Irwinek Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Před hodinou, Radimk napsal: Pánové, můžete jít s těma řečma někam? Já si dnes místo husy naordinoval pečený květák se zeleninou (protože 118), tak si moc nestěžujte, jo? Dá se to polejt kečupem? Dá ! a čili omáčka ještě pomůže spalovat tuky Tak jaképak stížnosti
Murphy97 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Je jasny, ze 100 lidi, 100 chuti, ale me osobne fakt sere, ze kdyz uz se tady ve sportu porcuje medved a prachy se davaj na sjezdovku pana kanclere apod., tak nikdo ani nezkusi najit prachy na zachranu brnenskeho autodromu, ktery byl to posledni sportoviste v republice, ktere sem pritahlo svetovou akci. Jakmile se tady pristi rok nepojede, uz se nepojede nikdy. A dalsi skvela udalost a tak trochu "hrdost" v hajzlu. Welcome to the Czech Republic.
Bert Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Murphy, proč by měl stát po sanovat soukromý majetek?
Berbatow Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Murphy, proč by měl stát po sanovat soukromý majetek?Ale na druhou stranu, kolik vybere erár na DPH a jiných daních od hospodských a hoteliérů.
Murphy97 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 před 1 hodinou, Bert napsal: Murphy, proč by měl stát po sanovat soukromý majetek? S timhle se neda nesouhlasit, ber to jako postesk, nebo to smaz, reseni nemam.
Baldic Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Mozna, ze kdyby nerozdali vetsinu vstupenek kamaradum, tak by na tom mohli byt i lip. Nemam pro ne pochopeni. Proc bychom je meli dotovat?
Americkej Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Ten okruh mám moc rád a MotoGP zrovna tak. Ale co předvádí Dorna, za to si zaslouží provar. Bez sentimentu a bez dotací.
Foundryman Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 Hlavně je okruh a celá GP rejdištěm pár známých brněnských mafiánů. O hospodaření je lepší a zdravější nic moc nevědět. GP funguje jako průtokáč státních/krajských/městských subvencí do několika soukromých kapsiček.
Pepino777 Odesláno 11. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2020 před 13 hodinami, Zlý Jabko napsal: https://najserialy.to/serial/the-walking-dead/s01e01 to je ono, diky
Pepino777 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 (upraveno) Jo to me hnedka z rana taky zvedlo tlak, ale ze strany google je to asi pochopitelny a byla to jen otazka casu. Upraveno 12. listopadu 2020 uživatelem Pepino777
straspol Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 před 8 minutami, krtenek napsal: Já jim teda nic platit nebudu. Neživíš- nepřepínej...
straspol Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 To jsem si jen vzpomněl na jeden starší film- Knoflíkáři...nějak mi to přišlo případné a vtipné, ale asi není... tak sorry..
Gustaf Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 Vyhodili jsem ženu na koloskopii s tím,že za 45min si ji mám vyzvednout. Jedu si ještě něco vyřídit a najednou ztráta tlaku v pneu. Super, dojedu na nejblízsi benzinku a snažím se dofouknout. Ani hovno. Čas tlačí, nervy jaxvina, že to nestihnu zpět, abych ji vyzvedl... kurva, jak ve formuli1, hever, kolo dolů, dojezdak a už čekám v čekárně...uffff....a to už patří do druhého vlákna. Jsem borec ale nervy byly...
dawe009 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 Bych radši měnil všechny 4 teda, než kolonoskopii.. Takže se ji nesnaž trumfnout, až ji to budeš vyprávět
Gustaf Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 (upraveno) To každopádně, jen jsem měl nerva, abych to stihnul, páč jsem nevěděl, jak moc jí oblbnou a v jakém bude stavu. Nakonec to dala statečně, pichli jí něco do žíly a už to má za sebou...no prý se jí motá šiška jak po 2 lahvych vína.... takže happyend Upraveno 12. listopadu 2020 uživatelem Gustaf
eskimak Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 před 1 hodinou, dawe009 napsal: Bych radši měnil všechny 4 teda, než kolonoskopii.. Takže se ji nesnaž trumfnout, až ji to budeš vyprávět Zaserete tu vsetky vlakna tymi svojimi fekalnymi prihodami Uz sa bojim pozriet inzeraty, ci nenajdem v ponuke kameru na kolonoskopiu
straspol Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 Jako na takové to domácí žvýkání...?
Irwinek Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 Šel jsem koupit matici na kolo u auta a ony nejsou, takže my tam prodavač ochotně našel náhradu se stejným závitem a stoupáním, jenže místo na 19 klíč je na 21. Mám teda na autě zimní kola, kdy 17 matek povoluju/utahuju 19 - tkou klíčem a 3 matky 21- tkou
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se