Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 13 hodinami, Maro napsal:

Tak jenom pro info, kdyby nekdo řešil, tak na ministerstvu vnitra na Pankráci tisknou občanky 2x denně, takze kdyz si vystoupíte ráno frontu s žádostí, po obědě mate novou občanku. Takze se nakonec vse v dobre obrátilo a ja mam týden veget 😀

No vidis, dobry. Ono z mejch poslednich treba deseti intra-EU letu po me obcanku videt nechtel nikdo, ale asi to ma kazda aerolinka(?) trochu jinak. Fakt je, ze kdyz letel posledne bracha do Madridu a zrovna ji nemel, tak ho do letadla fakt nepustili, ani s tou fotkou obcanky.

Upraveno uživatelem Micey
Odesláno
V 14. 4. 2026 v 20:15, Pepino777 napsal:

Na prochazce se psem jsem ztratil oblibenej nuz 😐 nevite nekdo, jestli se nejak da jit podle trasy, co jsem zaznamenal v apple watch? Nemam sanci jit stejnou trasu “na slepo”, sli jsme nahodne lesem/polema. 

A prece se nasel ☺️ 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 4
  • Dát hlas 18
Odesláno

Tak nevím,zda je to do vlákna co mě potěšilo nebo naštvalo. Sousedka došla s fénem, že má oloupnutou šňůru. Říkal jsem, že se na to podívám. První co mě mělo varovat,byly šroubky a vnitřním trojúhelníkem, šroubovák ( bit) jsem našel, jenomže to nešlo rozpůlit, všude samý zácvak na plastu,a kabel zmizel někde kolem tišťáku neznámo kde. Další jobovka samý mikrospínač a tlačítka při půlení zkrátka odpadly, to jsem si vždy přál.Takze místo jednoduchého zkráceni řešíte jak tam těch pět tlačítek a čtyři vypínače vrátíte zpět aby to bylo funkční. Kabel jsem jednoduše nadplátil (nešlo najít jeho druhý konec) a za nadávání utáhl tím třmenem aby se zase neožvýkal. Nejvíc času zabralo nastavení tlačítek a přepínačů aby vše fungovalo jak má ( asi na 7 pokusů), jeden nasadíte a dva upadnou nebo nefungují. Nakonec se povedlo a fén funguje jak má,ale ty nervy,kurwa ty nervy 🤪😋

• Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno
Tak nevím,zda je to do vlákna co mě potěšilo nebo naštvalo. Sousedka došla s fénem, že má oloupnutou šňůru. Říkal jsem, že se na to podívám. První co mě mělo varovat,byly šroubky a vnitřním trojúhelníkem, šroubovák ( bit) jsem našel, jenomže to nešlo rozpůlit, všude samý zácvak na plastu,a kabel zmizel někde kolem tišťáku neznámo kde. Další jobovka samý mikrospínač a tlačítka při půlení zkrátka odpadly, to jsem si vždy přál.Takze místo jednoduchého zkráceni řešíte jak tam těch pět tlačítek a čtyři vypínače vrátíte zpět aby to bylo funkční. Kabel jsem jednoduše nadplátil (nešlo najít jeho druhý konec) a za nadávání utáhl tím třmenem aby se zase neožvýkal. Nejvíc času zabralo nastavení tlačítek a přepínačů aby vše fungovalo jak má ( asi na 7 pokusů), jeden nasadíte a dva upadnou nebo nefungují. Nakonec se povedlo a fén funguje jak má,ale ty nervy,kurwa ty nervy
To tě mohlo potěšit- i přes všechny nástrahy to funguje. Kdysi jsem " opravoval" malou přímou brusku ( dremelku) a nebyl jsem schopen dovnitř dostat všechno co tam bylo- doteď nechápu jak to ti číňánci udělali. Už je v křemíkovém nebi.

Sent from my SM-A528B using Tapatalk

Odesláno
před 11 hodinami, bohus76 napsal:

Tak nevím,zda je to do vlákna co mě potěšilo nebo naštvalo. Sousedka došla s fénem, že má oloupnutou šňůru. Říkal jsem, že se na to podívám. První co mě mělo varovat,byly šroubky a vnitřním trojúhelníkem, šroubovák ( bit) jsem našel, jenomže to nešlo rozpůlit, všude samý zácvak na plastu,a kabel zmizel někde kolem tišťáku neznámo kde. Další jobovka samý mikrospínač a tlačítka při půlení zkrátka odpadly, to jsem si vždy přál.Takze místo jednoduchého zkráceni řešíte jak tam těch pět tlačítek a čtyři vypínače vrátíte zpět aby to bylo funkční. Kabel jsem jednoduše nadplátil (nešlo najít jeho druhý konec) a za nadávání utáhl tím třmenem aby se zase neožvýkal. Nejvíc času zabralo nastavení tlačítek a přepínačů aby vše fungovalo jak má ( asi na 7 pokusů), jeden nasadíte a dva upadnou nebo nefungují. Nakonec se povedlo a fén funguje jak má,ale ty nervy,kurwa ty nervy 🤪😋

A co sousedka, tam to šlo hladce?

• Haha 1
Odesláno (upraveno)

Škoda. "Sousedka došla s fénem" byl slibnej začátek, jak z dobrého klasického filmu 🙂 

Upraveno uživatelem Frantik
  • Haha 2
  • Dát hlas 1
Odesláno

Sousede, ten fén má nefunkční kabel, pomůžete mi? Nebojte paninko, můj kabel je funkční. 
On ten fén teda nefouká? Tak pojďte dovnitř, já vám to tam fouknu.

• Haha 1
Odesláno
před 3 hodinami, ragu napsal:

Sousede, ten fén má nefunkční kabel, pomůžete mi? Nebojte paninko, můj kabel je funkční. 
On ten fén teda nefouká? Tak pojďte dovnitř, já vám to tam fouknu.

To je přesná citace 🙂 

• Haha 1
Odesláno
před 18 hodinami, bohus76 napsal:

Ježiš , vona za nim přide sousedka …. A von si raději všímá fénu ……něco je špatně 🤣🙈

Odesláno
před 6 hodinami, JR_2010 napsal:

Musíš zavřít voči...

Aby to nebylo jako od Fany Štůbový ….. zavři voči brouku a šmik …..

Odesláno
před 6 hodinami, bohus76 napsal:

Sousedka je stará vyhořelá kometa, takže no cement.

Jakože byto netvrdlo …… no cement no beton …..

Odesláno
před 8 hodinami, bohus76 napsal:

Sousedka je stará vyhořelá kometa, takže no cement.

To je jako bungee jumping, zkratka se nesmis divat dolu 😄 

• Haha 2
Odesláno

Předpokládám, že její kámošky jenom řešili, jestli je šikovnej a opravil ten fén...

Odesláno
před 47 minutami, JR_2010 napsal:

Předpokládám, že její kámošky jenom řešili, jestli je šikovnej a opravil ten fén...

Otázka je , co a jak jim povyprávěla ….. a od té doby má bohuš  jen tu nejlepší pověst …. mezi sousedkama…  že prej když starej nemůže , bohuš pomůže….. prostopášnice jedny✌️

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...