Dez123 Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května před 31 minutami, AndyAaron napsal: Tohle se mi presne stalo asi 2 mesice zpet na i30. Bohuzel tam soudruzi z Korei nedali rezervu. Takze jsem vrut dotahl, aby to tolik neuchazelo a dvakrat u benzinky kompresorem dofoukal, nez jsem dojel do servisu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mam/mel jsem nekolik aut, vsechna s rezervou. Jen tohle ne. A hadejte, na kterem jsem uz dvakrat pichnul… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jo, auto bez rezervy, to bych asi nechtěl. Do nové i30 už nejde? S bejvalkou jsme ji kupovali 2021 a rezerva tam myslím byla.
AndyAaron Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května Jo, auto bez rezervy, to bych asi nechtěl. Do nové i30 už nejde? S bejvalkou jsme ji kupovali 2021 a rezerva tam myslím byla.Ta nase je 2018 a ma tam jen sadu lepeni. Je to dovoz z DE, asi nejakej jejich standard. Realne zvazuju, ze tu rezervu tam dokoupim. 1
Kamil.K Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května (upraveno) před 38 minutami, AndyAaron napsal: Tohle se mi presne stalo asi 2 mesice zpet na i30. Bohuzel tam soudruzi z Korei nedali rezervu. Takze jsem vrut dotahl, aby to tolik neuchazelo a dvakrat u benzinky kompresorem dofoukal, nez jsem dojel do servisu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mam/mel jsem nekolik aut, vsechna s rezervou. Jen tohle ne. A hadejte, na kterem jsem uz dvakrat pichnul… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ceed má, naštěstí, aspoň dojezdovou rezervu. Upraveno 3. května uživatelem Kamil.K 1
bohus76 Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května před 1 hodinou, AndyAaron napsal: Tohle se mi presne stalo asi 2 mesice zpet na i30. Bohuzel tam soudruzi z Korei nedali rezervu. Takze jsem vrut dotahl, aby to tolik neuchazelo a dvakrat u benzinky kompresorem dofoukal, nez jsem dojel do servisu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Mam/mel jsem nekolik aut, vsechna s rezervou. Jen tohle ne. A hadejte, na kterem jsem uz dvakrat pichnul… Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Za mě větší opruz jak žvýkačka či jiný sajrajt na pedálu ( botě) 2
African Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Jsem měl zamluvené ubytko pro celou family v Zell Am See a borec mi právě telefonoval že se strašně omlouvá, že prý blbnul rezervační systém a seknul se o 1.400,- EUR ...no upřímně jsem si říkal že v Zell am See týden luxusní apartmán za 16.000,- Kč je velmi fajnová cena Stane se, ale pade už je trochu zu viel na mě, takže vrací platbu a já jdu hledat dál 1
AlfGS Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Před hodinou, African napsal: Jsem měl zamluvené ubytko pro celou family v Zell Am See a borec mi právě telefonoval že se strašně omlouvá, že prý blbnul rezervační systém a seknul se o 1.400,- EUR ...no upřímně jsem si říkal že v Zell am See týden luxusní apartmán za 16.000,- Kč je velmi fajnová cena Stane se, ale pade už je trochu zu viel na mě, takže vrací platbu a já jdu hledat dál Tak to teda nasere fest
Maro Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května V 3. 5. 2026 v 20:22, Dez123 napsal: Jo, auto bez rezervy, to bych asi nechtěl. Do nové i30 už nejde? S bejvalkou jsme ji kupovali 2021 a rezerva tam myslím byla. Do toho mildhybridu neni kam dát, ale ten uz by se asi měl přestat vyrábět, tak asi pujde zase za příplatek dokoupit. 1
African Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května (upraveno) 4 hours ago, AlfGS said: Tak to teda nasere fest Dějí se horší věci, třeba že už zase nemůžu dýchat a zobu nějaké sračky...dali mě víkend na nějaké to dobrodružství v kopcích a plíce už zase stávkují Jinak chlapík z toho byl špatný a moc se omlouval, Rakušáci jsou fest na pohodu, prostě šajze technik no, stane se.... Upraveno 5. května uživatelem African
