milomac Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Jo, mně to nějak vypadlo, je myšleno Olympia Plzeň. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 1 minutou, milomac napsal: Já tuhle v Olympii - chvíli jsem čekal, přišli dva a já jim povídám: Kucí, víte o tom, že na tom žlutým se nesmí stát? A pak jsem jen zjistil, že mně to ještě docela dobře utíká (dělám si srandu, jen jsem si vyfotil to Lambo). Ale jinak na těch žlutých parkuje plno lidí i s běžnými auty a při poloprázdném parkovišti. Jeden čas to tam obcházel sekuriťák Olympie a lidi napomínal, pak to asi vzdali. Hele, ale zrovna stát tady je blbost, které se všichni ostatní zde diskutující právě snaží vyhnout. Tam kde stojí to Lambo bych si osobně stoupl pouze v případě, že bych měl super dobrou pojistku na auto - je to přesně v oblouku pro zatočení a podle sloupů třeba v OC Eden vím, že se to občas nepovede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Jedna věc je ta, že rozměry parkovacího místa jsou kolikrát opravdu na úzkou Š120, na stranu druhou by se mezi čáry měl trefit každý. Jenže mám pocit, že dneska by někteří s autem nejradši vjeli až do obchodu k pokladně, takže to dají přes dvě místa než aby udělali pár kroků. Mě by jen zajímal sociální experiment, jestli by řidič/řidička toho Mercedesu parkoval stejně, kdyby měl např. Fabii. U těch "luxusních" a drahých aut mi to spíš přijde, že majítel chce ukázat status pracháče a někoho, pro koho pravidla neplatí. Dneska parkuje přes dvě, zítra pojede záchranářskou uličkou, protože narozdíl od ostatních v koloně přece spěchá... @Andrew podle toho co říkáš, tu pak vzniknou dvě skupiny bezohledných. Jedni, kteří dveřma omlátí všechno okolo a druzí, kteří tak parkují kvůli těm prvním Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 2 minutami, kuncák7 napsal: Hele, ale zrovna stát tady je blbost, které se všichni ostatní zde diskutující právě snaží vyhnout. Tam kde stojí to Lambo bych si osobně stoupl pouze v případě, že bych měl super dobrou pojistku na auto - je to přesně v oblouku pro zatočení a podle sloupů třeba v OC Eden vím, že se to občas nepovede. No přesně tak, já někdy stojím levým bokem u sloupu do "hlavní ulice" a pak díky těm, co takhle stojí na těch žlutých, to vytočím jen tak tak díky tomu, že mám malého Leona. Riskují poškození svých aut, ale asi na to nikdo z nich nepomyslí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září (upraveno) před 9 minutami, antitomas napsal: Jedna věc je ta, že rozměry parkovacího místa jsou kolikrát opravdu na úzkou Š120, na stranu druhou by se mezi čáry měl trefit každý. Jenže mám pocit, že dneska by někteří s autem nejradši vjeli až do obchodu k pokladně, takže to dají přes dvě místa než aby udělali pár kroků. Mě by jen zajímal sociální experiment, jestli by řidič/řidička toho Mercedesu parkoval stejně, kdyby měl např. Fabii. U těch "luxusních" a drahých aut mi to spíš přijde, že majítel chce ukázat status pracháče a někoho, pro koho pravidla neplatí. Dneska parkuje přes dvě, zítra pojede záchranářskou uličkou, protože narozdíl od ostatních v koloně přece spěchá... @Andrew podle toho co říkáš, tu pak vzniknou dvě skupiny bezohledných. Jedni, kteří dveřma omlátí všechno okolo a druzí, kteří tak parkují kvůli těm prvním Hele, já takhle parkuju i s ženinou i3s, ale stále platí NA DRUHÉ STRANĚ PARKOVIŠTĚ, KTERÉ JE POLOPRÁZDNÉ A S JISTOTOU, ŽE SE NEZAPLNÍ. S caps-lockem jsem to napsal proto, že přes to u mě nejede vlak... kdo mě zná, ví, že se nechovám bezohledně (alespoň v mých očích), jen nechci mít poškrábané auto. Mimochodem, když píšu o svém hlavním autě, tak je to 9 letá plečka, kterou už na nikoho dojem neudělám, ale je moje, mám ho rád a nechci ho mít poškrábané. Upraveno 18. září uživatelem Andrew 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Tohle téma je už snad na samostatný vlákno... A jako lidi který tohle "právě naštve" musej mít asi těžkej život. A ještě kvuli tomu vytahovat telefon, fotit si to a někde veřejně vystavovat. Chlapci, kdo z vás jezdil celej tejden na 50 max 55, co? A na 70 max 75 atd, no... