Zmizík Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 když už, tak v tomto významu se hodí slovní spojení končící na -buzerantOFOB; ale což, ještě zkus "Trumpofila", to je taky v kurzuDekuju za opravu, Franto, ale trvam na buzerantoj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Tak se domluvte a já odznáčky zařídím. Neomarxistu ale nedám, na to nemám CV. Jinak nevím, jak k tomu Kuncák přišel :-D vidíš to Martine, už seš taky ve skupině, to se stane hned. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Ja bych je hledal mezi temi, ktery sami sebe nazyvaj 'heterosexualni bily muz'. Vetsinou to sou zakomplexovany xenofobni buzeranti, co se realizujou maximalne na internetech. Ja neviem, Podľa mňa si negáciu nedotiahol. Mala vzniknúť "homosexuálna farebná žena". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 (upraveno) Tož asi tak :-) U tohohle si vždy vzpomenu na , moc pěkný je ale celý ten rozhovor: Upraveno 24. října 2019 uživatelem vojta1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 :D to jsi se do úlohy bílého heterosexuálního muže českého internetu celkem vžil ne ?.... no nic, zavřeli mi Lokál a i vedle, tak já jdu a zítra dejte vědět jak to dopadlo. Ja chci trojku, pred Kuncaka a Vojtu si netroufam, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2019 Tak v jedny podobny grupe uz vice nez dva roky jsem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 v pul dvanacte si objednate taxika doufaje, ze se do pulnoci dostanete domu. 300 m od hospody kkt co kouka do navigace namisto semaforu taxikari zkrizi cestu a tak v pul treti cekate na vysledky RTG a CTcka hlavy v Motole, zda-li je vse ok. a to zitra (teda uz vlastne dneska) vecer jedeme s rodinou do Budapesti na prodlouzeny vikend... taxikar ma podle vseho jen lehky otres mozku, ja krom narazenych zeber snad taky ok... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Tak se domluvte a já odznáčky zařídím. Neomarxistu ale nedám, na to nemám CV. Jinak nevím, jak k tomu Kuncák přišel :-D vidíš to Martine, už seš taky ve skupině, to se stane hned.To já taky ne, jen koukám, kam mě vseznalek zařadil a jak mě má prectenyho. Já tohle o sobě ani netušil. Buzerantik neomarxista :-).Holt obrázek o kvalitě příspěvků si udělá každej sám a ten kdo mě nezná osobně si o mě ani kolo neopre :-). S tím se naučím žít.Zmizíku, Micey, vítejte ve skupině :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Je mozne se do teto limitky jeste nejak prihlasit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Já se dycky všude prihlasim pozdě.. tady čuju šanci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 To já taky ne, jen koukám, kam mě vseznalek zařadil a jak mě má prectenyho. Já tohle o sobě ani netušil. Buzerantik neomarxista :-).Holt obrázek o kvalitě příspěvků si udělá každej sám a ten kdo mě nezná osobně si o mě ani kolo neopre :-). S tím se naučím žít.Zmizíku, Micey, vítejte ve skupině :-).:-))) Já už si ani nepamatuju nebo teda teď nevzpomínám, jakou nálepku jsem od toho kádrováka vyfasoval já... Jo už vím, "levicovej frustrát" nebo tak něco :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Tak jsem najel autem na jakýsi kousek uhnileho plechu a v kole díra jak sfiňa. Největší možná záplata a druhá díra o 5 cm dál z minula.Zatim to drží,ale důvěru k tomu moc nemám.Nerad bych rozsekal auto, k vůli gumě.Nechat to tak,nebo raději koupit novou gumu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Novou, nikdy nevíš, kdy to naráz povolí. Když je to díra po drátu nebo hřebíku, tak to není žádná tragédie, ale tohohle bych se taky bál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Však právě,budu potřebovat naráz rychle třeba brzdit na dálnici a mohl by být problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 (upraveno) Ja neviem, Podľa mňa si negáciu nedotiahol. Mala vzniknúť "homosexuálna farebná žena".Ty uvažuješ tak trapně nemoderně binárně... Upraveno 25. října 2019 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Pocitej s nakladama na novy gumy dve - nekupuje se na jedno kolo separe, aby byly stejne sjety, tak se meni cela naprava.Tak jsem najel autem na jakýsi kousek uhnileho plechu a v kole díra jak sfiňa. Největší možná záplata a druhá díra o 5 cm dál z minula.Zatim to drží,ale důvěru k tomu moc nemám.Nerad bych rozsekal auto, k vůli gumě.Nechat to tak,nebo raději koupit novou gumu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Hm... tak kvůli malému znamínku mám v rance dren a klidový režim... asi jsem měl dbát na doporučení lékaře včerejší koncert odvolat... ale bylo to tak pěkný...chjo, volné dny, a já je takhle promrhám.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Feltharg a jeho inzeráty. Vždyť to už nikdo nečte! Up up up up up up up.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Nadeje umira posledni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2019 Tak to vyřešte a basta :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky