra trefil eurojackpot a chce dát státnímu institutovi vydělat.První stránka výpisu kilo, každá další započatá stránka A4 za pade, při počtu registrovaných aut 5,5M je to 183.334 normostran, takže by kasa byla bohatší o 9.166.750,- korun. Jó když nechtějí rychle a snadno prachy, tak co se dá dělat. To je peněz za takovou blbost.
pepaa Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 (upraveno) Von už se nechce zastřelit?Nově je to ?jen? hrdina z pokojíčku Škoda ho, dobrého človeka Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 6. listopadu 2018 uživatelem pepaa
martar Odesláno 6. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 6. listopadu 2018 novej ypo avatar...Proč ta změna?Sent from my iPhone using TapatalkDošla munice. To je taky nápad, chtít se zastřelit, když je evidentně nesmrtelnej - jen za tu chvilku, co jsem na foru, jsem viděl dvě jeho "zmrtvychvstani" Ale avater měl pěknej, všechno hezky sedělo, úhel i ta sprška.
jovani Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 Casio G-Shock GXW-56-1BJF nj, po mesiaci na Slovensku ... konecne uvolnene!
kuncák7 Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 Sakra, právě mi odešel krokoměr, po třech letech používání.
JR_2010 Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 Odešel krokoměr, dobrá hláška...
exBURN Odesláno 7. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2018 Dneska v pneuservisu a nenašel sem bezpečák k povolení kol. Vozím ho v autě, ale 2 měsíce zpět jsem byl v autorizáku na garančce kde sundávali kola.... Takže 2 měsíce už jezdím s autem bez šance řešit defekt a jsem uvědav jak si teď budeme dokazovat kde ten bezpečák zmizel, kdo ho zaplatí a jak dlouho se na něj bude čekat. Mám chuť něco rozkopat
Doporučené příspěvky