ragu Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Tyhlety kecy o platech, zaměstnáních, mladejch generacích a podobně jsou dle mě stejně závadný jako politika, co se následných diskuzí týče. Nebylo by lepší toho nechat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 40 čistá platím zedníkovi, na ruku plus dopravu. A to se ještě musim doprošovat, jestli si na mne udělá čas. Línejch šašků s velkejma vočima je plnej vesmír. Ale sehnat chlapa, co odvede práci je čim dál těžší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Řeší se tu dobrej plat, ale o to přeci v postěžování Berbatowa vůbec nešlo... Místo 30 kdyby napsal XY tak je to furt jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Já jen, že Berbatowa rovnice "bez titulu = kokot" prostě neplatí. S devalvací "studovaných" to začíná platit skoro naopak. Můj zedník rozhodně není kokot, nezávisle kolik mu cáluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří_99 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 K nam do fabriky prijde borec 18 let, vyucnak a chce 25 cistyho, jinak nedela. Dostane 15k nastupak a za dve vejplaty se po nem zaprasi. Za ty dve vejplaty ukaze, ze vlastne poradne nic neumi, nic nezna a supleru nikdy nevidel. To mas pak tezko no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Sám říkáš, že je to nadsázka. Tak proč zrovna 20. To by mě docela mrzelo. Jako by člověk nesměl být šťastný s 20. Vždyť jsou lidé co mají 20 a vedou spokojený život. Tos mě teda naštval.Sorry Hasno, dosad si tam jakoukoli částku. Berbatow stejně nejspíš ty prachy měl jako podruznou věc. Když jelito studuje 5 a více let a pak kašle na "finále" připravuje sám sebe o peníze a i klid do budoucna (až se rozhodne to dopsat, bude ho to stat víc úsilí než teď), tátu o nervy.Tahle debata mě asi čeká doma a 2x.Jo a já za 20 cistyho docela šťastné sem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Spolocnost studovanie (zatial) vsemozne podporuje a na nejaky titul dosiahnut nie je dnes vobec tazke, takze medzi tymi kto zostanu nakoniec bez titulu je nasobne viac takych, ktori na to peoste nemaju nez tych, co si v 15 cielavedomo povedali, ze budu co ja viem murarom a isli si za tym. Podla mna u ludi pod 30 dnes celkom spolahlivo plati ze bez titulu = kokot... cest vynimkam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Trochu z jiného sudu. Štve mě, že nestačí do nového telefonu dát jen Sim kartu a volat, psát SMS, zkrátka fungovat. Jsem mimo své servismany (netere) a funguje mi max internet.Jo a z tehle automatickejch oprav se též zbláznim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Trochu z jiného sudu. Štve mě, že nestačí do nového telefonu dát jen Sim kartu a volat, psát SMS, zkrátka fungovat. Jsem mimo své servismany (netere) a funguje mi max internet.Jo a z tehle automatickejch oprav se též zbláznim.Co máš za systém a s čím potřebuješ pomoct? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Ondra Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 ja myslel cistyhozase neblazni... at nekdo neda v pondeli vypoved s vidinou 50k cistyho u DPP... https://dpp.jobs.cz/detail/?id=G2-1024696649-aden_brand0&rps=186 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Co máš za systém a s čím potřebuješ pomoct?Máš sz a už mě neuvadej do rozpaků otázkáma, na které neznám odpověď :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milan79 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Toto sa tu deje pravidelnne každé vianoce, všetky vlákna zas..né blbými kecami ako jedna veľká "ŽUMPA". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 K nam do fabriky prijde borec 18 let, vyucnak a chce 25 cistyho, jinak nedela. Dostane 15k nastupak a za dve vejplaty se po nem zaprasi. Za ty dve vejplaty ukaze, ze vlastne poradne nic neumi, nic nezna a supleru nikdy nevidel. To mas pak tezko no...Myšlenkový střet dvou generací v měnícím se prostředí.Stará (aktuálně na vrcholu) generace vyrostla v jiných podmínkách a má zažité myšlení poplatné své době (postupně se vypracovat, trpělivě na něco čekat).Jenže spotřební společnost se mezitím vyvinula a prudce roztočila. Dnes je od lidí požadována okamžitá a velice dynamická spotřeba. Nastupující generace už dnes nemá žádný prostor na něco čekat, je nucená spotřebovávat okamžitě. 