horal Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Je tam, z monitoru, v mobilu bych nedal ani prd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 26 minutami, tikzot napsal: K a doluuu Tikzot samozřejmě myslel druhé K ve slově KOČKA........ Edit: kdo o mně první napíše, že jsem svině, tak sice bude mít pravdu, ale bude mít i banána Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Černoch jak cigán Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Aáaaaa, už je mám obě dvě, bílou i černou. Ale schovávaly se mršky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 To je ojeb. Som hladal macku a nie Pikacu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Noo jisteee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Napište mi prosím někdo kde to zvíře je, nebo se zblázním. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Děkuji za záchranu. Tu bílou bych možná našel, tu černou definitivně nee. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Potřebuju taky zachránit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Minuta... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 tam sou dvě kočky? Kurník, já vidím nějakou na střeše, co vypadá jak tak japonská kejvací, ale ta to asi není a toho netopejra furt nevidím, kurfáá @KFL žes to zase vytáhnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Žádnýho černýho kočičáka nevidím. Asi šel už spát,kua . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Taky mám obě... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 (upraveno) Po minutách civění ani prd, ani starucha tu mrchu bez nápovědy nenašla, takže oboustranná progresivní stařecká demence Prozatím se budu se utěšovat že je to jenom "strašákův syndrom" - a chraň Vás pán bůh dát sem nějaké podobné hledání psa Upraveno 8. listopadu 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Jak čtu ty "psychologické" rešerše.... A co někdo, kdo nenašel nic a je mu to jedno? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 15 minutami, Xenomorfus napsal: Jak čtu ty "psychologické" rešerše.... A co někdo, kdo nenašel nic a je mu to jedno? Ten clovek je v poriadku, ziaden stres. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 Dík...:-D. Sem si chvíli říkal, jestli třeba nejsem jen momentálně zavostalej ;-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2020 před 2 hodinami, Gustaf napsal: Taky mám obě... Ty mi taky neser, radíš jako kdybych věděl kde to mám hledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 bílou mám, ale černou a netopejra pořád ne, se z toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 10. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2020 V 16. 7. 2020 v 7:59, Potvor napsal: Japonský test na stárnutí mozku. Najdi motýla, kachnu a netopýra! Pokud najdete pouze jednu postavu, bohužel máte demenci - změna mozku související s věkem (které lze někdy zaznamenat i v mladším věku, bez ohledu na roky). Pokud jste viděli dvě postavy, můžete být klidní. Pokud jste viděli všechny tři, váš mozek je mladý a svěží. Čumím na to asi 10 minut a říkám si "a dopr*ele" a pak najdu všechno snad během 5 vteřin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se