Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Sem docela pravidelným dodavatelem věcí do ReUse centra a myslim, že myšlenka je dobrá. A když to móre rozeberou a využijou, neměl bych s tim problém, ale sou druhý :default_smile:. Kuci z technickejch to maj v merku a kontrolujou to často, což mi taky nevadí. Když to najde uplatnění, tak je to v pořádku. Vyloženě mi sere když tam lidi dávaj úplný sračky na vyhození, jako nějaký roztrhaný kabelky a vyloženě nepoužitelný věci. Naposled sem tam viděl úplně rozmrdanej kufr atd. jako že ty lidi sou tak dementní, že nepochopí, že to prostě nikdo nevyužije. Sám tam dávam kolikrát nový věci co sem třeba někde objednal a nevyužil nebo plno věcí co je použitelných, ale opravdu použitelných, ale debilita některých uživatelů nezná hranic, že se divíš, že se s tim táhne to dát na kopec (u nás sou technický v pořádným krpále), že by to pohodlně mohli vyhodit do popelnic.   

• Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, KurtCz napsal:

U nás ve městě funguje Re-Use centrum tak, že dobré duše tam nosí/vozí spoustu pěkných, méně pěkných a nepěkných, pro ně nepotřebných věcí. A pro ně si tam pak pravidelně jezdí "sociálně vyloučení", co má nějakou hodnotu, tak seberou a obratem vezou do zastávárny, nebo bazaru. Co se jim nehodí, tak rozhází a jako bonus přidají nějaký svůj bordel. Pet láhve, kelímky od kafe, krabičky od cigár atd.  Stálý dozor tam není, takže neuhlídatelné. Město to chce, město to platí, tak se to provozuje. Je zajímavé, že nejčastěji tam přibývají knihy a o ty "sociálně vyloučení" nejeví ani ten nejmenší zájem, tak je alespoň vyhází z polic a pošlapou. U skříní, které nechtějí, nebo se jim nevejdou do auta zase často alespoň vylomí dvířka, nebo prokopnou sklo. Záměr jistě dobrý, ale výsledek není úplně dobrý. 🙄 Pracovně s tím mám něco do činění, takže to mám z první ruky a na vlastní bulvy. 

To je škoda. U nás udělají první tiráž věcí kluci z obsluhy. Když se jim něco z toho hodí osobně, nemám problém jim to nechat. Co neskončí v kontejnerech potom společně dáme do re-usu. Věci tam jsou v samostatné zamčené místnosti a pod kamerou. Kdo něco chce, musí si aktivně říct obsluze a ta ho tam teprve na vyžádání pustí. Je to pracnější, ale funkční.

Na lidí musí být přísnost 😀

• Dát hlas 2
Odesláno (upraveno)

Sběrný dvůr u nás. 20m před vratama stojí skupinky sběračů a dělají první selekci. Málokdy jsem musel z kufru něco vzít vlastníma rukama. Obvykle mi dalo největší práci udržet v tom kufru vanu ;)

A když tam je i bordel, který nechcou? Chlapci, to železo je samozřejmě vaše, ale jedině i s tím bordelem. 
Nikdy nebyl problém 👍

edit: takže jsem ve špatnym vlákně…

Upraveno uživatelem nickolas
  • Like 2
Odesláno

Na tech silnicich jezdi obcas opravdu pitomci. Ze obcas nekdo pribrzdi ve meste, aby pustil jinyho z vedlejsi, asi pochopim. Co ale nepochopim, ze nejakej slaboduchej retardovanej dement zastavi na statovce kde je 90km/h, aby pustil autobus z vedlejsi a jeste se vzteka a rozhazuje prostrednickama kdyz na nej lidi zacnou troubit. Samozrejme v ranni spicce pred sedmou. 🤦🏻‍♂️

• Dát hlas 3
Odesláno

Já viděl lepší věc. Chlap projel křižovatku na zelenou uprostřed zastavil a blikal naproti na auto, aby jel, které odbočovalo přes křižovatku a svítila mu červená (Praha-Krč)....

