Filip.J Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Informace, hlavně fundovanější nevaděj. Proč ti vadí, že někdo doplňuje i jiné vlákno než tohle, to je mi tedy trochu záhadou, ale neva.Mně nevadí, že se o tom tady píše, naopak. Vadí mi některé příspěvky v duchu, že panikaříme a že to není tak strašný, že jsme na hodinkovém fóru, tak řešme jenom hodinky a tak. Holt je to první pandemie sledovaná online a v realtime, no... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tak vojaci na to idu v maskach... no bolo otazkou casu nez to niekoho napadne, masiek je vsase dost gumarny zubri to v 90tkach sekali jak bata cvicky a ma to 40tkovy zavit takze do toho ide namontovat sj slusny filter.... ale moc dobre riesenie to nie je. Ta maska je gumova, na nosenie neprijemna, sama o sebe dost smrdi gumou a netrenovany jedinec si po chvili nosenia do masky bud hodi sablu alebo sa mu aspon neskor vyhodi exem ak to nahodou vydrzi nosit dlhsie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Přemýšleli jste o tom, jak se za půl roku, za rok vyřeší otázka volného pohybu osob v EU a cestování vůbec, když existují dvě diametrálně odlišné strategie boje s COVID? Anglickej model promořený populace vs náš model minimalizace přenosu, karantén a trasování? Mi to přijde absolutně nekompatibilní, a pro země se zpomalovací strategií to vlastně znamená nutnost dlouhé izolace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Jsem doktor v jedný menší rakouský nemocnici a situace je tu podobná jako v ČR: praktici a celkově doktoři v ordinacích jsou bez respirátorů a nejsou ani k sehnání, v nemocnici jich mají jen pár na interně, na pediatrii a na ARU, chybí tu organizace a jasná koncepce z hlediska vedení nemocnice. Co si neuděláme sami na oddělení, to nemáme. Jsme rozdělení do několika týmů, co se nebudou vubec v praci potkávat, aby v případě nákazy nevypadli všichni ze hry. Personál rozkrádá roušky a rukavice, mizí na chodbách dezinfekce, ve vedlejší nemocnici někdo ukradl 4000 rukavic, jsou zstaveny plánované operace, ambulance jen pro nejnutnější věci a úrazy. Kolegové si objednávají respirátory z toho co se ještě dá sehnat v Číně, protože se tu nedá na nikoho spolehnout. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Mně nevadí, že se o tom tady píše, naopak. Vadí mi některé příspěvky v duchu, že panikaříme a že to není tak strašný, že jsme na hodinkovém fóru, tak řešme jenom hodinky a tak. Holt je to první pandemie sledovaná online a v realtime, no...Zase moje blbá interpretace. Myslím si, že pro odlehčení by měla běhat i jiná vlákna než tohle. To, že je tohle průšvih, už snad ví každej, ale stejně by nám měl zbyt kus úniku. Snad každej to umí odlišit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Přemýšleli jste o tom, jak se za půl roku, za rok vyřeší otázka volného pohybu osob v EU a cestování vůbec, když existují dvě diametrálně odlišné strategie boje s COVID? Anglickej model promořený populace vs náš model minimalizace přenosu, karantén a trasování? Mi to přijde absolutně nekompatibilní, a pro země se zpomalovací strategií to vlastně znamená nutnost dlouhé izolace.Každej už dávno kope za svoje. Volnej pohyb bude chvilku utopie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P11 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Ja byť nejaký hlavný šéf od štátu, tak by som to riešil takto:Počas dvoch týždňov karanténa, potom uvolniť, nech sa rozbehne ekonomika. Medzitým distribúcia prostriedkov medzi ľud.Každému 3 rúška (masky) na týždeň + dezinfekčné prostriedky zdarma. Vstup do verejných priestorov, dopravy, úradov, apod. s rúškom a po dezinfekcii rúk.Takže niečo ako Taiwan. Vírus by sa síce pomaličky šíril, ale zdravotníctvo a ekonomika by to zvládala.Ak niekto prekročí naše hranice prikázať mu to samé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Manželka trochu tunila, yes, Miele power :-) Ty nám dali ty čínský čuňata....Jen bych rád poupravil : ten virus přišel z Kanady (kde byl vyroben), Čína je oběť.No a takhle je to tady (nemyslím jen na foru) víc jak poloviny se vším. Jednoduché zkratky bez dohledání relevantních informací....následně katastrofické předpovědi, odsudky a samozřejmě falešná morálka aka hrdost na domnělou zodpovědnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 (upraveno) Do tý Kanady to přivezli k výrobě z Ruska přes Aljašku. A u nich si to objednali přes prostředníky v Austrálii Severokorejci.A tak je to s každou blbostí co vypustí nějakej troll na ty internety Upraveno 17. března 2020 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 JJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asus Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Přesně tak! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 (upraveno) To je ale jen konspirační nesmysl s tou Kanadou, Ruskem a Koreou, je v?m to doufám jasný? Proč by to asi Kanaďani, Rusové a Korejci dělali, když o žádným Divadle Na Jezerce nikdy neslyšeli? Upraveno 17. března 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Mne se libi, jak nekteri to umi vkusne odlehcit. Palec hore martar. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Testování by evidentně šlo už před pár dny, jen by se to nesmělo řídit jako firma s vlastním prospěchem.Tak doufejme v povolení testů a konec téhle politické komedie (kdopak ví proč mohou být otevřeny květinářství ? ) https://www.novinky.cz/zahranicni/koronavirus/clanek/jeden-krok-a-laboratore-mohou-otestovat-za-par-dni-vsechny-tvrdi-lekarka-40316971?seq_no=1&source=hp&dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku&utm_campaign=nullVidels dnesni tiskovku? Ta ti urcite udela radost. Ve zkratce, jestli ma pani doktorka nejaky svuj test, at si ho necha certifikovat, jinak ma smulu...prof. Prymula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Ty vole v dnešní době nejde poznat co je sarkazmus, ironie, satira... Tak ty fóry s Kanadou a podobně prosím vás označujte aspoň smajlíky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Jaký fóry? Martare to divadlo jsi neměl ještě pouštět ven, se budou mocipáni zlobit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Videls dnesni tiskovku? Ta ti urcite udela radost. Ve zkratce, jestli ma pani doktorka nejaky svuj test, at si ho necha certifikovat, jinak ma smulu...prof. Prymula Tak, už od začátku bylo jasné, že testy musí provádět jen certifikované laboratoře, aby se zabránilo falešně negativním výsledkům, které mají fatální dopad. Lepší být opatrný bez otestování než v klidu s falešně negativním testem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gathol Odesláno 17. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2020 Tak vojaci na to idu v maskach... no bolo otazkou casu nez to niekoho napadne, masiek je vsase dost gumarny zubri to v 90tkach sekali jak bata cvicky a ma to 40tkovy zavit takze do toho ide namontovat sj slusny filter.... ale moc dobre riesenie to nie je. Ta maska je gumova, na nosenie neprijemna, sama o sebe dost smrdi gumou a netrenovany jedinec si po chvili nosenia do masky bud hodi sablu alebo sa mu aspon neskor vyhodi exem ak to nahodou vydrzi nosit dlhsie. Připravena zítra na nákup V práci ji nosit nemusím, v kanclu jsem sám, kolega má homeoffice. Na sklad stačí rouška, pár jsem si jich sehnal, než jsme je koncem roku vyřadili ze sortimentu Z vojny mám svoji původní M-10, ale tahle je pohodlnější. Lepší zorné pole, tolik nesmrdí, vyrážku nemám. Snad na mě v Kauflandu nezavolají policajty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se