Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak nám v práci vedení vyhlásilo vedřinové období a bude pouštět lidi dříve domů. Jen tu vždy musí někdo zůstat. Vzhledem k tomu, že mají kolegyně dovolenou, nemám se s kým prostřídat a tak tu budu smrdět do konce. Ta dovolená později ( v září ) nemá jen samé výhody :-(.

jako bych tohle už od tebe čet...

Jojo, před cca 14-ti dny to bylo jen s malou změnou, obě kolegyně nemocné ( teď mají dovču ). Holt pech je pech.

Takže si to shrňme: Kuncákovy kolegyně už nikdo dlouho neviděl. Kuncák o nich nejdřív tvrdí, že jsou nemocné (obě!) a pak zase, že jsou na dovolené (obě!). Hele, jsem opravdu jedinej, komu to připadá podezřelý? :cheers:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže si to shrňme: Kuncákovy kolegyně už nikdo dlouho neviděl. Kuncák o nich nejdřív tvrdí, že jsou nemocné (obě!) a pak zase, že jsou na dovolené (obě!). Hele, jsem opravdu jedinej, komu to připadá podezřelý? :cheers:

Že by Kuncákovo kolegyně byly paní Colombové?  :D

Odkaz ke komentáři

Dneska jsem měl úžasný zážitek s jedním e-shopem na sportovní zboží. Minulý týden jsem manželce objednal k narozeninám boty na běhání, které si přála a které nemohla sehnat. Dodání v pondělí s tím, že včera (úterý) měla žena narozeniny. V pondělí nic, v úterý se snažím dopátrat - nic.

Odkaz ke komentáři

Kurde, Kuncaku, prestan se furt za neco omlouvat... :D

Snažím se být korektní, než mě vážně vytočíte a pošlu vás víš kam  :lol2: .

Píšu to tu, abyste se nehádali o píčovinkách a stahuju na sebe tu negativní energii :-)) ( a bavím se u toho, jak na stará kolena umím být blbej ).

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...