5etter Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Šlic na hardlexu. Krátkej, ale hlubokej. Vůbec nevím, kde se tam vzal. A zrovna nad datumovkou, takže ho každej den uvidím. Sakra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Pozval jsem ženu na výroční oběd,vzal si zlaté Cortéberty k obleku a při odchodu z restaurace jsem zavadil o futra.Sklíčko v řiti,není to pech? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
5etter Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Aspoň trochu se mi ulevilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 2mlsoun1: Je to pech, ale buď rád že je to jenom sklíčko - zajdeš za Valisem a něco už vymyslíte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 No, mám z Číny dva sluneční klipsy po 50,- a moc jsem proklamované polarizaci nevěřil, ale kupodivu polarizované jsou... možná to nebude taková super kvalita jakou hledáš, ale za pokus-za ty prachy- to stojí... Martare ja mam nejaky polarizacni Carrery, ktery maj to uchyceni nozek flexibilni - jako ze se muzou vykejvnout nejakejch deset dvacet stupnu do protismeru, jestli mi rozumis:) A jsou supr.. Holešovická tržnice, nebo Sapa. Vyber si u Nguyena pět, deset stejných kousků, to by bylo, aby ti to pár sezón nevydrželo...Carrery super tip, děkuju. A tu činu nakomec simultánně vyzkoušim taky, zajimalo by mne srovnání kvality (funkčnosti). Protože brýle ale v sezóně nosím denně od rána do večera, a jsou mou viditelnou součástí, musely by být (kromě funkčnosti) i na solidní úrovni zpracováním a designem, jsem zvědav, co najdu. Diky, chlapi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Víš co je největší sranda?Minulý týden jsem plánoval,že se za ním zastavím a nechám je seřídit.Jenže nebyl čas.A hle,sklíčko v řiti.Že by osud?Mě to tedy štve Ale jak píšeš,seřídíme,opravíme.Nový řemen už mi místní řemenář udělal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2019 Sundal jsem na dálnici ptaka... Praskla přední mřížka a kus ptaka zapasovanej v ní. Bych se posral... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Tak já když dával výpověď minulý rok, tak odměny přišly. Navíc jsem celou výpovědní dobu nemusel do kanclu s tím, že dodělám rozdělané projekty, odpracoval jsem reálně cca 90 h za ty dva měsíce + 3 schůzky. A dokonce mi ještě proplatili celý zůstatek dovolené (27 dní) :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 16. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2019 Je to jak kde, já jsem ve výpovědi odměny taky nedostal, dokonce ani za doporučení nového zaměstnance (sam jsem si za sebe našel náhradu) a nakonec jsem i po ukončení poměru obcházel klienty, které " jsem nestihl predat"... taky mě to tehdy nasralo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Když je mizernej plat tak to honí odměnami.Neni to jen o té odměně,je toho vic a proto ta výpověď. Z vedoucího šéf vlastně udělal šaška,novej nástup koukal z votevřenou hubou a do budoucna taky nedobrá vyhlídka ,že se to může opakovat.tak vedoucí to dnes položil také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 tak vedoucí to dnes položil také Tak to je asi fakt firma na hovno. Ale stejnes mel asi vychytrale pockat.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Tak to je asi fakt firma na hovno. Ale stejnes mel asi vychytrale pockat....to jsem asi měl,prachy budou mi nebudem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Dnes sa cestou do prace vytiahli pomahaci. Vleteli s majakmi do obojsmernej kolony, kde im ludia ako tak uhybali az na smetiarov, ktori tej kolone kralovali.... ponahlali sa tak strasne, ze mali cas zastavit vedla toho bobra a pol minuty borcovi nadavat, ze im neuhnul dostatocne (neviem nerozumel som poriadne, ci sa mal hodit do skarpy alebo vzlietnut, lebo inak im uhnut nemohol). No tak dajme tomu ze trochu vzrusa este neuskodi, ale korunu tomu nasadil dalsi pomahacsky voz, ktory do tej chvile potupne trcal v tej kolone,... asi povzbudeni vystupom kolegov zapli modry blikac a 0.025s na to vyrazili do protismeru stylom, za ktory by sa nehanbil ziadny dragster v tom protismere som bol ja na skutri, takze mi popravili spetatko,.... to vsetko za masivnej gestikulacie v style "uhnite kkti, vidite ze mam blikac!!!" pravda ohladuplne od nich bolo, ze nepridali sirenu, to by som sa asi musel otocit a ist sa domov prezliect Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Fakt je, že jsou místa, kde se fakt uhnout nedá a je to pak jen na šikovnosti a přístupu řidičů (jak policejních, sanitek, hasičů, tak civilistů). Ale zatím co zipové řazení se začíná pomalu ujímat a myslím, že většina řidičů to pochopila, tak záchranářská ulička zatím nic moc a bohužel ani tam kde je místa hafo a ani od profi řidičů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
polifka Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Nedávno na D11 byla havárie. Fronta na cca 3km. Řidiči se automaticky rozjeli - rychlý pruh k levým svodidlům, pomalejší pruh ke krajnici - záchranářská ulička vytvořena. Po asi 10 minutách čekání projel středem vytvořené uličky za hlasitého troubení přihlížejících BMW 5. Za volantem mládenec v obleku. Patrně spěchal nejvíc z nás všech. Takoví akorát nasírají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Já se docela často setkávám se situací, že někteří řidiči se postaví, aby uličku vytvořili, některé další to po chvilce (prvním, druhém popojetí) trkne, tak se přidají a pak hromada dalších nic. Ale asi se to zažije, jako ten zip. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Tomuhle dejte čas, lidi si na to opravdu zvyknou. Nezapomeňte, že se donedávna ulička tvořila trochu jinak a dost lidí si prostě není jisto. I zip nefunguje stoprocentně, ale hrozně se to zlepšuje.Na druhou stranu, ignoranta najdeš vždy a všude, s tím se musí též počítat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Nevím, nevím, v neděli jsem jel po obchvatu Prahy Barrandov-Plzeň, když tam hořel ten Peugeot, nebo co to bylo.Neuvěřitelný množství těch debilů se tlačilo do prostředka.Hasičí je museli rozhánět, plameny do čtyř metrů a lidi jen čuměj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Jo a jestli chceš vidět ignoranta, tak koukni na tohle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Nojo, BMW.... sice ne černé, ale....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky