bohus76 Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Hledal jsem něco ohledně propolisu a píšou tam včelí kit . Tož nevím,u nas se vždy říkalo, že je hloupý jak bedna kytu ( s tvrdým). Je to ostuda toho novináře. https://pestrazahrada.cz/propolis-prirodni-sila-vcel-pro-imunitu-pokozku-i-celkove-zdravi/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box
rado74 Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února ešte len polovica februára pod Tatrami a kocúr už priniesol pod bradou takýto piercing , podľa veľkosti pár dní už musel byť prisatý len malého som si ho v srsti nevšimol .............. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Gustaf Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února před 9 minutami, rado74 napsal: ešte len polovica februára pod Tatrami a kocúr už priniesol pod bradou takýto piercing , podľa veľkosti pár dní už musel byť prisatý len malého som si ho v srsti nevšimol .............. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ble... 1
Prochy68 Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února před 21 minutami, Gustaf napsal: Ble... A co teprve, když to pak doma rozslapnes 1
FantasticFabio Odesláno 15. února Nahlásit Odesláno 15. února Člověk má ty Švýcary rád , dyk jetotu samý swiss made…. Tak proč nám to dělají ? 1
safi Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Pobavila mne Kooperativa - havarijko na můj PHEV Outlander rok výroby 2020. O rok starší auto a i tak mám návrh na zdražení o 2000 za rok. Takže se podívám na trh. Skoro 30 000 za 5 let staré auto mi před trošku moc
African Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února 2 hours ago, safi said: Pobavila mne Kooperativa - havarijko na můj PHEV Outlander rok výroby 2020. O rok starší auto a i tak mám návrh na zdražení o 2000 za rok. Takže se podívám na trh. Skoro 30 000 za 5 let staré auto mi před trošku moc Dnešní standart u pojišťoven Mě to udělali teď u baráku, tak jsem přešel k Generalli, jelikož nechtěli zlevnit. Hlavně to prý dělají, když nahlásíš pojistnou událost, já nahlásil vylomený zub na Sardíínii Co myslíš těch 30.000,- Kč, jako ročně? To snad neee....
Kotlick Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února před 5 minutami, safi napsal: Těch 30 000 je ročně. To mi příjde nějak hodně... Na kolik to máš pojištěné? Dají ti teď víc než 600 000 Kč za totálku? Mám full pojistku na KONU od Allianzu vč. povinného ručení za 17000 loni na cenu 550000 Kč. A letos mi to snížili kvůli nižšímu nájezdu na 15000 Kč. Mám pod Allianzem všechny pojistky, dům, motorka, vozík, nějaké základní životko. Takže mi tam dávají nějaké slevy, ale i tak 30000 je mazec.
African Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února 24 minutes ago, safi said: Těch 30 000 je ročně. To je ale sakra hodně, All risk havarijní včetně střet zvěř, vandalismu, krádeže a čelního skla mám takto micinu 2020 u Generalli. Hodně dělá spoluúčast...a víc peněz ti v případě totálky stejně nikdo nedá.... já radši vyšší spoluúčast a menší roční placení. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mtruelle Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února před 8 hodinami, safi napsal: Pobavila mne Kooperativa - havarijko na můj PHEV Outlander rok výroby 2020. O rok starší auto a i tak mám návrh na zdražení o 2000 za rok. Takže se podívám na trh. Skoro 30 000 za 5 let staré auto mi před trošku moc Zkus nejaky srovnavac…. Ja mam jen ty nejlepsi zkusenosti se suri.cz. Pri osobnim hovoru se dostanes na lepsi ceny nez v internetove nabidce, nachystaji vse vcetne vypovedi stavajici smlouvy, uspora celkem podstatná …u povinedo i u havarijka…
