Violoncello Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 před 12 minutami, Prochy68 napsal: před 2 hodinami, African napsal: Co se tam dělo? Nic, to je proste norma Hrozný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 (upraveno) Kdpak. Čabajky nezklamaly nikdy. Za mlada jsem s ní jezdil za svou první láskou. Supěla do toho kopce z Holešovic do Bohnic, řvala jako tur a smrděla jako koželužna. Ale dovezla mě tam vždycky. Upraveno 14. srpna 2021 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 před 57 minutami, siwi napsal: Kdpak. Čabajky nezklamaly nikdy. Za mlada jsem s ní jezdil za svou první láskou. Supěla do toho kopce z Holešovic do Bohnic, řvala jako tur a smrděla jako koželužna. Ale dovezla mě tam vždycky. To byla 200, nebo 152 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Přesněéé! Já jezdil 200. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 před 1 minutou, siwi napsal: Přesněéé! Já jezdil 200. Bus mého mládí. V zimě zima, v létě na padnutí. Ale o to víc jsem se těšil domů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Včera Beroun Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Bus mého mládí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Violoncello Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 před 18 minutami, bohus76 napsal: Včera Beroun Dovolená s Andělem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Si škrtnul prdelí. Ale jinak krásný veterán ve službě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Ne jen škrtnul,visel na prdeli,lidi ven odlehčit a pak to šlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Hrozný. Nejhorsi bylo, ze to nebyla zadna 10km kolona, ale blbejch 1300m. Aspon ze potom az domu to docela jelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 před 9 hodinami, Prochy68 napsal: Tak cabajky opet nezklamaly, 6 hodin na hranicich.... Isiel si do HR? V akom case si pls. prechadzal hranice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Isiel si do HR? V akom case si pls. prechadzal hranice?Jel jsem ze Srbska do HU, prechod Kelebija, cca 10:00 -16:00 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 14. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna 2021 Kelebija - Tompa á šest hodin , no to docela čumím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 Kelebija - Tompa á šest hodin , no to docela čumím .Ja to zkusil misto Horgos jak tu nekdo psal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 před 7 hodinami, Prochy68 napsal: před 7 hodinami, eskimak napsal: Isiel si do HR? V akom case si pls. prechadzal hranice? Jel jsem ze Srbska do HU, prechod Kelebija, cca 10:00 -16:00 Vdaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 před 3 hodinami, Prochy68 napsal: Ja to zkusil misto Horgos jak tu nekdo psal Přechod Kelebija-Tompa se jezdí (někdo rovnou,někdo když je plný Horgoš).Já tam nikdy nebyl víc jak hodinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2021 Přechod Kelebija-Tompa se jezdí (někdo rovnou,někdo když je plný Horgoš).Já tam nikdy nebyl víc jak hodinu. Ja mam na ty Madary proste pech, vzdycky kdyz jednou za tri roky ukecam manzelku, ze letos bych radsi autem, tak to takhle dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 16. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2021 Jsem si po půl roce neobezřetně pustil televizní noviny. To je fakt katastrofa. To je jít rovnou zvracet. Islám, covid, estébácká tlama, co všechno zařídila, výhody očkování... když si představím, že na to čumí třetina národa.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna 2021 Dneska jsem zažil něco jen trochu podobného. Tohle je totiž extrém. Nikdo totiž nevylezal z auta a nedošlo ani na blokování. Vlastně se mi pak jenom lepil na zadek, nadával a rozhazoval rukama. Když ale člověk veze decka k doktorovi, tak je to fakt nepříjemné. Škoda, ze nemám v autě kameru. Na druhou stranu bych možná šílence přitahoval. Některým by opravdu ty psychotesty prospěly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se