Gustaf Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 (upraveno) před 3 minutami, Tom4 napsal: @Gustaf to ano, doma chlastat můžeš, to je tak celý. Ale nikdo mi nevysvětlí jak je možné že když se pes zhorší o stupeň tak se za tři dny má přejít k opatřením dle daného stupně. Ovšem vláda která to takto vymyslela přecházela z 3 na 4 tuším 12 dní a ze 4 na 5 asi 9 dní. Plus šest půlek (to jsou tři prdele) výjimek. Buď jaou to odborníci na ◇ nebo úplný idioti, ráčej si vybrat. O tom, kolik lidí teď bude řešit zda vůbec má cenu pokoušet se dál podnikat ani nemluvím. Kupředu levá. Já jako živnostník to také celé pocituju a nikdo mi nic nedá. Ostatní zavřené provozy myslím dostanou 100pr kompenzace a 3 měsíce nájem.... Jak píšu, nic obhajuju...je v tom obrovskej chaos, já bych to dělat ale nechtěl. Upraveno 23. prosince 2020 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Musím říct, že v tomhle doma problém nemám. Ze začátku holčičky braly vše jako prázdniny. Dva měsíce. Teď je to samotné štve a makaji na sobě-angličtina, němčina i technické předměty. Asi to mají v hlavě srovnané. No a nejmladší? Afrimu rozumím, diktaty má na starosti ta starší a matiku se doucuju po večerech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 @Gustaf Já jsem na tom stejně jako ty, ale provozovny dostanou prd dle odvětví. I kdyby byly kompenzace, proč se kompenzuje nájem ale když máš provozovnu na úvěr tak ti nikdo nic nedá? Kolik asi tak můžeme zaplatit jako stát, to přece nejde donekonečna všechno platit, ne? Já jako klidně budu sedět na prdeli když mi stát bude posílat výplatu za nic, ale to asi nemají soudruzi moc dobře promyšlenou strategii. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Právě teď, Tom4 napsal: @Gustaf Já jsem na tom stejně jako ty, ale provozovny dostanou prd dle odvětví. I kdyby byly kompenzace, proč se kompenzuje nájem ale když máš provozovnu na úvěr tak ti nikdo nic nedá? Kolik asi tak můžeme zaplatit jako stát, to přece nejde donekonečna všechno platit, ne? Já jako klidně budu sedět na prdeli když mi stát bude posílat výplatu za nic, ale to asi nemají soudruzi moc dobře promyšlenou strategii. To každopádně...no. Budou muset nějakou vatu dotisknout asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Vtipný je třeba to, že ve zbožíznalství jsme se kdysi učili že mezi drogistické zboží spadá fotografie a foto potřeby. Takže to prodávat lze. Ale boty si nekoupíš bo covid. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 V jednom filmu o Meliesovi rikali, ze v krizi spalil vsechny sve filmove negativy a ze se z toho pak delaly podpatky.. treba ty botky taky ukecas.. :-o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 (upraveno) Čert vem jestli jsou boty nakažlivější než fotopapír, hajzlpapír, rohlíky a nebo hodinky - mě na tom doslova principiálně sere že třeba Rudovi už zase pod hrozbou likvidační pokuty zavřou krámek (kde má všecko na úvěr a nebo za svoje), zatímco před supermarkety (coby věrnými klienty svěřeneckého konzernu) se budou dál vesele pošťuchovat důchodci ve frontách na košíky, než si zas půjdou sednout do vlaku/autobusu, domů k bedně a nebo do nemocniční čekárny (protože kde jinde se dá dneska legálně "posedět a pokecat"?)... Apropos: Co zas kterej vtipálek trolil do prodejního vlákna, že ho @Bert radši celé zavřel? Upraveno 23. prosince 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Tentokrát se Radku jednalo nikoli o vtipálka, ale dvě skupiny: Ta prvá byli členové, včetně členů vážených, kteří měli nutkavou potřebu do vlákna kecat v rozporu s pravidly. Bylo jich odhadem asi tal 15. Všicni mají ban za porušení pravidel v inzerci. No, a ta druhá skupina jsou zdejší členové, taktéž mnohdy vážení, kteří pro pár ušetřených korun zapomínají, že tomuhle spolku se říkalo fórum gentlemanů .... Zatímco s první skupinou jsem se vypořádal jako zdatný zelinář, existence té druhé skupiny mne trápí rozhodně více, a a bych pravdu řekl, tak díky těmto kokotům pohár mého filantropství tak trochu přetekl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Koukám, se rozjel takový nešvar zajímal by mě ten impuls, že tam najednou kafralo tolik členů.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xtra01 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Me stve, ze jsem si to nestihl prohlednout a precist na vlastni bulvy, co se tam odehralo. Koukal jsem tam vcera myslim a OK, chci tam kouknout zase dnes a nikde nic...jinak zdravim Berta z Vystrkova, aby vedel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Jó, když jdou SKX za pět, to je gentleman každej a ještě přihodí gumu zdarma. Ale když se tady válí dobrej paďoch na chodníku, to už je byznys, tady nemá dobrý vychování co dělat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 9 minutami, Bert napsal: Tentokrát se Radku jednalo nikoli o vtipálka, ale dvě skupiny: Ta prvá byli členové, včetně členů vážených, kteří měli nutkavou potřebu do vlákna kecat v rozporu s pravidly. Bylo jich odhadem asi tal 15. Všicni mají ban za porušení pravidel v inzerci. No, a ta druhá skupina jsou zdejší členové, taktéž mnohdy vážení, kteří pro pár ušetřených korun zapomínají, že tomuhle spolku se říkalo fórum gentlemanů .... Zatímco s první skupinou jsem se vypořádal jako zdatný zelinář, existence té druhé skupiny mne trápí rozhodně více, a a bych pravdu řekl, tak díky těmto kokotům pohár mého filantropství tak trochu přetekl. Upřímně řečeno, divil jsem se, že už jsi to neuťal dřív. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Zase jsem všechno pros..pásl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 před 3 minutami, Irwinek napsal: Upřímně řečeno, divil jsem se, že už jsi to neuťal dřív. Řešil jsem jiné věci, nevěděl jsem o tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 (upraveno) Aha - tipuju že předvánoční inzerce Subů "za cenu nižší než obvyklou" dokázala přitáhnout nežádoucí pozornost různých existencí... No ještě že jsem tu svou "rychlou akci" stihnul odpískat před první (nezávaznou) ukázkou, po které by možná následoval inzerát s podobně nactiutrhačnou cenovkou Upraveno 23. prosince 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Já si v klidu pochutnávám na obědě- a najednou koukám, že asi proběhnul nějakej rychloflejm či co... a já to celé prožral... ach jo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Ty si sa aspoň napchal. Ja mám prázdny kotol a nič neviem. A zrovna dneska som mal chuť na nejaké pikošky, alebo flame. Teda ako divák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Já se picnu, kam jsi dal žihadlo ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Vždyť je tenhle McStingerův vánoční avatar už tradice Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rejan Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 Jojo 5. Stupeň. Veškerá zábava a nedej bože dokonce i osobní setkání.je přísně zakázáno. Nechal bych jen témata jako "jakou dezinfekci používáte , nebo " co máte dnes na hubě za respirátor " Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se