Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

to mě naštěstí ne...ale nějaké celkové oslabení organismu a celýho těla...jsem bez energie. Zbytek rodiny měl 3 dny zpět střevní a žaludeční problémy, tak myslím, že mě to taky trochu chytlo....

Odesláno

Měli by za to zase začat sekat ruce jak ve středověku.

Proboha, jen to nééé, vždyť to může být něčí chudák popletený zfetovaný syn!

Sekat ruce ne!!! To bychom je museli živit s invalidním důchodem, ale vytetovat Z (jako "Zoro") na nos, to by stačilo, normálně by mohli makat a každý by si na ně dal pozor.

Jednoduché - přišels o ruku protožes kradl=žádný důchod.

Odesláno

Naivne jsem vtel na ebay drazit na mobilu a samozrejme mi to prihoz nezpracovalo...takze mi utekly nadherne Zenith Timecommander za hodne priznivou cenu

Odesláno

Naivne jsem vtel na ebay drazit na mobilu a samozrejme mi to prihoz nezpracovalo...takze mi utekly nadherne Zenith Timecommander za hodne priznivou cenu

www.snip.pl 

Odzkoušeno, funguje perfektně :)

Odesláno (upraveno)

Výbuch v Bostonu, je to hrozné...

V cíli maratonu - kdo dokáže vymyslet takovou hnusárnu - smajlík pro tuhle situaci neexistuje - totálně k zblití -

Upraveno uživatelem sery.vlk
Odesláno

Úspěšná hádka s drahou polovičkou, zakončená smetením sbírky hodinek z "výstavky"....

Teď už se ti ten hrob na zahradě bude kopat dobře, hlavne že není mokrá půda, to se pak jeden nadře....

Odesláno

Teď už se ti ten hrob na zahradě bude kopat dobře, hlavne že není mokrá půda, to se pak jeden nadře....

Navic to kazdej tady pochopi.......jsme s tebou  :rolleyes:

Odesláno

Úspěšná hádka s drahou polovičkou, zakončená smetením sbírky hodinek z "výstavky"....

Každá porota tě musí osvobodit - jen jim dej odkaz na tohle fórum.

Odesláno

Me zena jen jednou sekla o zem ovladacem od DVD prehravace. Rok potom vstavala z kresla. Nez jsem koupil jinej.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...