vzduch Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna To je nemilé. My jdeme na Messnera ve Zlíně. Tady by museli přednášku přemístit na hokejový stadion.
African Odesláno 22. srpna Nahlásit Odesláno 22. srpna 23 minutes ago, vzduch said: To je nemilé. My jdeme na Messnera ve Zlíně. Tady by museli přednášku přemístit na hokejový stadion. Myslím že Reinholdovi by to vyhovovalo
Oliver333 Odesláno 23. srpna Nahlásit Odesláno 23. srpna Před týdnem jsem dostal od kamaráda na dnešek lístky do Krumlova - měl je už rok páč se tam nedají sehnat a teď mu do toho vyšla dovolená. Paráda - manželka nadšená - zaplatil jsem ubytování - včera si sednu v Praze na Ládví ven ke stolu - a už jsem se nezvednul, záda v hajzlu - Nemocnice - kapačka a teď ležím doma 3
Conrad Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna V 23. 8. 2025 v 19:11, Oliver333 napsal: Před týdnem jsem dostal od kamaráda na dnešek lístky do Krumlova - měl je už rok páč se tam nedají sehnat a teď mu do toho vyšla dovolená. Paráda - manželka nadšená - zaplatil jsem ubytování - včera si sednu v Praze na Ládví ven ke stolu - a už jsem se nezvednul, záda v hajzlu - Nemocnice - kapačka a teď ležím doma Chápu tě, ale Krumlov ještě stojí, já měl 3/4 roku lístky na poslední koncert Morriconeho než zemřel a místo koncertu jsem ležel na JIP a ještě ke všemu tam byly ošklivé sestry.
bohus76 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Vlastně si mě Conrade potěšil slůvkem ošklivé sestry. Nevím proč,ale dost nactiletých používá slovo hnusné. Jsem na to vysazen a otvírá se mi za to kudla v kapse . 1
Conrad Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna před 41 minutami, bohus76 napsal: Vlastně si mě Conrade potěšil slůvkem ošklivé sestry. Nevím proč,ale dost nactiletých používá slovo hnusné. Jsem na to vysazen a otvírá se mi za to kudla v kapse . náctiletý jsem byl když Šemík byl ještě hříbě 1
bohus76 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Přece čestina je tak krásný jazyk, že nemusím hned používat " nejhorší slovo" hnusné. Když řekneš, že je něco ošklivé,tak to někdo může brát i jako kompliment. Sice se mi to nelíbí,ale svou ošklivostí mě to může zaujmout.
AndyAaron Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna To nebude věkem. “Ošklivé” je čistě Českej výraz. Na Moravě jsem v životě neslyšel někoho to slovo použít. Tam je ekvivalent “škaredé” nebo “hnusné”. A výraz “je to hnusny jak sviňa” ještě není ten nejhorší možný
xbraj19 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna před 10 minutami, AndyAaron napsal: To nebude věkem. “Ošklivé” je čistě Českej výraz. Na Moravě jsem v životě neslyšel někoho to slovo použít. Protože na Moravě nic ošklivého nemáme, tak to slovo nepoužíváme 2 3 1
bohus76 Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna před 59 minutami, AndyAaron napsal: A výraz “je to hnusny jak sviňa” ještě není ten nejhorší možný Dyť sviňa je tak krásné a užitečné zvíře,to my na Moravě musíme vědět 1
Kapo Odesláno 25. srpna Nahlásit Odesláno 25. srpna Před hodinou, bohus76 napsal: Dyť sviňa je tak krásné a užitečné zvíře,to my na Moravě musíme vědět A proto běžně používáme výraz "Hnus fialový" - pozor, nemá to souvislost s nynějším předsedou vlády.
