Kotlick Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 V 12. 7. 2023 v 20:08, kuncák7 napsal: Kéž by tě sežral :-). Gauč jsem složil, ale ten polskej pisatel návodu by zasloužil po hube- dal bych mu za poznamku- 2 lidí, 90 minut, minimálně facku ( se stěhováním- v jednom 4,5 hodiny). To je spíš tím Mobelixem/XXL Lutz. Bral jsem tam dvě menší věci a ty návody jsou peklo. Je to špatně čitelný, není často poznat co je co. Nakonec jsem po jistotu všechny kolíky jistil lepidlem, protože jsem tomu nevěřil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 před 1 hodinou, Igicz napsal: Jako Těšíňák a majitel Biedronka karty:-)) nedám na Poláky dopustit. Rohový gauč jsem řešil před rokem. S dodávkou mi přijeli před vchod, gauč vynesli do patra a za 15 min měli složeno. Při koupi jsem ještě dostal ještě nějakou slevu, která mi zaplatila dopravu. Všiml jsem si, že plno sedacích souprav, třeba z Agata meble se na Ostravsku přeprodává o 50% dráž. A ještě prý v bombastické slevě:-D Minulý týden měnili Poláci našim okna na baráku. 14 oken včetně dvou balkonových dveří. Měli to ve třech lidech za 2 dny i se zednickou. Po sobě pořádek. Já se klidně přiznám, s návodem nemám nejmenší problém, citelnej, srozumitelnej. Jen jsem prostě musel smontovanou část od nich rozmontovat, abych mohl smontovat, to co je v návodu. A nějak to pokracuje- nejdřív neteř odvézt na urgentní zákrok a pak rychle domu a s parodii na psa na veterinu. Já už chci klid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 14. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2023 Víš, kdy budeš mít klid, ale to asi nechceš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Dneska ráno, jedu v Praze v ul. Žernosecká (rovná, přehledná silnice) - přede mnou chlápek odbočuje do leva do areálu beach clubu - musel zastavit páč tam stálo jiné auto - já zastavím za ním a po pár sekundách rána jako z děla - zezadu do mě bez brždění vletěl chlap v octávce. Prý mikrospánek. Auto zmuchalný (ještě jsem ťuknul do toho auta přede mnou) celý den ve špitále - bolí mě krk a hlava ale mohlo to dopadnout hůř. Jak se během chvilky může všechno změnit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2023 Hlavně že to dobře dopadlo - nemáš žádné těžké zranění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 No to opravdu nechceš....a je to hned. Tak snad to nebude nic vážného a odnesly to pouze plechy.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Nedávno jsem tady asi psal, o mé podobné nehodě, když to do nás nějaká koza nabombila při stání na semaforu. Člověk je nakonec rád, že to odnesly jen plechy, ale došlo mi, jak je auto pomíjivá záležitost. Já to garážuju, leštím, snažím se jezdit i parkovat obezřetně, každá ďubka mě nasere a pak mi to nána zruší, aniž bych něco udělal nebo mohl něčemu zabránit. Jenom špatný čas a místo. Ať ti vše dobře dopadne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
redd Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Error Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Oliver333 Odesláno 19. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2023 Jj souhlas - mohlo to dopadnout mnohem mnohem hůř - o tom žádná. Jezdím v Praze jako obchodní zástupce a když člověk vidí kolik lidí volá a smskuje ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 (upraveno) Jako v lékarně neni framykoinová mast a inzulin a inzulin (jednoho z největších výrobců) se nadá ani objednat (návštěva několika lekáren různých firem). Kde to jsme tvl... Upraveno 20. července 2023 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Příští týden budou všechny léky v Praze. Pane ministře a budou i v dalších městech? Samozřejmě výstava bude putovní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Pan ministr je velkej komik, velmi mírně řečeno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 (upraveno) @geometr To je tak, když stát nutí výrobce do cen, který jsou prakticky likvidační. Prostě se na tebe vyserou, zemičku srandovní objedou a prodají jinde. Upraveno 20. července 2023 uživatelem Zlý Jabko Chyba citace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 20. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2023 Ona je to oboustranná hra porovnávání kokotu - stát tlačí na cenu a výrobce tlačí na dlouhodobou smlouvu s garancí odběru. A do toho ještě občas vypadne nějaká surovina nebo materiál. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 To je teprve legrace, recht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2023 Pocasi na ETEF ve Volyni. S prvni kapelou zacalo chcat a stridave lije a nelije. Na prstach na rukach mam varhany jak v katedrale svateho Vita, nohy odmočene a odrhnute lip jak po narozeni. Zvenku voda, zevnitr pivo, sem nasakly jak houba. Musel sem vdechnout aspon pytlik suchych krekru, at to trochu kompenzuju :-/. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 27. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2023 (upraveno) Dnes v lékárně. Velké balení Ataralginu na recept a malého kolik chceš... Upraveno 27. července 2023 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 před 6 hodinami, horal napsal: Dnes v lékárně. Velké balení Ataralginu na recept a malého kolik chceš... Estrogem používaný v léčbě klimakteria 1 mg s výrazným doplatkem 2 mg bez doplatku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 V 20. 7. 2023 v 13:01, Zlý Jabko napsal: @geometr To je tak, když stát nutí výrobce do cen, který jsou prakticky likvidační. Prostě se na tebe vyserou, zemičku srandovní objedou a prodají jinde. Ehm a jaksi si zapomněl na šmelky z lékáren, které zboží léky, které jsou dodané pro Česká trh přeprodávají do Německa a nebo do Rakouska. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 28. července 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2023 Reexporty jsou pochopitelně taky na pěst, přesně proto by měl zasahovat SÚKL, na což lékárníci upozorňujou už bratru dvacet let, ale ani po dost rozsáhlý reportáži od Bočka (která to dokáže přiblížit i laikovi) jsme se nedočkali ničeho než alibismu. https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/leky-leciva-nelegalni-reexport-sukl-symbicort-turbuhaler_2305150500_jab Trvám ale na tom, že největší škodu tu dělá ministerstvo a pojišťovny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se