Jan7 Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 Třetí hodinky v Onyxu a naprostá spokojenost. V polovině prosince jsem kontaktoval Rudu a dnes jsou hodinky doma. No párada. Děkuji Rudovi a celému Onyxu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 Bylo nám potěšením a přejeme, co nejdelší bezproblémový chod. Ať dělají radost.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 Chtěl bych Rudovi vyseknout poklonu za jeho skvělý osobní příštup. Cítil jsem se v Onyxu hned od přivítání jako doma. Je inspirující vidět pana hodináře při práci jak dělá věci při kterých se mi zastavuje tep s takovou až neuvěřitelnou samozřejmostí a přesností. Věnoval mi skoro celé dopoledne a toho si nesmírně vážím. Hodinky už vozím jen k Vám. Rudo ještě jednou díky moc a těším se na další spolupráci! Jarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 30. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2022 Jardo, i já se těším....strávené dopoledne bylo i potěšením pro mě. Děkuji Ruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 7. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2022 Taky se musím přidat mezi zástupy spokojených klientů ONYX. Velká ochota vyjít vstříc a pomoci. Tým zkušených hodinářů odvádí naprosto profesionální práci, každý jeden přesně ví, co dělá, nad prací přemýšlí a doporučí nejlepší možné řešení. Navíc mají špičkové vybavení! Komunikace se zákazníkem ze strany Rudy i Aleše naprosto příkladná, dokonce mi odpovídali i na whatsapp o víkendu apod. (sorry za to..není to návod pro ostatní ). Jestli mě něco v ČR vážně dlouhodobě ničí, tak je to úroveň služeb. V ONYX je ale vše v nejlepším pořádku a jsem opravdu moc rád, že tohle můžu psát a všem doporučit. Díky chlapi, je vidět, že to děláte rádi a práce vás těší. Držím vám palce, ať se vám daří! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 v pátek 4. února jsem poslal troje hodinky do Onyxu, v pondělí rychlá konzultace co s nima, po necelém týdnu, ve čtvrtek byly dvoje hotový, zaplaceno a druhý den byly na poště k vyzvednutí. A jako bonus byly hodinky v parádních transportních pouzdrech. Děkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Taky se pridavam s pozitivni zkusenosti. Hodinky vyzvednuty u me v praci, za 3 tydny hotovy kompletni servis a opet doruceno osobne ke mne pred kancelar. Navic jak pise vyse financ i s paradnim transportnim pouzdrem. Dekuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 15. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2022 I ja diky. Články tahu na Moony skladem a jezdily do Praglu jeden za druhým (doslova) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 21. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2022 Pánové, vždy budeme rádi za Vaše osobní návštěvy, baví nás i to, že nám můžete kouknout pod ruku. Pro mě i pro kolegy je Vaše uznání víc než jakékoliv ohodnocení v podobě bankovek. Děkujeme.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spok Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Také jsem se zařadil mezi maximálně spokojené zákazníky, Omega cal. 8500 uz slape jako zamlada a byla to rychlovka, diky moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 23. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2022 Já děkuji za svěřenou důvěru a budu se těšit na příště.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tovaryš Odesláno 26. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2022 I já, jakožto maximálně spokojený zákazník děkuji Onyx servisu za opravu a splnění trochu neobvyklého požadavku poskládání ze tří jedny. Perfektní práce, ještě jednou děkuji a ať se daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal. Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Také bych tu chtěl moc poděkovat Onyxy za servis dvou hodinek, jedny klasické automaty a druhé "nemocné" vintážní ladičky. Děkuji moc z komentář k servisu a konzultaci vůbec. Moc mě potěšilo osobní setkání. S jistotou vím, kam se budu příště obracet s prosbou o servis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Chci/Chceme jen klukům poděkovat za včerejších fajn “pár minut” v Onyxu …. Děkujeme :0) Super přístup, ochota, konverzace, pomoc …. Rádi se vrátíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ONYX servis hodinek Odesláno 11. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. března 2022 Poslední dobou jsme trochu i více zavalení prací, ale to vůbec nevadí....jsem rád a to nejenom já, ale i všichni kolegové za každou návštěvu a i za veškerou přízeň, kterou nám dáváte. Hrozně se těším, až budeme mít víc prostoru a tím i větší pohodlí pro Vás, pro nás....snad to zvládneme tento rok. Moc děkujeme ONYX a Ruda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 24. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2022 Sice jsem děkoval již osobně, ale rád bych poděkoval ještě jednou v online prostoru, aby jste věděli, kam ty naše poklady nosit a mohli se spolehnout na 110%, že o ně bude postaráno. Oceňuji především přátelské jednání, profesionální úroveň opravy, komunikaci se zákazníkem a v neposlední řadě taky skvělou cenu. Rudo, děkuji celému kolektivu hodinářství Onyx, byla to symfonie od začátku až do konce. Díky. Jarda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 28. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2022 Také bych chtěl poděkovat Rudovi a jeho kolegům za profesionální, přátelský a vstřícný přístup při dnešní návštěvě Onyxu. Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Tak sem si trošku říkal, že to tady musí bejt zaplacený, že přece není možný, aby @ONYX servis hodinekbyl tak dokonalej, kurva drát, ale potvrdím co je tu psáno, byl sem vysranej ze seklýho safíru na Pelagosech, ale kluci zjistili, že ač spadly z víc jak metru na sklo, tak to sebralo bordel z podlahy a kluci to nějakým zaříkáváním sundali, takže safír zas jak novej velké díky pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 8. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2022 Já se musím taky přidat s chválou, i když je to už rok. A jakmile se oteplí, přivezu asi hned tři kousky. Na to, abych si vzal vlečňák... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Občas mi už přijde, že je zbytečný to tady opakovat pořád dokola, ale ne, není. Když je něco komplexně kvalitní, je třeba to neustále pojmenovávat a připomínat. Proto, že toho opravdu kvalitního kolem nás neustále ubývá. Z mých Rado Manhattan z roku 197? jsou díky pánům z @ONYX servis hodinek nové hodinky. Děkuji a přijedu zas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se