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 27 minutami, geometr napsal: Tohle téma je už snad na samostatný vlákno... A jako lidi který tohle "právě naštve" musej mít asi těžkej život. A ještě kvuli tomu vytahovat telefon, fotit si to a někde veřejně vystavovat. Chlapci, kdo z vás jezdil celej tejden na 50 max 55, co? A na 70 max 75 atd, no... Někdo si vyfotí blbě, resp. bezohledně, zaparkovaný auto, jiný zase tajně fotí hodinky v tramvaji nebo hostů u vedlejšího stolu v hospodě. To zas přijde zvláštní mě, ale každý to máme nastavený jinak. Život mám v pohodě, díky za starostlivost 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září ... jako jo, to máš zas pravdu s tím focenim. A nemyslel jsem jenom Tebe, dyť je to furt dokola 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 27 minutami, geometr napsal: ... jako jo, to máš zas pravdu s tím focenim. A nemyslel jsem jenom Tebe, dyť je to furt dokola No a jestli myslíš mě, tak práce je mým koníčkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nick06 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září A kdyby to byl chlap, tak je pod ním kokotNe tak malé pero nikdo nemaOdesláno z mého SM-A528B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Mě je to úplně jasný a proto jsem volil i slova trochu příkřejší. Řešení to má a je fakt zdlouhavé a nikdy se nebude vztahovat na již vybudovaná parkoviště - změna normy ( stejně ale nebude dostatečně rychlá, aby pobrala ten růst rozměrů vozidel- nikdy a nikde na světě to nestihla ). Mě osobně to přijde bezohledný a kdyby to udělal každej, tak stav bude ještě horší ( protože si představ, že se ti takové vemeno jako je na fotce, rozhodne zaparkovat k tobě, mezi tebe- to by byl teprve škrábanec ), ale reaguju vždy až na něco, co mi přijde jakoby přes čáru a jen z technického hlediska, protože jinak vím, že to nelze vyřešit ( snažím se o osvětu ). A nadzvedlo mě fakt spíš ten povzdech k gentlemanství- něco už tu pamatuju a např. YPO - to teda mluva gentlemana nikdy nebyla . Kdybych našel řešení, ozvu se a rád. Jo a fotku nepotřebuju, mám jich dost YPO klamal tělem, je to fajný synek se smyslem pro humor. Mě tady ty jeho drsné komentáře chybí. Často trefil hřebíček na hlavičku. Například si myslím, že by takhle parkujícím napsal, že to jsou pakoši, jakým rovno není, jen by to napsal pregnantněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Tak tohle vyjádření je strašný. Určovat komu, proč, kam a jakým autem má jezdit.To jsou strašné, rádo by pravičácké, kidy. Nikdo ti nic neurčuje. Chtěl jsi řešení, tohle je řešení. Knedlík motorovou pilou taky můžeš krájet, ale když ti někdo řekne, že nůž je na to vhodnější, tak ti nic neurčuje, není to žádný EU greendealovský komunista, jen ti dobře radí. Hledáš řešení na problém, který si způsobuješ sám. Nebo si kup RAM 1500 a řvi ještě více, to je taky cesta, ale nikam nevede. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září Ale prdlajs, Moje nejvhodnější auto do města je zrovna to největší, pracovní. Protože mi u něj na nějakým tom škrábanci dávno nesejde. Andrew se tu pokusil nastínit svůj pohled na věc, kdy stejně parkuje s i3s miniaturním elektrovozítkem, protože ho prostě nechce mít dojebaný od ignorantů. Jasnej, pochopitelnej přístup k věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září (upraveno) Před hodinou, Hasňa napsal: To jsou strašné, rádo by pravičácké, kidy. Nikdo ti nic neurčuje. Chtěl jsi řešení, tohle je řešení. Knedlík motorovou pilou taky můžeš krájet, ale když ti někdo řekne, že nůž je na to vhodnější, tak ti nic neurčuje, není to žádný EU greendealovský komunista, jen ti dobře radí. Hledáš řešení na problém, který si způsobuješ sám. Nebo si kup RAM 1500 a řvi ještě více, to je taky cesta, ale nikam nevede. Před hodinou, Hasňa napsal: před 5 hodinami, kuncák7 napsal: Mě je to úplně jasný a proto jsem volil i slova trochu příkřejší. Řešení to má a je fakt zdlouhavé a nikdy se nebude vztahovat na již vybudovaná parkoviště - změna normy ( stejně ale nebude dostatečně rychlá, aby pobrala ten růst rozměrů vozidel- nikdy a nikde na světě to nestihla ). Mě osobně to přijde bezohledný a kdyby to udělal každej, tak stav bude ještě horší ( protože si představ, že se ti takové vemeno