moco Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 před 32 minutami, Irwinek napsal: Šel jsem koupit matici na kolo u auta a ony nejsou, takže my tam prodavač ochotně našel náhradu se stejným závitem a stoupáním, jenže místo na 19 klíč je na 21. Mám teda na autě zimní kola, kdy 17 matek povoluju/utahuju 19 - tkou klíčem a 3 matky 21- tkou a lidi vyhazují peníze za bezp. šrouby
kuncák7 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 Dávat lidem své soukromé číslo, nebo jim z něho volat, nebyl úplně nejlepší nápad, co jsem kdy měl. Včerejší telefonát v 23.55 ohledně dopravní značky zatím vede, dnešní v 5.15 byl docela vpoho (už jsem byl se psem venku).
Radek124 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 @kuncák7 Si neumíš na noc zablokovat vyzvánění z neznámých čísel?
kuncák7 Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 před 54 minutami, Radek124 napsal: @kuncák7 Si neumíš na noc zablokovat vyzvánění z neznámých čísel? To moc nedělám. Telefonní seznam moc neobnovuju a tak beru skoro všechno (netere často menej číslo).
Berbatow Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 Já mám už 10 let mobil nastavený od 24:00 do 08:00 na ticho. Rozhodl jsem po tom co mi několik montérů volalo v 6:10 ze stavby(vzdálené 300km), že jim došly nějaké věci. Že to zavinil jejich zásobovač neřešili.
AndyAaron Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 A neni jednodussi nemit mobil v loznici?
Irwinek Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 No, u těch starejch mobilů to byl standart, ale prý i některé nové mobily se dají vypnout
geometr Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 Přesně, já mám na mobilu vypínač, bez týhle fičury bych telefon nechtěl
Radimk Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 Rak. Pěkné zvířátko. RAKovina. To už tak pěkně nezní. A už vůbec ve spojení s jedinou ségrou. Kur.va není to dobré, není. Ze dne na den změna priorit života o 180 stupňů..
warann Odesláno 12. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2020 @Radimk No, tenhle rok se fakt “povedl”. Kazdopadne drzim palce, at je to pokud mozno OK.
straspol Odesláno 13. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2020 Nemusí být vždycky hned nejhůř. Držím palce.
straspol Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 Jsem naprosto šokován. Po dlouho trvajících problémech s televizí a internetem od T-mobile a po naprosto skandálním přístupu této společnosti k reklamacím jsem tyto služby nechal vyndat z Magenty a zrušil je. Okamžitě jsem odpojil koncová zařízení a odevzdal je na prodejně na Zličíně. Tam jsem se- přirozeně- domáhal potvrzení o vrácení zařízení. Ubezpečili mě tam, že potvrzení nevydávají, že stačí, když se to zadá do systému, což přímo přede mnou učinili (zdali...?) Teď mi přišel e-mail, že pokud do 7. prosince nevrátím koncové zařízení, naúčtují mi smluvní pokutu 4000,-. Jsem rozpálený doběla. To fakt snad nemyslí vážně - a co s tím teď jako mám dělat ? Jak se bránit, když nemám v ruce protokol o vrácení...? Něco mi říká, že ty další dva internety s televizemi a těch devět telefonních čísel, co teď máme u nich ve dvou Magentách, se asi brzy přestěhují k nějaké slušnější společnosti, protože tento způsob trávení sobot zdá se mi poněkud nešťastný a už to nechci zažít...
Tom4 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 Zvol O2, pro tvé pobavení mi jednou z O2 tvrdili že moje číslo, ze kterého jim právě telefonuji je dle jejich záznamů zrušené a neexistuje. Nerozhodila je ani otázka proč je teda účtováno ve vyúčtování. A při změně bydliště? Nelze telefonicky, musíte na pobočce. Na pobočce kromě pokusu o prodej dalších věcí zadáno a kopírování dokladu. Ve vyúčtování stará adresa. Volám co to je? Aha, já to tady vidím, kolegyně to tam zadala, ale na jiné místo, tak jděte znova na pobočku. A mohl bych pokračovat. uvažuju že si pořídím nějakou předplacenou kartu a budu svobodný.
dawe009 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 Mám dost podobné historky s Vodafone.. To si nevybereš..
straspol Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 Ke kyslíkum jsem přešel s tou televizí a internetem, funguje to skvěle.
AndyAaron Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 Jsem naprosto šokován. Po dlouho trvajících problémech s televizí a internetem od T-mobile a po naprosto skandálním přístupu této společnosti k reklamacím jsem tyto služby nechal vyndat z Magenty a zrušil je. Okamžitě jsem odpojil koncová zařízení a odevzdal je na prodejně na Zličíně. Tam jsem se- přirozeně- domáhal potvrzení o vrácení zařízení. Ubezpečili mě tam, že potvrzení nevydávají, že stačí, když se to zadá do systému, což přímo přede mnou učinili (zdali...?) Teď mi přišel e-mail, že pokud do 7. prosince nevrátím koncové zařízení, naúčtují mi smluvní pokutu 4000,-. Jsem rozpálený doběla. To fakt snad nemyslí vážně - a co s tím teď jako mám dělat ? Jak se bránit, když nemám v ruce protokol o vrácení...? Něco mi říká, že ty další dva internety s televizemi a těch devět telefonních čísel, co teď máme u nich ve dvou Magentách, se asi brzy přestěhují k nějaké slušnější společnosti, protože tento způsob trávení sobot zdá se mi poněkud nešťastný a už to nechci zažít...Co bys chtel delat? Zajed na Zlicin / zavolej na linku, ukaz jim email a rekni, at si tam udelaji poradek, protoze ty veci jsi jim uz davno vratil. A jestli ne, tak standopede rusis vsechny sluzby a jdes jinam. Nic lepsiho se asi poradit neda.
straspol Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 Přesně to jsem napsal. Znovu na Zličín se mi ale nechce.
Prochy68 Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 Stejně jsem to měl kdysi ještě s Telecomem, ale nenechal jsem se odbyt a nechal vrácení přístroje naskrabat na kus papíru a dát razítko.Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk
straspol Odesláno 14. listopadu 2020 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2020 Já jsem fakt byl dost důraznej- ale papír jsem z nich nevyšťoural, no...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se