milomac Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Já jsem vždycky, když mě štvala nebo nějak provokovala, pohrozil manželce, že jí nechám zahrát v písničkách na přání tuhle skladbu: 2
nizkotucnytvaroh Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Aby si někdo(Ch24) 6x vyžádal nabídku, 2x to "koupil" ale nechal propadnout lhůtu pro zaplacení objednávky, a pak napsal, jestli by to šlo poslat znovu, to mi hlava nebere... 1
FantasticFabio Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 4 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal: Aby si někdo(Ch24) 6x vyžádal nabídku, 2x to "koupil" ale nechal propadnout lhůtu pro zaplacení objednávky, a pak napsal, jestli by to šlo poslat znovu, to mi hlava nebere... asi ňákej novej typ umělý inteligence
bandicoot Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna Ne že by naštvalo, ale taková mrzutost, nikde na českých e-shopech nemůžu najít značení certifikací na powerbankách, což je do letadla docela podstatný údaj - vnitrostátní lety v Číně povolují jen s certifikaci ccc, zbytek nekompromisně vyhazují. Což obvykle pro turisty bývá nemilé překvápko.
Pepino777 Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna S*re me zasilkovna. Ztracenej balik a 10 dnu stale dokola posloucham, ze to resi a ze me zejtra, nebo v blizke dobe bude kontaktovat nekdo z reklamacniho.
Prochy68 Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna před 26 minutami, Pepino777 napsal: S*re me zasilkovna. Ztracenej balik a 10 dnu stale dokola posloucham, ze to resi a ze me zejtra, nebo v blizke dobe bude kontaktovat nekdo z reklamacniho. To chapu, jednou jsem poslal hodinky a bylo to snad 14 dnu. Hanba mě fackovala i za ně, nakonec to dobře dopadlo, ale připadal jsem si před kupujícím jak debil.
zceyee Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna před 34 minutami, Pepino777 napsal: S*re me zasilkovna. Ztracenej balik a 10 dnu stale dokola posloucham, ze to resi a ze me zejtra, nebo v blizke dobe bude kontaktovat nekdo z reklamacniho. Nejake info k tomu co to mohlo zpusobit? Ja treba zjistil ze v tech z-boxech .. nebo obecne kdyz je sucho a vedro .. se izolepa z kartonu odlepí .. prostě to bude druhej den otevřený .. izolepu teda navazat aby obtocila celej balik. Kod psat lihacem na izolepu pokud mozno z kazde strany (nekde s tim šlehnou a odřou kod, pak se balik ztrati. Pokud budes moct, postuj update jak se to řeší, tohle mě docela zajímá.
Pepino777 Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna @Prochy68 Ja uz kupujicimu vratil prachy, mel jsem stesti, ze jsem narazil na nekoho kdo ma pochopeni a je v klidu. @zceyee Balik byl omotanej paskou skoro celej a kod napsanej lihovkou snad na trech mistech na pasce i na kartonu, aby se to nesmazalo, nebo to nejakej inteligent neprehledl. Chyba pry byla nejspis na strane ridice, kterej prohodil stitky a misto baliku v hodnote 20k+ prisla nejaka drobnost za par stovek. Od urcity chvile si fotim obsah zasilky, typ vyplne, zpusob zabaleni i oznaceni zasilky a stejne je mi to prd platny. Update sem klidne hodim, az se to nejak pohne.
zceyee Odesláno 29. srpna Nahlásit Odesláno 29. srpna V DE trvá 10 minut hodit packet do DHL boxu, je to fakt porod. Zlatá zásilkovna kde staci napsat kod. Ovsem za cenu vyssi chybovosti (na strane rsvozáka). Stava se no, nechtel jsem rict zes udelal nekde chybu, jen jsem napsal poznatky spise pro ostatni. Tak snad to dopadne a balik se najde (vrati). O prehozenych balicich jsem slysel uz nekolikrat, ale zatim se mi to vzdy vyhnulo. Za update a jake kroky si ucinil (kam psal) a kdo jak reagoval, budu velmi vdecny, klidne do SZ.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se