Franta Dobrota Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 To jsem zažil taky, ale jak píšeš, svedli to přes parkoviště a hnali auto po autě. Tzn. jeli jsme pomalu, oni si nás tipovali a v celé té koloně, kam jsem dohlédl, nechali odstavit jednu dodávku. A víme že to bylo kvůli pašování teroristů.Narozdíl od Prahy, kde to přehradili, zastavili každého a pak se prsili tím, že dali pokuty za prošlou lékárničku a chybějící žárovky... ... V Německu, Rakousku, Švýcarsku hnali celou dálnici přes parkoviště auto po autě, ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 ... každej může jezdit, jak chce a když nikoho neohrozí, tak je to v pohodě? ...To všichni budou za machry, ... Tak je to v pohodě. V dopravě se denně děje miliony přestupků, který ničemu nevaděj, ani o nich nevíme. Pravidla mají nějakej důvod a není to to, aby "všichni nebyly za machry" Zdá se mi, že důvod, proč to tak na našich silnicích vypadá, je bezohlednost, nikoli nedodržování předpisů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 A pro ostatní, jsem zastánce nulového alkoholu v krvi a jelito ( použil bych klidně silnější výraz, ale je to klub gentlemanů ), co se napije před jízdou, že je frťan v pohodě, s ním je debata marná a debatovat s ním ani nehodlám ( jen ho upozorňuji, ať se ke mě takovejhlwe případ nedostane, zcela otevřeně říkám, že ho bez milosti opálím tak, že se zastaví co nejdál s otiskem boty na zadku ). A další, uzavřenej Barandák mě zdrží půl hodinu, tleskám jim ( většinou se odhalí i trestná činnost ), ale též si zanadávám.Jinak souhlas s eskymákem. Tak doufám, že moc pravomocí na úřadu nemáš.Třeba nejsi zlej člověk, ale s těmihle názory bys podle mne rozhodovat neměl.S úředníkama jednám dnes a denně a bohužel, jak státní aparát bobtná, je podobnejch voličů víc a víc.A s nimi přibývají bezdůvodné kontroly, protože jim to nevadí a hlavně při nich chytíme některé ty ostatní.Objeví se pár přestupků, který by nedejbože jinak unikly, aniž by si jich kdokoliv všiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jkba Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 A vidíš, za 5 let ve státech si mne nedovolil zastavit policista bezdůvodně. Tedy aniž bych bezprostředně před tím něco neporušil, třeba jízda na červenou nebo výraznější překročení rychlosti. Prostě to nedělají. Nebuzerují bezdůvodně daňové poplatníky.Tak, na to tam přece mají ty afroameričany, pokud jsem to pochopil správně.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 A vidíš, za 5 let ve státech si mne nedovolil zastavit policista bezdůvodně. Tedy aniž bych bezprostředně před tím něco neporušil, třeba jízda na červenou nebo výraznější překročení rychlosti. Prostě to nedělají. Nebuzerují bezdůvodně daňové poplatníky.V tom jste trochu ve výhodě, zase na druhou stranu když už tě zastaví tak tě tam zrovna zastřelí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) Tak doufám, že moc pravomocí na úřadu nemáš.Třeba nejsi zlej člověk, ale s těmihle názory bys podle mne rozhodovat neměl.S úředníkama jednám dnes a denně a bohužel, jak státní aparát bobtná, je podobnejch voličů víc a víc.A s nimi přibývají bezdůvodné kontroly, protože jim to nevadí a hlavně při nich chytíme některé ty ostatní.Objeví se pár přestupků, který by nedejbože jinak unikly, aniž by si jich kdokoliv všiml.A docela mám, jak to dokážeš takhle posoudit? S tvým názorem se zase neztotožňuju já, takže je to asi vzájemný. Všechny dopravní přestupky něčemu vadí a nemusíš si to uvědomovat - zastavíš v křižovatce, vždyť to neva, ale ono to vadí, snižuje to rozhled do křižovatky. Jedeš rychlejc, to víš, že to vadí, zaparkuješ před garáží, na přechodu pro chodce. Ale to je dokola, ty to nepotřebuješ, takže je to OK, porušovat. Alkohol taktéž.Rozhodovat ty, jak to tu uvádíš, tak by to bylo slušné rodeo. Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) Kuncáku ty jsi ale vyjmenoval všechno co opravdu vadí a nikdo rozumný to nedělá, ale čemu vadí například to, že na třicítce jedu 45km/h když to dopravní situace, počasí, stav vozidla a bla bla bla umožní a zároveň nikoho neohrozím ani mu nezpůsobím žádnou újmu. V čem jsem se teda provinil? Že jsem nerespektoval nesmyslné nařízení? Jsou i úseky o kterým vím, že jsou nebezpečné a jedu tam méně než mi zákon umožňuje, ale někdy je to fakt na hlavu postavený a tam většinou stojí pomahači a pomáhají naplnit státní kasu. Edit: a tohle já odmítam podporovat. Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem shewcza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Kuncak tohle nemá cenu. Nekrm troly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Hazite vsechny prestupky do jednoho pytle. Chronarovi jsem uvedl par prispevku.Napis mi do SZ, kde je nesmyslne 30, kouknu na to a bud ti vysvetlim ( skola, prechod, duchodci )., proc tam je, nebo vznesu dotaz na mistniho urednika ( coz muzes udelat i ty ). Promin, ale debatu na tema - ja si myslim, ze je to nesmyslne, tak se tim neridim, tu mezi dospelejma neberu. Vetsinou je to dany zakonem, kterym se ridim i ja, ac to tu par lidi nechape. Tu si uzivam v praci, ne mezi rozumnejma lidma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 V tom jste trochu ve výhodě, zase na druhou stranu když už tě zastaví tak tě tam zrovna zastřelí :-)Ale kdepak, to už bych tu nebyl. Těch flastrů za rychlost a bodů jsem se něco nasbíral...Když se body nahromadily tak, že by to ovlivnilo výši pojistky, tak jsem zúčastnil o víkendu přednášky o road rage, cálnul kolem stovky a měl zas čistý konto instantně. Za pět let jsem to stihnul dvakrát :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Pánové, asi se nedohodnete. Jeden o voze a druhej o koze. Každej si jede tu svou a debata celkem vo hovně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Kuncak tohle nemá cenu. Nekrm trolyOk, sorry. Ja dnes jen sedim u compu a odpovidam na dotazy o doprave.Posledni prispevek.Kdyztak nadavky ci dotazy pres SZ ci kuncak7@seznam.cz.Pomohu s dopravnim problemem, nebo se budu snazit vysvetlit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Já s tím nemám problém, svoje problémy si umím vyřešit sám, jen jsem uvedl jeden z možných příkladů nesmyslné buzarace. Do nikoho se nenavážím a ani nechci, protože se to tady strhává k osobním útokům a to mi moc nevoní a distancuji se od toho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 (upraveno) To si zvykněš, už se to točí dokola poněkolikátý. Prostě je klid, pak někdo napíše, že ho naštval flastr za malý překročení rychlosti a už to jede. Tábory jsou taky neměnný, jen ty vyhraněný začínaj bejt vyhraněnější. Edit: reakce na Stenlyho. Upraveno 28. listopadu 2018 uživatelem Americkej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 S timhle se neda nez souhlasit.Zdá se mi, že důvod, proč to tak na našich silnicích vypadá, je bezohlednost, nikoli nedodržování předpisů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Jasně, troly... Ach jo... Jako zástupce názorového táboru "Americkej, Pavelpu, Chronař, atd." jen jedna poznámka, pač to nemá cenu celý znova rozmotávat: přijde mi, že pro spoustu lidí je nemyslitelný přehodnotit úhel pohledu, protože by si třeba museli připustit, že byli léta za blbce. Místo toho hledají způsob, jak tyhle "nekonvenční" názory zesměšnit, typicky argumentací ad hominem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Tady to tedy dnes jede. Jeden stereotyp za druhým (líný úředníci, porušovat předpisy nevadí když se nic nestane). Ač mě úředníci taky často naštvou (třeba když jsem dnes platil dph z již zaplaceného dph), než mezi silniční piráty se postavím ke zdi ke Kunčákovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Za mne: policie má právo mně buzerovat v rámci zákona. Jestliže mi ten samý zákon umožňuje klást policajtům legálně odpor, nevidím jediný důvod, proč bych se měl z placatejch čepic podělat dopředu. Zcela specifický případ je, kdy policajti překračují své pravomoce, a zcela zjevně vyžadují plnění povinností, které zákon neukládá. Pak nemám nejmenších skrupulí v tom policajta vykoupat. Aktuálně: od rána řeším jeden obdobný policejní exces, a několik přítomných právníků se dnes dopoledne opravdu dosyta nasmálo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
luka Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Zdá se mi, že důvod, proč to tak na našich silnicích vypadá, je bezohlednost, nikoli nedodržování předpisů. a není nedodržování předpisů bezohlednost?Obecně jsou předpisy snad proto, aby nám usnadnily život.Jistěže jsou vyjímky, nic není dokonalé atd., ale obecně díky za ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 28. listopadu 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2018 Neni, v tomhle do toho jdu s Chronarem. Typicka situace: jedu po hlavni pomalu v nepreruseny snure aut a pustim auto z vedlejsi, ktery rizeno pouze predpisy, nema sanci se zaradit. a není nedodržování předpisů bezohlednost?Obecně jsou předpisy snad proto, aby nám usnadnily život.Jistěže jsou vyjímky, nic není dokonalé atd., ale obecně díky za ně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky