Návštěvník Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Vojto, je krasně, vyprdni se na to a jeď radši provětrat na nějakou okresku s nezpevněnou krajnicí svý karbonovy kolo! Hm bych i šel, ale jsem v práci a pak jedu na vlak. Vzhledem k tomu, že dnes počítám nějaké větší objemy dat a jsou tam dost proluky. Tak mám čas na své diskuze co někteří nechápou, že mě baví a jsem u toho úplně v klidu. Většinou si aspoň utřídím myšlenky a často něco dozvím. A taky už bys mohl vědět, že jsem moc tvrdohlavý abych něčeho nechal tohle vlákno je stejně vlastně často o ničem a tohle mi přijde zajímavé téma a vždy jsem rád za náhled mimo sociální bublinu ve které žiju...Mimochodem něco jsem minule psal někde na facebooku a následně mi přišlo asi 500 žádostí o "přátelství". Tak jsem vybral ty mladé hezké holky a ty přijal :-D občas to má nečekaný benefit. Tady jsou hlavně škaredí stáří chlapi, tak s tím ale nepočítám ;-p A podtext zprávy jsi dement a nikoho to nezajímá jsem pochopil neboj, vždyť já se taky už trochu znám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 To já nevím, zda jsi schopen prozřít. Ale jsem rád, že ty víš, v co věřím já. S Tebou jsem prve vůbec nediskutoval, takže jsem jen těžko mohl měnit jakási kritéria uprostřed diskuse. Reagoval jsi na můj příspěvek a já Ti položil pouze dvě jednoduché otázky, jak to víš a zda jsi měl přístup ke spisu. Stačilo napsat, že ten Tvůj zdroj je pro Tvou víru dostačující. Je vidět, že v argumentaci o labutích si alespoň někdy něco slyšel o Karlu Popperovi, takže pokud se chceš o tom, že realita je taková, jakou ji představují masmédia, dozvědět něco více, pak Ti vřele doporučuji studium Pierra Bourdieu, který o tom psal již před pár desítkami let. O spikleneckých teoriích jsi psal ty, nikoli já. Já jsem ten tvůj slovník pak jen doplnil o tradiční klišé... Lucide tohle je úplně mistrný příklad toho, jak se někdo zaplete do diskuze a pak když neví kudy kam, tak kličkuje a mlží. Zpochybnil jsi informace v daných článcích i média obecně, Vojta se zeptal, proč si to myslíš a ty ho místo odpovědi "doplníš o tradiční kliše" a odkážeš na Bourdieuho? Mimochodem se spisy pracuji každý den a i spis je jen určitým odrazem reality, rozhodně v něm nenajdeš žádnou nezpochybnitelnou pravdu (to bys nepotřeboval soudy). Novinový článek dokáže třeba o soudním případu psát velmi věrně, stejně jako ho přetvořit v něco kompletně jiného. Z vlastní zkušenosti tě mohu ujistit, že média označovaná "sluníčkářskou klikou" jako dezinformační kupodivu pravidelně patří do druhé skupiny. Porovnej třeba popis skutkových událostí v tomto článku na Aeronetu a realitu v samotném rozhodnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Těch zdrojů je ale přece více ne ? Navíc jak říkám srovnáváš to s diametrálně odlišnou dobou, pokud odkazuješ na Bourdieua. A ano tohle hodnocení mi přijde spiklenecké. Ale hlavně vždy nefér a dá se použít na cokoliv, je to standartní nástroj propagandy... Vlastně dnes si myslím, že mnohem víc než to ovlivňování médií.Neproměnila se doba, a už vůbec ne diametrálně, pokud nemáš na mysli jen proměnu v čase, média za to ano. Co říkal Bourdieu tehdy, platí dnes dvojnásob. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucid Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 (upraveno) Lucide tohle je úplně mistrný příklad toho, jak se někdo zaplete do diskuze a pak když neví kudy kam, tak kličkuje a mlží. Zpochybnil jsi informace v daných článcích i média obecně, Vojta se zeptal, proč si to myslíš a ty ho místo odpovědi "doplníš o tradiční kliše" a odkážeš na Bourdieuho? Sry, ale na rozdíl od Tebe mám docela jasno co jsem a v čem se orientuji a nemotám všechno dohromady jak si dokázal v pár větách ty sám. Upraveno 21. června 2019 uživatelem lucid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Říká se tomu shrnutí, ne motání dohromady. Tvé "docela jasno co jsem" zjevně znamená, že není možné si udělat názor na základě informací z médií (ty manipulují), ale je nutné mít primární informace. Já mám úplně jasno, že něco takového není možné, pokud tedy celý život jen nemlčíš (nepředpokládám) či se vyjadřuješ jen k věcem, které jsi sám zažil (také nepředpokládám). