Přejít na obsah

Koronavirus a vše okolo...

Doporučené příspěvky

před 6 minutami, African napsal:

Tak pokud se ti dělá tady z toho zle, tak by jsi zrovna odpadl jak švestka vidět občas naše slaňování v kopcích, nemluvě o velmi částem jištění jen tak na oko, aby nám to po psychické stránce udělalo příjemně u srdíčka :lol2: 

Nj, videl som uz vselico. Ak neohrozuju mna, je to ich volba. Jedna vec je ze sa niekedy stane ze istenie je len take, na moral, lebo to proste inak nejde, druha vec je ze cielene zvysovat objektivne nebezpecenstvo mi pride zbytocne. Ako pri to zlanovani.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, eskimak napsal:

Nj, videl som uz vselico. Ak neohrozuju mna, je to ich volba. Jedna vec je ze sa niekedy stane ze istenie je len take, na moral, lebo to proste inak nejde, druha vec je ze cielene zvysovat objektivne nebezpecenstvo mi pride zbytocne. Ako pri to zlanovani.

Já toho kluka znám osobně okolo deseti let a můžu v klidu říct, že je na sebe dost opatrný, tedy jen v kopcích, jak sedne do kajaku tak mu vždycky vypne :D Ale jak prostě vyrůstají v těch Alpách, tak to mají všechno trochu jinak nastavené a je dost věcí na které úplně dlabou....vždyť oni tam takhle blbnou co se naučí chodit. Jak já jim závidím...B)

Odkaz ke komentáři

před 34 minutami, Tom4 napsal:

Nabízím svoje Omegy tomu, kdo mi řekne kdy se budu moct jít ostříhat. :D

10.2.2021

Protože jsi nenapsal "kdy nejdříve", tak si datum znamenám, a těším se na nové hodinky. Móóóóóžná by ses z toho mohl dostat nějakou excelentní baštou 🙂

Odkaz ke komentáři

před 1 minutou, African napsal:

Já toho kluka znám osobně okolo deseti let a můžu v klidu říct, že je na sebe dost opatrný, tedy jen v kopcích, jak sedne do kajaku tak mu vždycky vypne :D Ale jak prostě vyrůstají v těch Alpách, tak to mají všechno trochu jinak nastavené a je dost věcí na které úplně dlabou....vždyť oni tam takhle blbnou co se naučí chodit. Jak já jim závidím...B)

Ja tomu vsetkemu rozumien, nesudim. Len konstatujem. To ze ho jebne do ucha osa alebo mu na ruku pri zlanovani padne kamen sa ovplyvnit neda. A kvoli lenivosti je po nom. To je to nebezpecenstvo ktore ovplyvnit vies. To ze na teba padne skala ako chladnicka uz moc neovplyvnis, samozrejme. 

Ale kazdy svojho stastia strojca. No podla toho co vravis im zavidim tiez :).

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Tom4 napsal:

@Bert shodneme se na tom jídle, protože zadání znělo říci mi to a ne napsat ;) :cheers:

před 46 minutami, Bert napsal:

Výborně. 🙂

Skoro bych řekl , že Berta trumfnu. 

15.11. rád to to zavolám, poskytni číslo.

Btw stříhání je v Liberci, nůžky vezmu 😉

Odkaz ke komentáři

Ona ta tabulka je uzákoněná nebo v režimu nouzového stavu přijata jako usnesení vlády? Není. Takže je to stejně fuck, protože ten kočkopes je stejný nesmysl jako se někdo snažil mít 3 sazby daně na pivo.

V praxi to bude mimo realitu, aby se měnily otevírací doby, školy, počty osob všude možně co 3, resp. 7 dní povede reálně k chaosu kdy nikdo nebude tušit co zrovna a pro koho platí. Ach jo. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...