spineshank Odesláno 9. února Nahlásit Odesláno 9. února Taky přeju brzké uzdravení a ať je vše v pořádku
African Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února 14 hours ago, JDenver said: Infarkt Aj ty krajto, držím palce a přeji velmi rychlé uzdravení
warann Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února @JDenver Sakra, držím pěsti, ať je to brzo lepší.
JDenver Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Pánové, velice děkuji za ten příval pozitivní energie. Evidentně to zabralo. V pátek večer mě to kleplo, ze sanitky rovnou na sál a dnes už jsem doma. Síly ve mě sice je jak v kusu hadru ale ... doma. Takže ještě jednou DĚKUJI !!! 24 7
Bert Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Nechápu, nerozumím, nebo spíše rozumět nechci. Spotify. Chci si poslechnout fajn muziku. Zadávám do vyhledávání: Bella Ciao Goran Bregovic. OK. Vyhledáno. Pouštím si něco, co mi vyvolá úsměv na rtech. A nyní přichází sprcha, a já se ptám: jakej dementní algoritmus mi k následnému poslechu nabídl tvorbu od Ben Cristovao ???
bandicoot Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února To ještě jde, mně tuhle v autě, ve kterým jsem nebyl sám, došel playlist a Spotify mi tam šoupl Panenky od Záviše… 2
zceyee Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února před 37 minutami, Bert napsal: jakej dementní algoritmus mi k následnému poslechu nabídl tvorbu od Ben Cristovao ??? To jo, bliz tomu konkretnimu tracku bude mit gipsy.cz - romano hip hop.
Bert Odesláno 10. února Nahlásit Odesláno 10. února Ale fuj! Musím ale uznat, že naše židovská hudba hraná gipsy má něco do sebe. Má oblíbená ukázka: https://www.youtube.com/watch?v=iSU0UG4VSEI
SUZUKIGSXR Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února před 10 hodinami, JDenver napsal: Pánové, velice děkuji za ten příval pozitivní energie. Evidentně to zabralo. V pátek večer mě to kleplo, ze sanitky rovnou na sál a dnes už jsem doma. Síly ve mě sice je jak v kusu hadru ale ... doma. Takže ještě jednou DĚKUJI !!! Angiolinka? 1
gunman Odesláno 11. února Nahlásit Odesláno 11. února před 11 hodinami, JDenver napsal: Pánové, velice děkuji za ten příval pozitivní energie. Evidentně to zabralo. V pátek večer mě to kleplo, ze sanitky rovnou na sál a dnes už jsem doma. Síly ve mě sice je jak v kusu hadru ale ... doma. Takže ještě jednou DĚKUJI !!! Dej se v klidu do kupy, budeš dobrej. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se