M.K. Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května V 3. 5. 2026 v 20:23, AndyAaron napsal: ... Realne zvazuju, ze tu rezervu tam dokoupim. Čímž si pojistíš, že už nikdy nepíchneš 1
zceyee Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Právě teď, M.K. napsal: Čímž si pojistíš, že už nikdy nepíchneš Ale pichne, ale v servisu mu to utahnou aspon na 400 Nm a na silnici, byť s nafouklou rezervou v kufru .. tou hokejkou z výbavy to kolo v životě nepovolí. :))) 1
zceyee Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května Min tyden jsem se mel jet podivat na nejake starsi auto kamsi asi 3,5h asi za 100k.. jednou to prodavajici zrusil a podruhe se odmlcel a dal nereagoval. Ok, narazil jsem na .. ne uplne korektniho cloveka. Ted pisu na nejakou starsi moto (asi za 80k ) a ptam se jestli sou k tomu originalni dily, plexi, blinkry ktere vymenil za neorigo. Odpoved je takova ze nechape proc se na to vubec ptam ze tam delal dulezitejsi veci ktere by me meli zajimat a ze je vubec delat nemusel. To je nejakej novej behavioralni pattern? Jak se k tomu mam adaptovat? Takhle si nic nekoupim. ... 2
AndyAaron Odesláno 5. května Nahlásit Odesláno 5. května před 42 minutami, M.K. napsal: Čímž si pojistíš, že už nikdy nepíchneš Na tohle trochu spoleham
juk Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května (upraveno) před 21 hodinami, zceyee napsal: Min tyden jsem se mel jet podivat na nejake starsi auto kamsi asi 3,5h asi za 100k.. jednou to prodavajici zrusil a podruhe se odmlcel a dal nereagoval. Ok, narazil jsem na .. ne uplne korektniho cloveka. Ted pisu na nejakou starsi moto (asi za 80k ) a ptam se jestli sou k tomu originalni dily, plexi, blinkry ktere vymenil za neorigo. Odpoved je takova ze nechape proc se na to vubec ptam ze tam delal dulezitejsi veci ktere by me meli zajimat a ze je vubec delat nemusel. To je nejakej novej behavioralni pattern? Jak se k tomu mam adaptovat? Takhle si nic nekoupim. ... Prožil sis vystoupení ze své sociální bubliny. Bývá to ještě mnohem horší. Prostředí tady na Chronomagu je něco jako prestižní zaopatřovací ústav před drsným světem tam venku. Upraveno 6. května uživatelem juk 4 1 3 4
hopa26 Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května zážitek asi 30 minut bek. brácha prodával na bazoši ovci, na dojetí, ma ksenony, tažný, digi klimu, plná nadrz nafty . za dvacku. volal mu koumes, že bydli kousek od nás, že by ji vzal. prijel, prohlídnul a domluvili se na 15tisícich -teda sleva, ať jsme spokojení, ruku na to. jeli před hodinou na úřad na přepis a borec u okýnka, že si to rozmysle a že mu dá jen deset. obchod se tedy neuzavřel. brachoj kupující říkal, že se mu diví a že se mu zdá že si o sobě a svým prodávanym autě nějak moc myslí.
ragu Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Než by to podepsali, musel by mu brácha ještě platit, aby si tu ovci vůbec přebral
Harwey Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Hopa, pis pomalsie, som v tej rychlosti cital ovci na dojeni:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Prochy68 Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Já jednou kupoval auto, vše domluveno, sejdeme se na úřadě, zaplatím a přepíšeme. Jedu na úřad, čekám pul hodiny a nic, jdu do budky zavolat a kokot že ho předevčírem prodal.....mobily nebyly, ale pevnou jsme měli oba, asi šetřil za volání 1
zceyee Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května před 5 hodinami, juk napsal: Prožil sis vystoupení ze své sociální bubliny. Bývá to ještě mnohem horší. Prostředí tady na Chronomagu je něco jako prestižní zaopatřovací ústav před drsným světem tam venku. Jo, neco na tom bude. Jednou jsem dokonce koupil yzf600r na knifu Vyborna motorka to byla. 2
Lou Odesláno 6. května Nahlásit Odesláno 6. května Mám doma starší feldu a chtěl bych ji poslat do světa. Ale jak vás tak poslouchám, sešrotivání bude o poznámí snadnější než prodej 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se