TomTomTom Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Tak se trochou rozpovídej, ať tě můžeme politovat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července Dosiel mi uplne novy nefunkčný Harman Kardon bluetooth reprak. Cakal by som ze taka znacna ma nejaky QC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. července Nahlásit Sdílet Odesláno 31. července před 22 minutami, shaggy napsal: Dosiel mi uplne novy nefunkčný Harman Kardon bluetooth reprak. Cakal by som ze taka znacna ma nejaky QC. Hmm, tak to koukám...dneska už je asi všechno možné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna Proč by to nebylo možné? Od roku 2017 je H-K jenom jedna z mnoha vyšeptaných značek skoupených "ACME" koncernem Samsung, tak proč si dělat zbytečné iluze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 1. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna před 1 hodinou, Radek124 napsal: Proč by to nebylo možné? Od roku 2017 je H-K jenom jedna z mnoha vyšeptaných značek skoupených "ACME" koncernem Samsung, tak proč si dělat zbytečné iluze Tak zrovna Samsung je špička v soundbarech již delší dobu, tak to mohlo H-K pouze prospět si myslím....tam bych problém neviděl. Ale je prostě taková doba, všechno je to fičák..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Zítra máme odjíždět na dovolenou, takže pochopitelně, že kluk u prarodičů schytal zánět močovejch cest. Jestli si někdo myslí, že přesvědčit autistu o tom, že je potřeba pít, brát léky a čurat, je nějak snadný, tak jako ne, no. fml 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Zkus reverzní metodu. Opovaž se pít, čůrat atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Mám tucha, že je proti reverzní psychologii imunní Ale cool, objednaní k pediatrovi jsme, tatu jsem instruoval v kolik má dojet, přehodil jsem si směny ať můžu vystřelit a žena je v lékárně ready, tak snad do toho nehodí vidle pacient. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronař Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Tvl český zdravotnictví se hroutí. Sehnat recept na lék, co je naordinovanej v nemocnici je kurva problém. Ať dou do prdele, doktoři, pojišťovny i ministerstvo ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 2. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna Ať jdou do prdele doktoři čeho? Filozofie, práva, veteriny? No, ale teď vážně: jak za tento stav mohou lékaři? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna V 31. 7. 2024 v 20:53, TomTomTom napsal: Tak se trochou rozpovídej, ať tě můžeme politovat... Měl jsem měnit brzdové destičky za par korun, ale nakonec musely jít i disky takže cca 6k místo toho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Obvykle už se nemění jen destičky,ale i kotouče. Dřív se přetáčely na soustruhu, teď už se to nevyplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna před 3 minutami, bohus76 napsal: Obvykle už se nemění jen destičky,ale i kotouče. Dřív se přetáčely na soustruhu, teď už se to nevyplatí. Mě to právě zaskočilo, protože minule to ještě vyšlo bez kotoučů. Do toho si auto usmyslelo, ze náhodně hodí motor do nouzáku. Od té doby vyjety tři nádrže a problém už se neobjevil a na diagnostice to řeklo jen nicneříkající "chyba řidicí jednotky". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 3. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna Pokud je hlubší žlábek "vydřený" destičkama ,tak kotouče i desky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna (upraveno) Otec se včera málem porval se sousedem kvůli pitomosti. To už je 2-3 situace, které jsem za poslední dva měsíce svědkem. Začínám si říkat, zdali to nemůže být nějaký doprovodný jev stáří, respektive nějaký projev onemocnění? Protože kvůli ničemu pak začínají velké problémy. Nesnáší, když někdo kolem jeho pozemku projede na kole. Nemůže se nějaké onemocnění související se stářím projevovat zvýšenou agresivitou? Upraveno 4. srpna uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna To je stari obecne. A bude hur. Mohl bych na tohle tema napsat dilo, ktere by, co do rozsahu, zastinilo i Palackeho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna @safi Mel by vic sportovat. Aby by byl v klidu jako já. Včera. Jedu na kole, uz sem skoro doma, za 4 minuty. Palim ho k Opocnu po uzky silnici 3 tridy, na svy pulce asi 30 cm od krajnice. Radar mi rekne ze za mnou jede auto, hodinky zavibruji a telefon ukazuje ze se blizi rychle. Mine mne tak 15 cm od leveho riditka a jel tak 130 odhadem, cerna laguna dvojkova s dvema laufama vzadu, okna brikety zafoliovany a Ačkovou znackou. Vztekle sem mu ukazal fakace a nadal do curaku. Brzdovky, rikam si "tak dem na to ty pico bude fajt, hovnohlave zkurvenej pojd si pro lou panč a budes lezet s mirajem na pokoji. " Mel sem neuveritelnej vztek. Andrenalin hype train. Zastavim, vykopnu pedaly, pokladam do kolo a nafouknu prsa. Nevystoupil,rozjel se a zmizel do hajzlu. Nikdy kolem mne autem takhle blizko a rychle nejel, pocit teda hafo neprijemnej. Du na kolo chvilku, treba ho zas potkam, vychazi mi to plus minus na stejnej cas. Tveho tatku zdravim, myslim ze to odezni. Dneska uz bude v pohode tak jako ja. @Xenomorfus pred tejdnem sem mel narozky, neco na tom bude. Mas recht! 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Ta tvoje přímá řeč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna V tomhle to nastvani chapu, protoze pumpickar se proste na silnici treti tridy nepredjizdi. A to ani pri rychlosti 90km. Ale jedna rachejtle nebo projeti kola kolem pozemku … to jaksi duvodem neni. Libi se mi tvuj prisup k bezpecnosti - ani jsem nevedel, ze existuji radary na kolo. Ceho se bojim - ze mu pak nekdo muze dat do huby a nahoda je blbec - nechci pecovat o rodice - lezaka drive, nez to je nutne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Hopa by se nám chtěl rvát Minule to byla ta slečna ve vlaku ( pokud si dobře vzpomínám) a teď toto. Druhý Rocky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se