Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tvl Skopky-Sonny annoncuje ve statutech SEW... všichni kamarádi o SEW mluví... jestli prej jdu... Tak jsem si to v hlavě zařadil do brzkejch akcí, koupil přes web lístek a ani mi s mým životním režimem nepřišlo divný, že to vychází na čtvrtek a pátek.

Před chvilkou jsem naklusal s foťákem, ntb a vyžehlenou košilí na Žofín a hádejte co :D :D no král Jelimán.

Nejsi sám,taky jsem s rodinkou vyrazil na svatbu bratrance, jenže o den později :-/

Což je horší, protože vše snědeno a vypito :-))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neumim si představit, co bych dělal, bydlet tam. Medializace organizovaná přes subjekt mimo město? (zjevně se to děje)... Tlak na poslance nebo senátora z volebniho obvodu? Jinak to skončí tak, že někomu rupnou nervy a bude ještě větší průser než teď.

Odkaz ke komentáři

Klíma nemá co natáčet, tak si našel dva exoty na malém městě. Skoro na každé dědině se najde nějaký ten magor. Znám malé městečko, kde mají jednoho bezdomovce, který se chová podobně jako tito chlapci. Jelikož jsou v rámci možností všichni podobně slušní a on k sobě nemá ty podobného ražení, tak se do ostatních naváží. Prostě nepochopil, že se má zdekovat a odtáhnout do Práglu, kde by mu bylo dobře, protože by byl mezi svejma:) Těmto klukům bych doporučil to stejné, protože pokud by se takto chovali v Praze, tak si toho nikdo ani nevšimne. 

Upraveno uživatelem stenly
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...