African Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Mě se ale opravdu líbí A opravdu jsem bez peněz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 Hlavny problem zulu ked uz tak je, ze luneta klika po hodinach a na cestoviny tudiz nepouzitelna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 24. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2022 A je to - no co by si s něčím takovým @African počal třeba v Indii, cestou na jeho oblíbené kopečky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 To je fakt, zrovna v Indii je myslím i časový "půlpásmo" - to by Vlasta potřeboval u lunety ještě jemnější krokování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 (upraveno) Tvl vyměnit si žárovku v autě jsem do teď považoval za základní chlapskou dovednost, ale první výměna výbojky u volva mě psychicky rozložila. Až vychladnu, koupím třetí výbojku a místo toho, že se budu snažit ji správně usadit a prasne mi, radši zajedu potupně do servisu, ať mi to vyměněj... Ruce mám zdrápaný jak hajzl, nervy v prdeli a ego pod úrovní země. Upraveno 25. září 2022 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 U některých aut je výměna žárovky fakt někdy na palici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Před hodinou, fijo napsal: Tvl vyměnit si žárovku v autě jsem do teď považoval za základní chlapskou dovednost, ale první výměna výbojky u volva mě psychicky rozložila. Až vychladnu, koupím třetí výbojku a místo toho, že se budu snažit ji správně usadit a prasne mi, radši zajedu potupně do servisu, ať mi to vyměněj... Ruce mám zdrápaný jak hajzl, nervy v prdeli a ego pod úrovní země. A nemeni se to tak, ze vyndas cely svetlo? Ja jsem to tak na V70 mel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 (upraveno) Nejen u v70, ale i u dalších se vyndava cele svetlo. Naopak je to super, ze to jde takto jednoduše. Upraveno 25. září 2022 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 před 1 minutou, Frantik napsal: Nejen u v70, ale i u dalších se vyndava cele svetlo. Naopak je to super, ze to jde takto jednoduše. Jj. Super. Napriklad na starsej A6. Len predtym musis rozobrat podbehy, odpojit ostrekokovace svetlometov, zlozit kryt motora a demontovat predny naraznik . Hned potom uz len vyberies svetlomet. Ani nie za 2hodky to mas spat, ak mas auto na velkom zdvihaku. Ale teraz bez srandy, mas pravdu, niekedy davno som mal Mondeo MKIII a tam bola demontaz svetlometu vecou 2 minut. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Jednodussi jak u Mondea. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 před 24 minutami, eskimak napsal: Jj. Super. Napriklad na starsej A6. Len predtym musis rozobrat podbehy, odpojit ostrekokovace svetlometov, zlozit kryt motora a demontovat predny naraznik . Hned potom uz len vyberies svetlomet. Ani nie za 2hodky to mas spat, ak mas auto na velkom zdvihaku. Ale teraz bez srandy, mas pravdu, niekedy davno som mal Mondeo MKIII a tam bola demontaz svetlometu vecou 2 minut. A6 je ale audi ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 před 6 minutami, Frantik napsal: A6 je ale audi ne? Jj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 před 55 minutami, Lucky Lucaso napsal: A nemeni se to tak, ze vyndas cely svetlo? Ja jsem to tak na V70 mel. Mám na tam místa až je mi hanba, samotnou patici bez žárovky tam nacvaknu asi za dvě vteřiny, všechno hladce, cvak a hotovo. Bohužel patici s výbojkou už se mi tam nedaří dostat, vzhledem k ceně výbojky, kterou budu teď kupovat potřetí už na to seru a nechám to udělat někoho erudovanýho. Už se vidím zejtra v t6r, dobrý den, vyměníte mi žárovku? Bych se fakt posral Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Si vzpomínám jak jsem před lety šel na benzínce kolem pěkný blonďatý dvacítky co se hrabe v pod kapotou áčkovýho mergla první generace... Se jí ptám, jestli chce pomoct, prej jo, že potřebuje vyměnit žárovku. Není problém bejby, dej mi na sebe čísílko a za pár minut je hotovo... Po hodině, kdy vedle mě na obrubníku seděla tahle krasotinka s dojedenou zmrzlinou Ben & Jerrys a mojí utuchající touze to nevzdat, protože už jsem vypadal jako Leo ve do filmu revenant po souboji s medvědem, jsem ji řekl, že to v ty tmě prostě nedám... Volal jsem pak bratranci co dělá mergly a vyměňuje se to vytočením předních kol a v podběhu je krytka na přístup ke světlu zespoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 No a dneska jaou tam ledky a nevymeni clovek nic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Ked odidu ledky, to bude len plac nad cenou noveho svetla... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Před hodinou, fijo napsal: Si vzpomínám jak jsem před lety šel na benzínce kolem pěkný blonďatý dvacítky co se hrabe v pod kapotou áčkovýho mergla první generace... Se jí ptám, jestli chce pomoct, prej jo, že potřebuje vyměnit žárovku. Není problém bejby, dej mi na sebe čísílko a za pár minut je hotovo... Po hodině, kdy vedle mě na obrubníku seděla tahle krasotinka s dojedenou zmrzlinou Ben & Jerrys a mojí utuchající touze to nevzdat, protože už jsem vypadal jako Leo ve do filmu revenant po souboji s medvědem, jsem ji řekl, že to v ty tmě prostě nedám... Volal jsem pak bratranci co dělá mergly a vyměňuje se to vytočením předních kol a v podběhu je krytka na přístup ke světlu zespoda. A sbalils ji nebo jsi to vzdal jako s tou výměnou žárovky ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 před 40 minutami, shaggy napsal: Ked odidu ledky, to bude len plac nad cenou noveho svetla... No to mi povídej. Jak se tady mění žárovka a kolik to bude stát? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 Tak to viem nahodou uplne presne. Nijak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 25. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2022 před 35 minutami, Geodet napsal: No to mi povídej. Jak se tady mění žárovka a kolik to bude stát? To mas otevrenou kapotu,nebo je to bourany? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se