Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 7 hodinami, polifka napsal:

Už víc jak týden čekám na zboží z e-shopu. Přepravu provádí Zásilkovna. Zboží se zaseklo pode trackingu na depu v Hradci Králové. Několikrát jsem volal na jediné telefonní číslo, které je na internetu kde se mne "ujala" jakási Božena AI a furt mele dokola prázdné plky. Je mi z toho na blití velebnosti, přes Zásilkovnu asi dlouho nic neobjednám 🤪

Na ty AI srágory platí jako první větu povědět "chci mluvit s operátorem". Člověk tím ušetří klidně i deset minut a v případě exotů jako zásilkovna často i druhý telefon. 

Odesláno
před 28 minutami, Gustaf napsal:

Mně tohle dělá balikovna. Vyberu si vždy pobočku co mám z práce přes ulici. No a vždycky to skončí na poště...🤦😆 Už jsem jim psal, proč to dělají, když na webu se mnou vybraná pobočka tváří jako volná. Odpověď klasické bláboly...

U mňa to isté, hovoril som aj s majiteľom trafiky kde sa mi to stáva, že tým pádom sorry, ale nebaví ma to...

Odesláno
před 2 hodinami, Pepino777 napsal:

Hele? A proc tu Zasilkovnu furt pouzivate, kdyz se tu objevujou stiznosti kazdou chvili? 

Já měl problém poprvé, bohužel hned u třech zásilek najednou 😀

Odesláno
před 4 hodinami, Gustaf napsal:

Mně tohle dělá balikovna. Vyberu si vždy pobočku co mám z práce přes ulici. No a vždycky to skončí na poště...🤦😆 

Umí i překvapit. Takhle mi přesměrovali balík, já vystál frontu na poště jako obvykle a oni to přesměrovali na jinou pobočku balíkovny. :D 

• Haha 1
Odesláno

Tak anabáze zasilkovna pokračuje, místo doručení na adresu který jsem si zaplatil to ti kokoti dali na výdejní místo.....je to vratka na e-shop. Opět bude pokec s AI 😄

Odesláno

Moje anabáze se Zásilkovnou byla dnes završena. Místo doručení do druhého dne došla zásilka po 7 dnech. Ráno SMS abych byl doma mezi 13,30-15,00. Protože jsem měl být u doktora, případu se ujala manželka. Ve 14,15 telefon,  ale nepřijal jsem protože jsem byl v ordinaci. e 14,21 jsem řidiče zavolal a dostal odpověď, že mu nikdo nebral telefon a tedy zásilku nechal ve výdejně. Na můj argument, že manželka na něho čeká doma (bydlíme v domku), máme zaplaceno doručení do domu a nikde není psáno, že mu musím brát telefon odpověděl, že ho to nezajímá. Trochu jsem se podivil jak to od nás stihl i s předáním do výdejny za 6 minut neodpověděl. Zásilkovna no more a to ještě nejsou Vánoce

Pro porovnání: Ve stejný den jsem cosi objednal na Aliexpressu, dnes pošta přivezla.........

• Sad 1
  • Dát hlas 2
Odesláno

Seznam.cz na titulce:

Proud pro Němce za polovinu? Přes noc budeme nekonkurenceschopní, zní z firem.

Tak dobrý, no, a co to zkusit napsat hezky česky.

Malá nápověda: být neschopen konkurence, nebýt schopen konkurence.

Odesláno (upraveno)
před 6 hodinami, Bert napsal:

Seznam.cz na titulce:

Proud pro Němce za polovinu? Přes noc budeme nekonkurenceschopní, zní z firem.

Tak dobrý, no, a co to zkusit napsat hezky česky.

Malá nápověda: být neschopen konkurence, nebýt schopen konkurence.

Když česky tak 

Pokud budeme nekonkurenceschopní skončíme plajte

Upraveno uživatelem Conrad
Odesláno

No, já to také nevím. Možná autor, nebo autorka, už si nepamatuji, onoho článku, je skrytým pokračovatelem národních obrozenců, jejichž jazykovědná činnost nám přinesla takové krásné výrazy, jako: vokolník, krmovařík, součtura, citoň, popisnice, sestromuž, nebo oblíbená čistonosoplena 🙂

Odesláno

Chceme koupit byt v Hradci Králové, oslovil jsem 3 realitky, které inzerují na Srealitách a je to jeden nekompetentní, línej blbec vedle druhýho. 

2024 jsme kupovali byt na malým městě od místní realitky, všechno šlo rychle, veškeré informace jsme dostali včas, realiťák volal i večer, prostě dobrý. 

Teď to bude stát násobně víc a ty prodejci na to serou a nevědí nic.

Odesláno

Poptávka převyšující nad nabídkou, takže to dělá kdejakej debil a ani se nemusí snažit. Každá špeluňka si svýho investičního hejla najde.

• Confused 1
Odesláno

Tak si večeřím,čumím do notasu a málem jsem to jídlo vyhodil-čtu Zdrogovaný kriminalista, který na Plzensku boural služebním autem, odešel s výsluhou.🤮.

Odesláno
před 21 hodinami, Tobi napsal:

Tak si večeřím,čumím do notasu a málem jsem to jídlo vyhodil-čtu Zdrogovaný kriminalista, který na Plzensku boural služebním autem, odešel s výsluhou.🤮.

Jó hochu, asi ses blbě učil... Já taky😂

Odesláno
před 34 minutami, Zlý Jabko napsal:
Víte vy, co je to Tietzův syndrom? Já dodneška taky ne a vážně bych se bez toho zážitku obešel...

Já se občas potýkám se syndromem Levator ani , můžu prohlásit , že bez toho bych se taky obešel ! 

Odesláno
před 9 hodinami, FantasticFabio napsal:

Já se občas potýkám se syndromem Levator ani , můžu prohlásit , že bez toho bych se taky obešel ! 

Ještě je možný že to je proctalgia fugax ….. nic moc zážitek …. Jistě to má dost lidí , jen se o tom stydí mluvit …. Léčim to brufenem …. Když to přijde , tak mi to fakt naštve ! Chodí to nečekaně …. Třeba v noci , se probudim spocenej bolestí ……  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...