Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

To máš z toho, že nepiješ. Nebyl bys pak tak agresivní :-)

Já vím, to rozpoložení si nesu z práce a navíc se v TV vyznam jako ve focení a bojím se změny (telka měla odhadem 15 let), od té doby mě vývoj nezajímal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Parádní práce servisu v Olmíku.

Špica práce!!!

Hele tohle je proste stejny i kdekoli jinde...

Princip fungovani tehle zarizeni je jak pres kopirak. Zamestnavaj jako mechaniky naprosty retardy za deset korun na hodinu. Ty se bud nic nenaucej a jsou vedle do nadrazni hospody delat kuchare, nebo do nemocnice sanitare, nebo se neco naucej a okamzite odejdou a otevrou vlastni servis. Nikdo tam nevydrzi dyl jak tri mesice. Prijimaci technici jsou na tom lip, maj k tem 10 korunam priplatek 5 korun ze umej telefonovat a fasujou umelohmotnou kravatu.

Mel jsem podobnou anabazi dvakrat, pokazdy se to podarilo vyresit pres vyrobce auta a vedouciho servisu, kterej uz byl celkem normalni.

Jim je to uplne ukradeny, dve tretiny aut jsou firemni a operaky u kterejch je to uplne jedno a nikdo to neresi, dalsi cast jsou lidi ktery tomu nerozumej, nepoznaj to a nevedi nic, no a kvuli tomu zbytku co si to auto koupil za svoje penize a zna jejich hodnotu, kvuli tomu tam oni nejsou, tech je tak malo, ze orientovat business na ne by byl fakt fatalni omyl.

Jednej s nima tak jak zasluhujou, jednoduchy vety, nerozcilovat se, vetsina tech trosek se stejne vypne, kdyz na ne zvysis hlas a zkus tam najit nekoho kdo ma aspon zakladku... prodejce treba aspon, pokud jsou ve stejnym baraku...

Odkaz ke komentáři

To Pirx: pokud do servisu přijede, abych použil tvůj příměr, retard s obdobnými názory jako jsi tu předvedl, tak si jiné chování nezaslouží. 

Takové chytrouše mají technici rádi a mechanici je milují. 

Takový šťavnatý hejl, co smrdí korunou, všechno ví nejlíp, a všichni ho okrádají je potěchou v každém kšeftě.

Jinak dělám v MB. Pro mě je pro změnu pohromou a dementem řidič. 

Takže to si moc nevybereš..

Upraveno uživatelem Radimk
Odkaz ke komentáři

Budte v pohode pani, su miesta na svete kde je to este ovdla horsie. Ja som sa tu na dalekom vychode raz podivoval nad biednym techstavom miestnych vozidiel a domaci mi ochotne vysvetlili, ze v Rusku plati jednoduche pravidlo, ze kym auto ide nastartovat, tak nesmie do servisu a aj potom si ho radsej skus opravit sam.

Odkaz ke komentáři

Parádní práce servisu v Olmíku. 30. listopadu jsem tam dovezl auto, aby 

1. vyřešili nefunkční parkovací senzory

2. vyřešili zatékání vody do interiéru (s funkční, neprasklou, jen demontovanou hadičkou odtoku klimy - přiloženou, s odkrytými koberečky, komplet vysušené, aby to neplesnivělo - stálo to týden v garáži s "funíkem" zapnutým uvnitř auta) 

3. nalakovali přední nárazník, zadní nárazník a zadní blatník u řidiče

Auto jsem si vyzvedl včera.

1. Senzory opravili - tím výčet winů končí.

2. Origo hadičku někam zašantročili a nahradili no name kusem hadice staženým káblbindrama, ale o to ani tak nejde, jako spíš o to, že udělali tohle a prohlásili to za vyřešené. 1452 káčé s dépéhá, děkujempěkně. Vepředu pod koberečkem u spolujezdce, tam, kde to bylo suché, je to teď mokré. Vzhledem k tomu, že to zatékání řešili jako první, tak to tam vlhké stálo tak minimálně měsíc, přesně to, co jsem nechtěl a proč jsem to předtím sušil.

3. Přední nárazník nalakovali, ale při montáži/demontáži uštípli kousek laku na vedlejším dílu blatníku. Foto, které jsem před předáním pořídil já, bohužel končí asi 2 cm od dotyčného místa, na foto od likvidátora pojišťovny to poznat nejde, tím pádem oni nic, oni beruška, to už muselo bejt, pane ... Kromě toho jsem musel měnit žárovku pozičky ve světle vzadu, tam, kde opravovali ten lak blatníku. Celá tahle část světla přitom musí ven. Jsou tam dvě velké plastové matice, které tam to světlo drží. Byla tam jenom jedna ...

A plastový verglzámek pojistkové skříňky pod kastlíkem se taky vypařil.

Špica práce!!!

Co to bylo za servis (firma)? 

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zrovna dorazil domu, ne úplně dobře rozpoložen a TV odmítla poslušnost. Ještě že jsem nekoupil tu Fiskarsku, hned bych se vrhl do opravy.

Hm, tak to není televizi, ale Cukrák to vypnul, na chatě totéž. Koupenéj setobox nic, asi bych si měl na ty ruce nas..t, jak vždycky k mé šikovnosti podotkl táta.

Odkaz ke komentáři

Nojo, nemám k tomu vztah, návod je pro mě psanej v maďarština a svabachem. Řemeslník sem o víkendu nedorazí, to už mi řekl a přes týden se tam nedostanu já. Někdy odhalení mantinelu osobního talentu ale fakt bolí.

Já si musel postěžovat. Holky se mi tu tlemej, já tu chodím vytocenej do bela.

Odkaz ke komentáři

Hm, tak to není televizi, ale Cukrák to vypnul, na chatě totéž. Koupenéj setobox nic, asi bych si měl na ty ruce nas..t, jak vždycky k mé šikovnosti podotkl táta.

Nějak s tím čachrujou, včera ráno mi nešel žádný program, večer už zas jo. Taky Cukrák.

Odkaz ke komentáři

Nojo, nemám k tomu vztah, návod je pro mě psanej v maďarština a svabachem. Řemeslník sem o víkendu nedorazí, to už mi řekl a přes týden se tam nedostanu já. Někdy odhalení mantinelu osobního talentu ale fakt bolí.

Já si musel postěžovat. Holky se mi tu tlemej, já tu chodím vytocenej do bela.

Já si pamatuju, jak jsi sem kdysi fotku holek daval a kolik slimpoňů se ozvalo. Nevěřím, že by ti tady nějaký úlisný strýček chronomagor nenabídl pomoc se zapojením :-D

Odkaz ke komentáři

Až pojedete v létě přes Říčany a budete obdivovat květinovou výzdobu tak si vzpomeňte že jsem na ni už několikrát přispěl tam mají asi 5 radarů za sebou na hlavní a od 53 km/hod už netolerují.

Odkaz ke komentáři

Až pojedete v létě přes Říčany a budete obdivovat květinovou výzdobu tak si vzpomeňte že jsem na ni už několikrát přispěl tam mají asi 5 radarů za sebou na hlavní a od 53 km/hod už netolerují.

A pokračuje to dále, přes Mukařov a Louňovice, až k Vyžlovce. A jsou fakt přísní.

Odkaz ke komentáři

Jasně decebale - vy hoši z OSA jste taky nesmlouvaví a přísní, zejména když jde o "kasírování z cizího" a hranice "trestnosti" si de-facto stanovujete sami.

Pánové, kdybyste v tom Vašem cajzlově netrvali na tom že všecky dálnice musí vést na Václavák a zároveň "ne na dohled od mého satelitu" (v čemž u Vás produkovanou legislativou ochotně podporujete kdejakého řepáka a aktivistu s příslušným korupčním potenciálem), už dávno by se kolem pojebaných Říčan fičelo po hotovém 6-pruhovém okruhu a radiálně byste je míjeli třeba po rychlostním obchvatu 2+2... Tož si těch obecních radarů pořízených za Vaše daně a provozovaných za Vaše flastry užijte - bez nových silnic/dálnic/tratí (+rozšiřování/upgradů stávajících) bude jenom hůř a žádné krajské dotace na ježdění sockou to (na infrastruktuře a vlastnických principech z před/minulého století) nespasí  :thumbsdown_anim:

Odkaz ke komentáři

To Pirx: pokud do servisu přijede, abych použil tvůj příměr, retard s obdobnými názory jako jsi tu předvedl, tak si jiné chování nezaslouží. 

Takové chytrouše mají technici rádi a mechanici je milují. 

Takový šťavnatý hejl, co smrdí korunou, všechno ví nejlíp, a všichni ho okrádají je potěchou v každém kšeftě.

Jinak dělám v MB. Pro mě je pro změnu pohromou a dementem řidič. 

Takže to si moc nevybereš..

No jsem z Prahy, ale jestli ty děláš na Baťovce a děláš u Ladi a šéfuje Ti Pavlík, neměl by jsi tady opravdu cokoliv komentovat.

Fiktivní výměny oleje atd to tam byla opravdu veliká aféra a zrovna u MB

Bez lidí jako jsme mi Ti dementi, které zmiňuješ, co si naštěstí umějí řici, co chtějí na vozidle opravit, když už už chybí servisu řádně proškolený diagnostik, by ty servisy a to hlavně autorizované žrali suchý chleba s kořínky a zapíjeli by to čistou vodou.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...