Odesláno

Lidi jsou čím dál víc nervóznější :D. I moje sousedka mně při jednom menším konfliktu vzkázala, že by to chtělo víc tolerance z mé strany ...
Šel jsem v Plzni jednosměrkou k náměstí, koukám do výlohy a v tom zatroubení ... Stála tam dodávka na blinkry před jedním bistrem a dojel jí pán v superbu. Znovu zatroubil, po chvíli z bistra vyšla mladá žena s přepravkami a směrem k superbu pronesla - musíš chvíli počkat, jsem zásobování. Ze superbu se ozvalo - komu tykáte? Pomalu jsem odcházel, tušil jsem, že konflikt bude gradovat. Pak už jsem vzdáleně slyšel jen pokřikování - já jsem taky zásobování, zase křik a superb pak už ztrácel glanc a zařval ty krávo! Tak jsem si pomyslel, hezky se k sobě chováme, kvůli prkotině ...
Pak sednu do auta a za chvíli to začíná - jak to jedeš, ty deb.ile! :D Co trochu víc tolerance? :D

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Kurňa, letos ty plíce nemůžu dát nějak do kupy, tři týdny a stále nález...takže na kortikoidy další antibiotika, už pomalu světélkuji z té chemie a rentgenů 😖

Odesláno

K tý dopravě. Jezdim každej den a podle mě, tak půlka by neměla mít řidičák. Nebyl bych proti kdyby si třeba za 5let musel dělat přezkoušení v autoškole aby si to lidi zase připomněli... Zase nadruhou stranu by bylo dobrý něco udělat s tím prodáváním řidičáků...

Jenom na mátkově a co je dohledatelný na netu: Praha 2011 sebrali všechny komisaře za prodávání řidičáků. Na začátku letošního roku asi osum komisařů z Prahy západ. Nedávno sebraný komisaři: Kralupy, Prostějov, Prachatice, nějakej čas zpátky Kladno, velká kauza co se táhla (snad ještě táhne) několik let Mariánský Lázně kde si Matásek s Dolanským koupili řidičáky na velkou motorku. Velkej průser na Děčínsků kde ten idiot prodával řidičáky zpátky debilům, který znova borurali a vážně zranili ostatní řidiče atd.. Kdyby se ty debilové co si to koupí zabili sami, tak je to v pořádku, ale takovýhle řidiče potkávaj ostatní účastnici i moje děti a to prostě nechceš... 

• Dát hlas 3
Odesláno
před 6 hodinami, Pepino777 napsal:

V Tebou popsanem pripade o nic nejde, par minut zdrzeni asi nikoho nezabije, ale zastavit na statovce, kde se jezdi 90km/h+ a lidi rano spechaji je docela hazard.

V tomhle případě s Tebou souhlasím, to je bez debaty, ještě tak ve městě, ale tohle je blbost, i když jde o autobus.

Odesláno

Je to jiného vlákna, ale když už jsem tu psal o té toleranci za volantem :angel:.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-ridici-autobusu-a-kamionu-se-porvali-na-krizovatce-v-zabrehu-40578106

Odesláno (upraveno)

Ja uz to fakt seru a budu brát auta jenom na operak. Potrebuju vymenit brzdy, uz 14 dní obvolávám servisy v okolí a vsude stejna písnička. Pane, dily jenom od nás, marze na dílu 300% a za praci 3000. Hele klidne ti dam dvojku za hodinu, ale kurva proc kotouc, co ma autodoc za litr, stoji u tebe 3? To uz je fakt nenazranost. Jako aby me u garazisty staly bremba přední desky+kotouč a zadní desky 13+3 za praci kdyz na autodocu mám materiál za 4.5 to me teda fakt uráží. Nejmin jsem se dostal na 10.5 s Boschema. Ja chapu, ze nechces, aby ti tam lidi nosili kde co a pak se ti s tim blbě dělá, ale kurva tak snad nějaká soudnost ne.

Ale evidentně jim to funguje, lidi to stejne jako ja nakonec evidentně vzdaji.

Upraveno uživatelem Maro
  • Sad 2
Odesláno

Ne ze by me to uplne nastvalo, ale vim ze se tu onehda taky resilo. Prijedu na Sluknovsku do jedne vesnicky na komplet prazdne parkoviste, ze tu v aute prespim. Zastavim umyslne na predposlednim miste s tim, ze si tam rano rozlozim v zakrytu stolek a uvarim kafe. No a pak tam dorazil na prespani soudruh z NDR 😂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 3
  • Haha 5
Odesláno
před 50 minutami, Prochy68 napsal:

Jsem ranni ptace, myslim ze v 6 rano mu doslo, ze neudelal dobry rozhodnuti 😉

Pozval jsi ho na to kafe?

Odesláno
před 4 minutami, Conrad napsal:

Pozval jsi ho na to kafe?

Kdyby nechrapal tak klidne 😀, ja s Nemcema nemam problem, jako turisti se chovaji lip nez Cesi i kdyz to parkovani jsem nepochopil 😀. Jsem holt Cech jak poleno 😉.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...