Bert Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Tak nám v práci vedení vyhlásilo vedřinové období a bude pouštět lidi dříve domů. Jen tu vždy musí někdo zůstat. Vzhledem k tomu, že mají kolegyně dovolenou, nemám se s kým prostřídat a tak tu budu smrdět do konce. Ta dovolená později ( v září ) nemá jen samé výhody :-(. jako bych tohle už od tebe čet... Jojo, před cca 14-ti dny to bylo jen s malou změnou, obě kolegyně nemocné ( teď mají dovču ). Holt pech je pech. Takže si to shrňme: Kuncákovy kolegyně už nikdo dlouho neviděl. Kuncák o nich nejdřív tvrdí, že jsou nemocné (obě!) a pak zase, že jsou na dovolené (obě!). Hele, jsem opravdu jedinej, komu to připadá podezřelý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Ach jo, já si tu v dobré víře postěžuju a ono se to prostě vždycky obrátí proti mě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Klid, dokud nenajdou těla, nemůžou Tě obvinit... a do garáže se nikdo nedostane :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Takže si to shrňme: Kuncákovy kolegyně už nikdo dlouho neviděl. Kuncák o nich nejdřív tvrdí, že jsou nemocné (obě!) a pak zase, že jsou na dovolené (obě!). Hele, jsem opravdu jedinej, komu to připadá podezřelý? Že by Kuncákovo kolegyně byly paní Colombové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Ach jo, já si tu v dobré víře postěžuju a ono se to prostě vždycky obrátí proti mě Su to nevdacni hajzli. Je jasne ze si kolegyne neodpratal a ze sa vratia. A potom im to spocitas... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 baby jsou pod dřevem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Které si samy poskládaly, páč to Kuncákovi furt padalo :-) sorry, musel jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Padalo to jen ze začátku. Jakmile se přestaly vrtět, tak už to nespadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Vrtěly se jen dva nebo tři dny. Pak přestaly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Já kuncákovi hlavně přeju, aby scénář koupil Tarantino za nekřesťanské penízea kuncák by si pak mohl vycpat trezor roládama, ivécéčkama, ápéčkama a podobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 No minimálně kuncákovi, pokud to tady někdo monitoruje (zkusim třeba hashtag #NCOZ), přijede parta přerovnat to dřevo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Bandi, nezapomeň na uhlí ve sklepě a vyklízení garáže! Tam všude jsou možnosti! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Nojo, uhlí. Napočítaný přesně tak, že by se vešlo, ale po navežení do sklepa překvapivě přebývá cca v objemu třech padesátikilovejch pytlů... divný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Cyklo není žádné slovo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 (upraveno) Ale to vížeje. Upraveno 24. července 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pavelpu27 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Dneska jsem měl úžasný zážitek s jedním e-shopem na sportovní zboží. Minulý týden jsem manželce objednal k narozeninám boty na běhání, které si přála a které nemohla sehnat. Dodání v pondělí s tím, že včera (úterý) měla žena narozeniny. V pondělí nic, v úterý se snažím dopátrat - nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Naštvala mě parta nepřejících diskutérů :-(.Abych tu nikoho neurazil, jste wolové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Kurde, Kuncaku, prestan se furt za neco omlouvat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 Kurde, Kuncaku, prestan se furt za neco omlouvat... Snažím se být korektní, než mě vážně vytočíte a pošlu vás víš kam .Píšu to tu, abyste se nehádali o píčovinkách a stahuju na sebe tu negativní energii :-)) ( a bavím se u toho, jak na stará kolena umím být blbej ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 24. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2019 No ok. Tak snad ses omluvil i tem kolegynim, nez jsi je soupl pod drevo a uhli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky