Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 19 minutami, ragu napsal:

Žena občas něco nabídne zadarmo do swapových skupin, to je teprve zkouška odolnosti. 

To já mám zkušenosti se Swapem a Re-use centrem ve sběrném dvoře odpadu u nás výborné. Není tam žádný kontakt mezi darujícím a zájemcem. Raději dám věci tam zdarma, než něco inzerovat v bazarech na internetu. Ty potencionálně získané peníze z prodeje mi ten klid nezaplatí. Využívám to uz několik let. Největší boj je odolat a jen tam věci dávat a naopak odtud nic netahat domů. Bývají tam krásné a užitečné věci 😂 Obě tedy organizují a provozují městské organizace, není to nic on-line.

Odesláno
před 8 hodinami, African napsal:

Plíce opět stávkují, tož jsem vyfasoval kortikoidy a na prodloužený víkend jsem mimo provoz 🙈 

Držím ti palce

• Like 1
  • Díky 1
Odesláno
před 9 hodinami, African napsal:

tož jsem vyfasoval kortikoidy

dělali ti kultivaci sputa na mykózy ?

ať to nezhorší 🫢

V době klimatizací a neměněných filtrů je plíseň docela nešvar uzavřených kabin automobilů i jiných klimatizovaných uzavřených prostor.

Odesláno
52 minutes ago, Jehlan said:

dělali ti kultivaci sputa na mykózy ?

ať to nezhorší 🫢

V době klimatizací a neměněných filtrů je plíseň docela nešvar uzavřených kabin automobilů i jiných klimatizovaných uzavřených prostor.

Nedělali, ale na plicním už mě velice dobře znají, tak snad vědí co dělají. Ale díky, v úterý jdu na kontrolu tak se zmíním 👍

• Like 1
Odesláno

Mám bazén asi na 38 kubíků vody a slabý vrt, dik čemuž trvá napouštění skoro měsíc. Měsíc voda pomalu přibývá, padá do ní bordel a pyly a já jen čekám, až bude voda ve skimeru a budu most zapnout filtraci. To mělo být dnes. Bohužel se ukázalo, že přívodní trubice do čerpadla je prasklá. Je to starý model a trubici nikde v e-shopu nevidím. To jsem věru zvědav, jak tohle dopadne.

To, že se to stane ve volný pátek a já teď budu do pondělka jak na trní, je už jen taková třešínka na dortu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
V 5. 5. 2026 v 17:12, zceyee napsal:

Ale pichne, ale v servisu mu to utahnou aspon na 400 Nm a na silnici, byť s nafouklou rezervou v kufru .. tou hokejkou z výbavy to kolo v životě nepovolí. :))) 

Moje noční můra. Mám to pojištěné, že v kapse za sedadlem vozím křížový klíč a v Bestdrive vždy koukám, zda cvakají momenťákem 😁 zatím se to vždy vyplatilo, klíč jsem už i půjčoval pánovi u cesty, který mával o pomoc.

Odesláno

Hlavně to nesmí být ten plechový klíč z výbavy, tím povoliš leda prd. Pořádný ořech z Gola sady a delší páka a mohlo by to jít.

Odesláno

Ja mam z Lidlu tusim takovej vysouvaci ze si clovek zvetsi paku a parada + samozrejme orech. A protoze si kola tocim sam, tak to mam samozrejme na krev 😀.

• Haha 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
V 5. 5. 2026 v 17:19, zceyee napsal:

Ted pisu na nejakou starsi moto (asi za 80k ) a ptam se jestli sou k tomu originalni dily, plexi, blinkry ktere vymenil za neorigo. Odpoved je takova ze nechape proc se na to vubec ptam ze tam delal dulezitejsi veci ktere by me meli zajimat a ze je vubec delat nemusel.

Taaak sem se na ni jel precijen vcera podivat. :D .. Prisel cigan .. tim to mohlo skoncit, ale vypadalo by to blbe. Jeho tvrzeni "motorku vlastnim 5 let .. je v TOP stavu, vsechno sem nechaval delat, ke vsemu mam faktury", nastartovat mu to na miste moc neslo ale nakonec chytla, spoustu veci zohybanych, RZ skoro vodorovně, plexi zastříkané černým sprejem, veci z inzeratu ktere byly vymeneny za jine ani nekomentuju (to je vzdycky red flag), a presvedcuje me ze padla nebyla protoze by byl nejaky kryt na motoru poskrabany .. mu rikam "ten kryt stoji asi petikilo, to se da vymenit" .. pak se to snazil prodat na drzaku na telefon ze ho tam nechava a ze ma fakt silny magnety .. mu rikam at mi ukaze ty faktury ze se na ne chci podivat .. prinesl jednu z roku 2018 .. mu rikam "motorku mas pet let a tohle je 8 let stara faktura" .. tak zacal "ale delal jsem to pak znova, mam k tomu fotky" .. mu rikam ze bych chtel videt TP .. on na to ze ho prinese .. prinesl velky TP s tim ze mu ho nechali .. koukam na jmeno a tam nejaka pani .. maly TP zrejme nezvestny ... noooo tak sem si udelal vylet. :)

Nemate nekdo na prodej starsi R6, R1, GSXR nebo neco takoveho? Ciste nahodou. :D

• Haha 3
Odesláno
před 15 minutami, zceyee napsal:

Taaak sem se na ni jel precijen vcera podivat. :D .. Prisel cigan ..

Tak to jsi z toho vyvázl dobře, normálně by přišlo 5 cigánů a šli by si prvně zkontrolovat tvoje peníze :D 

• Haha 1
Odesláno (upraveno)
před 17 hodinami, lamizol napsal:

Je to vprdeli kuci. Ondra s Danielou se rozešli! Takovej pěknej pár to byl a já jim držel palce...

https://www.super.cz/clanek/celebrity-konec-manzelstvi-potvrzen-ondrej-brzobohaty-a-daniela-prolomili-mlceni-o-rozchodu-1524553

Nemohu si vzpomenout na nic by by mě bylo více ganz egál než tohle.

Upraveno uživatelem Conrad
  • Haha 1
Odesláno
V 7. 5. 2026 v 8:16, juk napsal:

To já mám zkušenosti se Swapem a Re-use centrem ve sběrném dvoře odpadu u nás výborné. 

U nás ve městě funguje Re-Use centrum tak, že dobré duše tam nosí/vozí spoustu pěkných, méně pěkných a nepěkných, pro ně nepotřebných věcí. A pro ně si tam pak pravidelně jezdí "sociálně vyloučení", co má nějakou hodnotu, tak seberou a obratem vezou do zastávárny, nebo bazaru. Co se jim nehodí, tak rozhází a jako bonus přidají nějaký svůj bordel. Pet láhve, kelímky od kafe, krabičky od cigár atd.  Stálý dozor tam není, takže neuhlídatelné. Město to chce, město to platí, tak se to provozuje. Je zajímavé, že nejčastěji tam přibývají knihy a o ty "sociálně vyloučení" nejeví ani ten nejmenší zájem, tak je alespoň vyhází z polic a pošlapou. U skříní, které nechtějí, nebo se jim nevejdou do auta zase často alespoň vylomí dvířka, nebo prokopnou sklo. Záměr jistě dobrý, ale výsledek není úplně dobrý. 🙄 Pracovně s tím mám něco do činění, takže to mám z první ruky a na vlastní bulvy. 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...