Jeronimo Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Díky kluci Potřetí už je nesmím pustit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaxT Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Ježíšek přiletěl o 2 dny dříve. Asi jsem byl moc hodný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 @MaxT Krásné to máš... Já tedy ještě pár let budu potřebovat abych si na něco takového troufnul. Myslím tím designově. Ale jinak je to špica. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Pěkný, gratulace. S toule značkou by mohl lítat klidně každý měsíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 (upraveno) @MaxT máš to supr... Já mám jen obyčejný ocelovky bez data...ale zase přehledný jsou, to jo.. Upraveno 22. prosince 2020 uživatelem snake Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 ilbovej spídmajstr, baguette i lolex, pánové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 2 hodinami, Jeronimo napsal: ONA: Prosím tě, kam zase jedeš? JÁ: Koupit malému dárek k vánocům. ONA: Ale vždyť rodím až za měsíc. JÁ: To nevadí... Stejně se mu chvíli o něho budu starat. Jarku, tak snad naposled, už tu řeku neopouštěj gratulace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Díky. Nepustím, jestli jo, ať mi ruka v rameni upadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kostra Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Čekání před LIDLem, ještě že je na co koukat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pkd Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 dneska tu tasíte těžký kalibry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Před hodinou, zekon7302 napsal: Nádhera Já totok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Jen a stále Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Památeční... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Coltíky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 ruský cvrček v japonském autě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 7 hodinami, prischera napsal: Tutimy Pochválím, vždy. Má krevní skupina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Díky, jsou fajn. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 Žáby.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petroniuzz Odesláno 22. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2020 před 21 hodinami, LukeD napsal: Ty vypadají vážně skvěle. První Prim, které bych si dokázal představit na své ruce. Díky. Na živo jsou ještě hezčí, bohužel se díky klenutému sklu blbě fotí. před 13 hodinami, Vit napsal: Nádhera, fotka i hodinky. Jaký mají průměr, 40mm? Moc by mě zajímala i fotka z boku (vypadají brutálně klenuté) Díky. Kdepak, je to 36 mm. Ve své době (počátek 60.let) největší Primky vůbec. :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se