jako je na fotce, rozhodne zaparkovat k tobě, mezi tebe- to by byl teprve škrábanec ), ale reaguju vždy až na něco, co mi přijde jakoby přes čáru a jen z technického hlediska, protože jinak vím, že to nelze vyřešit ( snažím se o osvětu ). A nadzvedlo mě fakt spíš ten povzdech k gentlemanství- něco už tu pamatuju a např. YPO - to teda mluva gentlemana nikdy nebyla . Kdybych našel řešení, ozvu se a rád. Jo a fotku nepotřebuju, mám jich dost YPO klamal tělem, je to fajný synek se smyslem pro humor. Mě tady ty jeho drsné komentáře chybí. Často trefil hřebíček na hlavičku. Například si myslím, že by takhle parkujícím napsal, že to jsou pakoši, jakým rovno není, jen by to napsal pregnantněji. YPO mi chybi tez. I Zmizik by se tu mohl obcas zastavit . Nema to cenu, zkusils to vysvětlit jinak, mele si své nesmysli a veri jim. Když pritvrdis, tak začne tvrdit, ze mu něco urcujes a pak ze sahas na jeho demokratické právo na cokoliv. Staci si přečíst ty příspěvky předtím. Ztráta času. Upraveno 18. září uživatelem kuncák7 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 6 hodinami, Andrew napsal: Takže si to shrneme... někdo zaparkuje (ať již úmyslně, nebo neúmyslně) tak, že to nikomu fakticky nevadí, ale vždy se najde někdo, kdo má potřebu to negativně komentovat, urážet a v lepším případě dát cedulku za okno, v horším případě se netrefit při průjezdu košíkem, right? Kdysi jsme se tady etablovali jako "fórum gentlemanů"... dnes to vnímám drobátko jinak Kdo proboha napsal, ze mu nevadi to vojet kosikem. Treba ja jsem psal, ze to je mnohem vetsi kokotina, nez zaparkovat na prase. Ani jsem si u ostatnich nevsiml, ze by to nekdo schvaloval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září (upraveno) YPO je pregnantní furt a je to pořád stejný "hovado" jako vždycky byl. Míněno v dobrym, čas od času jsme v kontaktu . K tématu .. dost mě dneska nasra*o, že mi umřel soused na Vysočině. Ještě 2 tejdny zpátky mi pomáhal vyndavat na sběrnym dvoře bordel z auta a viděl jsem ho paběrkovat knihy. Chlap jak hora, 68 let, plnej síly, furt makal, na motorce jezdil atd. Někdy o víkendu ho odvezla rychlá. A dneska mi sousedka psala, že včera dobojoval. Zlatej stafylokok na plicích nebo co, následně selhání ledvin, nazdar. V létě dost chrchlal, ale k doktorovi samozřejmě nešel, páč mu jinak nic nebylo. A teď má v pondělí funus. Ach jo. Upraveno 18. září uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 12 minutami, skalis napsal: Kdo proboha napsal, ze mu nevadi to vojet kosikem. Treba ja jsem psal, ze to je mnohem vetsi kokotina, nez zaparkovat na prase. Ani jsem si u ostatnich nevsiml, ze by to nekdo schvaloval. Promiň, s ohledem na post od KFL už nechci tuhle debatu rozdmychávat, díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 9 minutes ago, Andrew said: Promiň, s ohledem na post od KFL už nechci tuhle debatu rozdmychávat, díky. Jen se klidně hádejte, kucí. Já si to sem jen odložil a zase jdu pryč . Ale děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 5 hodinami, geometr napsal: Tohle téma je už snad na samostatný vlákno... A jako lidi který tohle "právě naštve" musej mít asi těžkej život. A ještě kvuli tomu vytahovat telefon, fotit si to a někde veřejně vystavovat. Chlapci, kdo z vás jezdil celej tejden na 50 max 55, co? A na 70 max 75 atd, no... Martin Marek (@martmarek) / X Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 18. září Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září před 9 hodinami, Maro napsal: Já vidím člověka (a podle auta si troufnu tvrdit, ze princeznu), která neumí couvat, přejela tam popředu z míst, kde chtěla původně zaparkovat, ale nevšimla si, že v další řadě jsou místa posunuté. Tohle netrefeni místa téměř určitě není o snaze minimalizovat škody nebo jakekoliv empatii, tohle je důkaz o nebezpečí, které takový řidič(ka) na silnici svym neumetelstvim představuje. Stručně řečeno, jsem si na 99% jistý, že takhle nepracuje proto že by chtěla, ale proto že to jinak nezvládla. A to je na tom to děsivé. Prostě prsatá bloncka. Proč to nenapíšeš rovnou. Že ty jsi už progresivisticky politicky korektní? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se