15 hrubého a čekat léta na postup už dnes možné není - taky i proto, že ta aktuální generace je úspěšná jen díky té roztočené spotřebě všech, tedy i těch začínajících - kterým by na to ale ráda dala jen 15 hrubého Nastupující generace tedy jen funguje v aktuálních podmínkách, nic víc. Musí, nemá jinou možnost. A té starší to připadá asi tak stejně absurdní, jako té nové pracovat za 15 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Co máš za systém a s čím potřebuješ pomoct?Dík za rady, uz to funguje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepyczek Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Myšlenkový střet dvou generací v měnícím se prostředí.Stará (aktuálně na vrcholu) generace vyrostla v jiných podmínkách a má zažité myšlení poplatné své době (postupně se vypracovat, trpělivě na něco čekat).Jenže spotřební společnost se mezitím vyvinula a prudce roztočila. Dnes je od lidí požadována okamžitá a velice dynamická spotřeba. Nastupující generace už dnes nemá žádný prostor na něco čekat, je nucená spotřebovávat okamžitě. 15 hrubého a čekat léta na postup už dnes možné není - taky i proto, že ta aktuální generace je úspěšná jen díky té roztočené spotřebě všech, tedy i těch začínajících - kterým by na to ale ráda dala jen 15 hrubého Nastupující generace tedy jen funguje v aktuálních podmínkách, nic víc. Musí, nemá jinou možnost. A té starší to připadá asi tak stejně absurdní, jako té nové pracovat za 15 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Synátor, po mém nevinném dotazu, jak daleko jsi s diplomkou? Nooo, napíšu ji do konce měsíce, kuwa to si děláš srandu? Už vloni měl promovat, ale prý se mu nechtělo učit na státnice a psát diplomku. Naštěstí se už půl roku živí sám, ale sere mě to kuewsky. Je ve stadiu všechno vím, všude jsem byl 2x. Na dotaz, jestli chce dělat někde kokota za 30k celý život, na mě hodil pohled ala debil.Nic si z toho nedělej. Já vystudoval s červeným diplomem, všechny zkoušky hned napoprvé za jedna a co myslíš?? Asi jsem fakt kokot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Nic si z toho nedělej. Já vystudoval s červeným diplomem, všechny zkoušky hned napoprvé za jedna a co myslíš?? Asi jsem fakt kokot.Ale zase máš dost prázdnin :-p Jinak být učitel je náhodou pěkné povolání, dává smysl atd.. Já bych tedy ty spratky zabil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Ale jo, nestěžuju si. Chtěl jsem jenom říct, že motivovat někoho pro studium VŠ vysokým výdělkem je nesmysl. Tu by měl studovat jen ten, koho zvolený obor fakt zajímá. Peníze se dají vydělat i bez titulu a naopak, titul vysoký příjem negarantuje. Ale to všechno už tu zaznělo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Sorry Hasno, dosad si tam jakoukoli částku. Berbatow stejně nejspíš ty prachy měl jako podruznou věc. Když jelito studuje 5 a více let a pak kašle na "finále" připravuje sám sebe o peníze a i klid do budoucna (až se rozhodne to dopsat, bude ho to stat víc úsilí než teď), tátu o nervy.Tahle debata mě asi čeká doma a 2x.Jo a já za 20 cistyho docela šťastné sem.Vole. To byla ironicka reakce na ty plačky výše. Achjo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 29. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2018 Ale jo, nestěžuju si. Chtěl jsem jenom říct, že motivovat někoho pro studium VŠ vysokým výdělkem je nesmysl. Tu by měl studovat jen ten, koho zvolený obor fakt zajímá. Peníze se dají vydělat i bez titulu a naopak, titul vysoký příjem negarantuje. Ale to všechno už tu zaznělo.Hezky shrnuto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky