Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Tak jsem dorazil do prace, kde jsem si precetl mail z Ne 22:00 ze mame bejt doma... tak posnidam a pomalu vyrazim prochazkou k domovu.... jinak dnesni metro skoro prazdny.

No vidíš, já si tu přečetl e-mail ze soboty, kdy mi bylo sdělováno, že můžu dojet do práce autem, neb nám zajistilo vedení parkování a tato informace nám měla být sdělena vedoucím ihned po vydání :-(. A já musel jet busem s chrchlajícíma ukrajincema. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všem, se kterými jsem dnes přišel do kontaktu jsem pro smích, že jsem zavřel i když jsem nemusel. Jsem prý zbytečně opatrný a bojácný. Nikdo nechce slyšet, že máme zaděláno na problém a když k tomu budou přistupovat, tak jako teď, bude to špatné. Je mi z toho celkem smutno. Ale jelikož jsem přející člověk, tak bych všem přál, abych opravdu za toho blba byl a bylo to vše v pohodě, já to totiž unesu ten posměch, jen když bude dobře. :)

Odkaz ke komentáři

Mám to stejně, když jsem dnes do práce přišel s rouškou. Řekl jsem jim, že můžu být klidně infekční a ještě o tom nevím a dělám to především pro ně, abych zamezil šíření kapének. Není to proto, že bych snad chtěl vyvolávat paniku. Osobně se vůbec nebojím o sebe, ale mám strach o své blízké... Zatím se mi dostává jen posměchu, ale už jsem učinil kroky a do konce týdne budou mít roušky všichni a povinně.

Odkaz ke komentáři

Franto, az na tu zminku o Anglii jako o dobrem prikladu s tim plne souhlasim.

Hm jenze s tim telefonovanim a naslednym postupem to v CR vypada stejne. Taky Ti reknou nechodte v pripade zivot ohrozujiciho stavu si zavolejte sanitku atd. Realne je tu zmatek. A kouknete na tu vcerejsi tiskovku, tipuji, ze nekteri z ucastniku vyuzili kadernika, stylistu atd.. :-D krizova komunikace podle Mary...

Odkaz ke komentáři

Tohle je nazor kolegy z UK: 

[Yesterday 11:34 PM]
It's worse than crazy - I think it is deliberate, not incompetent. We have people in very senior government places who believe in letting 'the weak' die, and this seems to be their policy. It will solve the homeless problem, reduce the pensions we have to pay for old people, reduce our health bill for long-term sick people. As they will all be dead!
Odkaz ke komentáři

Boris bude hrdina a nebo největší masový vrah novodobé historie. Řekl bych, že spíš to druhé, ale rád bych se mýlil.

Vidim to stejne.

It's worse than crazy - I think it is deliberate, not incompetent. We have people in very senior government places who believe in letting 'the weak' die, and this seems to be their policy. It will solve the homeless problem, reduce the pensions we have to pay for old people, reduce our health bill for long-term sick people. As they will all be dead!

Bohuzel se kolega z UK nemyli. Na druhou stranu, nekompetentnost to tak uplne nevylucuje. No ale ja nejsem samozrejme objektivni, protoze v tom tady musim zit a zazivat to z prvni ruky. :(

Odkaz ke komentáři

Bohuzel makroekonomicky tomu neni co vytknout.

Pro spolecnost jako celek je horsi zavreni sluzeb a maloobchodu. Uz tech par dni, co to je + dejme tomu, jen tech par zatim planovanych (a ze jich asi bude vic), znamena konec rustu a ev. zacatek krize, pro vsechny + samozrejme rada individualnich bankrotu lidi, co v tom podnikaji a nemaji dostatecne rezervy.

Jedina pozitivni vec snad je, ze lehce zpovykana zapadni spolecnost prestane mit penize na nesmysly, napr. ultra zelenou politku v duchu EU.

Odkaz ke komentáři

Zatím se mi dostává jen posměchu, ale už jsem učinil kroky a do konce týdne budou mít roušky všichni a povinně.

To je sice chvalyhodny, ale kde je vezmou, stbak dal do Prahy 50 slovy padesat kusu, ty dostala ZS, a ted mu ta nova statni objednavka pul mega rousek na Aliexpresu taky nejak nedopadla.

Odkaz ke komentáři

To je sice chvalyhodny, ale kde je vezmou, stbak dal do Prahy 50 slovy padesat kusu, ty dostala ZS, a ted mu ta nova statni objednavka pul mega rousek na Aliexpresu taky nejak nedopadla.

Nějakých 60 ks máme ve skladu, zbytek řeším s obchoďákem. Ve výsledku klidně použijeme šátky, které na skladě jsou, abychom aspoň trochu zamezili přenosu kapének. No a co, že jsou na hlavu, teď je budeme nosit přes ústa a komu se to nelíbí, může zůstat doma. Bude mít áčko :-)

Odkaz ke komentáři

Bratranec s rodinou utekl z Prahy k nám na Jižní Moravu na chalupu k rodičům. Včera večer si přijeli pro ledničku, že jim jejich hapruje a můj otec (70), strýce pobízel, aby se stavili na návštěvu, protože jsou teď všichni kousek od nás. Nejspíš si myslí, že mu nic nehrozí a kdyby něco, tak si udělá svařené víno a virus porazí.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...