Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Před hodinou, Radimk napsal:

Pánové, můžete jít s těma řečma někam? Já si dnes místo husy naordinoval pečený květák se zeleninou (protože 118), tak si moc nestěžujte, jo?

Dá se to polejt kečupem? Dá ! a čili omáčka ještě pomůže spalovat tuky 😄 Tak jaképak stížnosti 😄

Odesláno

Je jasny, ze 100 lidi, 100 chuti, ale me osobne fakt sere, ze kdyz uz se tady ve sportu porcuje medved a prachy se davaj na sjezdovku pana kanclere apod., tak nikdo ani nezkusi najit prachy na zachranu brnenskeho autodromu, ktery byl to posledni sportoviste v republice, ktere sem pritahlo svetovou akci. Jakmile se tady pristi rok nepojede, uz se nepojede nikdy. A dalsi skvela udalost a tak trochu "hrdost" v hajzlu. Welcome to the Czech Republic. 

Odesláno
před 1 hodinou, Bert napsal:

Murphy, proč by měl stát po sanovat soukromý majetek?

S timhle se neda nesouhlasit, ber to jako postesk, nebo to smaz, reseni nemam.

Odesláno

Hlavně je okruh a celá GP rejdištěm pár známých brněnských mafiánů. O hospodaření je lepší a zdravější nic moc nevědět. GP funguje jako průtokáč státních/krajských/městských subvencí do několika soukromých kapsiček. 

Odesláno

Vyhodili jsem ženu na koloskopii s tím,že za 45min si ji mám vyzvednout. Jedu si ještě něco vyřídit a najednou ztráta tlaku v pneu. Super, dojedu na nejblízsi benzinku a snažím se dofouknout. Ani hovno. Čas tlačí, nervy jaxvina, že to nestihnu zpět, abych ji vyzvedl... kurva, jak ve formuli1, hever, kolo dolů, dojezdak a už čekám v čekárně...uffff....a to už patří do druhého vlákna. Jsem borec :D ale nervy byly...

Odesláno (upraveno)

To každopádně, jen jsem měl nerva, abych to stihnul, páč jsem nevěděl, jak moc jí oblbnou a v jakém bude stavu. Nakonec to dala statečně, pichli jí něco do žíly a už to má za sebou...no prý se jí motá šiška jak po 2 lahvych vína.... takže happyend

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno
před 1 hodinou, dawe009 napsal:

Bych radši měnil všechny 4 teda, než kolonoskopii.. Takže se ji nesnaž trumfnout, až ji to budeš vyprávět :)

:lol2: :lol2: :lol2:

Zaserete tu vsetky vlakna tymi svojimi fekalnymi prihodami :lol2:

Uz sa bojim pozriet inzeraty, ci nenajdem v ponuke kameru na kolonoskopiu

Odesláno

Šel jsem koupit matici na kolo u auta a ony nejsou,  takže my tam prodavač ochotně našel náhradu se stejným závitem a stoupáním, jenže místo na 19 klíč je na 21. Mám teda na autě zimní kola, kdy 17 matek povoluju/utahuju 19 - tkou klíčem a 3 matky 21- tkou 😞 

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...