safi Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Děkuju, mám to v plánu. U PHEV čekám trošku vyšší pojistné, ale 30 000 fakt ne
African Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února 2 hours ago, safi said: Děkuju, mám to v plánu. U PHEV čekám trošku vyšší pojistné, ale 30 000 fakt ne Úplně nové jsem měl pojištěné přes Mitsubishi na 750 a hodně dobrá pojistka se vším všudy jak to u nového auta bývá a platil jsem 14 litrů. Phev 2020 se dnes prodává okolo 600, 650 takže dle mého názoru tě pěkně dřou z kůže... utíkal bych až by se za mnou prášilo
juk Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února před 3 minutami, African napsal: Úplně nové jsem měl pojištěné přes Mitsubishi na 750 a hodně dobrá pojistka se vším všudy jak to u nového auta bývá a platil jsem 14 litrů. Phev 2020 se dnes prodává okolo 600, 650 takže dle mého názoru tě pěkně dřou z kůže... utíkal bych až by se za mnou prášilo Pondělní aktuální nabídka pojištění na novou Toyotu za 1 MCZK s GAP přímo od prodejce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nizkotucnytvaroh Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února V pondělí jsem si udělal rezervaci, že pojedu zítra omrknout prsten, hodil jsem to do kalendáře, udělal rezervaci a bral to za hotové. Dnešní urputný marketing mě však nepřestává fascinovat, od pondělí 8+5 e-mailů, na dvě adresy, denně 2-3 telefony, pokaždé samozřejmě z jiného čísla, a jelikož nesedím celý den na mobilu, jsem slušně vychovaný, volám zpět, ale stejně se nedovolám. Tak pro jistotu pošlou ještě dvě smsky, jestli to teda platí, ať na to nezapomenu, a že už se těší. Neskutečný.
African Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února 55 minutes ago, juk said: Pondělní aktuální nabídka pojištění na novou Toyotu za 1 MCZK s GAP přímo od prodejce. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. To vychází, já tam nedával GAP a udával jsem pouze havarijní, tady je 16.400,- na melouna 1
Maro Odesláno 19. února Nahlásit Odesláno 19. února Mi přijde, že nekdo má prostě štěstí a pojišťovna se sekne ve výpočtu, nebo nevím. Ať dělám, co dělám, přes srovnavace ani cokoliv jiného se mi nepovedlo dostat na pojistku, kterou jsem mel ve splatce přímo od dealera. Ačkoliv mi postupně rostou bonusy (doted jsem mel vzdy služební a bonusy z motorky pojistovny neakceptujou), tak jakákoliv snaha u me končí vždy zdražením, bez ohledu na klesající hodnotu auta, prodlužujíci se bezškodném období a nižší rozsah pojištění. Končím se zvyšující se spoluúčastí i cenou. A to mam blbou i30. 5 roku zpátky jsem začínal nekde na 16t POV+HAV+GAP+skla 5% 150mil. o 5 roku pozdeji jsem na 17.5t POV+HAV+skla 10% 100mil. Srovnavace byly ještě cca o 4 tisice výš. Jsem zvědavý, s čím přijdou na podzim, až to budu řešit znova. Z tohohle pohledu fakt zlatý operák.
milomac Odesláno 20. února Nahlásit Odesláno 20. února Včera v Olympii v Plzni - parkování. Už se tu o tom někde psalo, jak někdo "umí" zaparkovat. Už jsem skoro přicházel k autu, když přifrčela bílá KIA, zatočila mezi auta a takhle zastavila - vedle mě. Já stál koly u té bílé lajny u sloupu, abych měl větší prostor pro otevření dveří, ale stejně se prostě někdo má potřebu "nalepit". Stál jsem před autem, odemkl si dálkou a čekal - z Kii se opatrně vysoukala pohledná dáma, změřila mě pohledem a pronesla s úsměvem "Pardón, já už letím". Ani jsem se nestihl zeptat, jestli by se nechtěla takhle lepit na mě osobně, jakože "tuli tuli"... Tuším, že tyhle typy si nepřipouštějí, že udělali něco špatně .... V šoku jsem to fotil až po vycouvání z místa ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se