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Ok čemu věříš na základě médií ? a neplatí to, protože cenzura v době internetu pozbyla do značné míry smysl. V každém případě nevím proč jsi to tu vlastně celé psal in the first place ? Mi to vůbec nedává smysl. Z mého pohledu to není fér argument. Pokud chceš ukázat, že ten článek je nepřesný, tak si najdi ten "spis", já Ti hned na to vmetu, že ten spis nemusí být pravý a jestli jsi tam byl a pak se dostaneme do deadlocku dle ozzyho. Fuck you, nah fuck you, fuck you... :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 A ja si rikal, ze slunicka nebudou a nebudou, no konecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 (upraveno) ?Fuck you.... naah, fuck you? Ozzy Man rulezzz. (edit: dafak, nvm proč se to nevloží jako video... naaah) Upraveno 21. června 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Zimné gumy mám aj ja. A čo ako? Nacvičenú zákrutu prejdem o pár km/h pomalšie. A čo? Zrovna sa mi to v garáži tak dalo, že mám zimnú sadu na leto a zimnú sadu kolies na zimu Z podstaty mojho povolania si všímam autá a obutie pri mori, atď po výletoch a by si sa čudoval koľko aj nových a drahých áut ma zimné aj v lete.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Tak to by som sa teda cudoval. Ked je niekto lenivy nech si kupi 4sezonne gumy a neohrozuje ostatnych na makkych zimnych srackach ked je vonku +35°. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Zimné gumy mám aj ja. A čo ako? Nacvičenú zákrutu prejdem o pár km/h pomalšie. A čo? Zrovna sa mi to v garáži tak dalo, že mám zimnú sadu na leto a zimnú sadu kolies na zimu Z podstaty mojho povolania si všímam autá a obutie pri mori, atď po výletoch a by si sa čudoval koľko aj nových a drahých áut ma zimné aj v lete..a s pilotkama se chodíš koupat vid´ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Ale jen do vany, tam je znama hloubka :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 (upraveno) Přestože žijeme v mediální realitě, tak médiím nevěřím a mám zimní gumy, letní jsou výsledkem iluminátního spiknutí, za účelem nashromáždění zisků pro negační kampaň zjevného, že Země je placatá, nesena čtyřmi slony, kráčejícími po hřbetě velké želvy. Upraveno 21. června 2019 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nettopejr Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 a s pilotkama se chodíš koupat vid´ 2:Ne, ale s potápkama lítat jo. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Přestože žijeme v mediální realitě, tak médiím nevěřím a mám zimní gumy, letní jsou výsledkem iluminátního spiknutí, za účelem nashromáždění zisků pro negační kampaň zjevného, že Země je placatá, nesena čtyřmi slony, kráčejícími po hřbetě velké želvy.A já myslel, že zimní :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 a s pilotkama se chodíš koupat vid´ Samozrejme. Mám pilotky, ktoré sa vo vode neposerú a potápky, ktoré sa v pohode preletia. A čo? Ste tu dáky zmagorení sa mi vidí. Bo vy tu máte šeci Michelin Pilot Sport. Ja vím Bohumile, ja vím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parnistroj Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Věříš v to, že je země kulatá ? A byl jsi ve vesmíru abys to viděl ? Nebo ještě lépe přistání na měsíci je ze studia Univerzal nebo z Měsíce ? Nevymýšlej kraviny. Tohle je dobrý zdroj, oni to "vyšetřování" viděli. (vždyť to bylo interní od univerzity). Dali tam vyjádření více stran, dobře zdrojovali atd... Píše o tom stejně NYT - což já beru jako médium s imho největší credibilitou na světě. Tyhle spiklenecké teorie mi vždycky přišli na palicu Jen si dovolim poznamku o NYT - stal ze z toho jeden z nejvetsich odpadu. Dva roky psali o russian collusion, lhali, fabulovali, zverejnovali libovolne pomluvy, pokud se jim hodily do kramu. Spolu s Washingtonskou Pravdou je to opravdu stoka stupidity. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 Samozrejme. Mám pilotky, ktoré sa vo vode neposerú a potápky, ktoré sa v pohode preletia. A čo? Ste tu dáky zmagorení sa mi vidí. Bo vy tu máte šeci Michelin Pilot Sport. Ja vím Bohumile, ja vím... Neblbni,pohoda ne? Jsou věci které se používají na určité věci...nic vic,nic míň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Franta Dobrota Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2019 ...Jak se opřeli do Jamese Watsona, jednoho z gigantů vědy 20. století za to, že politicky nekorektně řekl, že mezi rasou a inteligencí je korelace související s genetikou (na kterou je, co si budem říkat, zjevně kanón)... Je to docela nedávno, kdy to tady pár SJW's rozporovalo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2019 (upraveno) Je to docela nedávno, kdy to tady pár SJW's rozporovalo...Já nevim, školy nemám, ale řekl bych, že korelace není kauzalita ;-) Upraveno 22. června 2019 uživatelem Maro Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky