safi Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 (upraveno) před 20 hodinami, montemar napsal: pozdrav z rakouska. 70 za 23 70 EUR za překročení o 23km? To jde... Upraveno 26. října 2022 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 před 2 hodinami, safi napsal: 70 EUR za překročení o 23km? To jde... jj, přesně tak. jde, ale zamrzí já jezdim vcelku předpisově Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 před 4 hodinami, montemar napsal: jj, přesně tak. jde, ale zamrzí já jezdim vcelku předpisově Hm, taky jezdím předpisově a zítra jedu podávat vysvětlení k možnému přestupku na odd dálníční policie Mirošovice ( zatím nemám skoro tucha, o co vůbec jde ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 zatím nemám skoro tucha by se dalo volně přeložit jako, jéžiš, tak jsem jel stopade nooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 před 15 minutami, kuncák7 napsal: Hm, taky jezdím předpisově a zítra jedu podávat vysvětlení k možnému přestupku na odd dálníční policie Mirošovice ( zatím nemám skoro tucha, o co vůbec jde ). Vidiš to je zajímavý, a proč ti rovnou neposlali fakturu, jak to tak bejvá? Teda předpokládám, že to bylo z nějakýho stacionárního radaru.. kdyby ne, tak hlídka tě zastaví, nebo to může bejt co já vim, nějaký udání z kamery v autě jinýho řidiče? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Já myslím, že to bude něco vážnějšího. Všichni přece víme, co je Kuncák za hovado. Navíc, borci, uvědomte si, že nám nenapsal, jestli podává vysvětlení v trestu, nebo před návrhem na zahájení správka. Normálně by to policajti řešili dožádáním podání vysvětlení v místě Kuncákova bydliště. Tady je ale úplně jasné, že proběhla lustrace, a vzhledem k jeho pracovnímu zařazení dospěla placatá čepice v Mirošovicích k závěru, že by Kuncák mohl ovlivnit i jinou placatou čepici, toho času vykonávající službu ve Vršovicích. Ne že bych o těchto praktikách něco věděl, ale jednou mne takhle z Prahy přehodili do Plzně No nic Kuncáku, tak se na ten zítřek hezký vyspi .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Já nevidím důvod tam jezdit. Nepodat vysvětlení lze i písemně, přes datovku. Ledaže by kuncák toužil se tam dostavit, ke všemu se doznat, případně udávat členy své rodiny. Jo a nést následky jako správnej chlap, že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Rychlost to u mě není ( to mám jen ve městě ), na dálnici mám kochačku - držím asi tu 120 km/h a značky rychlosti dodržuju. Uvidím. Se strážmistrem byla po telefonu domluva- že prý mi nechce posílat předvolačku ofiko, tak se domluvíme na termínu. Udávat taky nebudu, chci vidět o co jde a rozhodnu se na místě a hádat se nehodlám ( pokud to bude průkazný, tak to honit nikde nechci ). Když jsem byl debil, tak dobře mi tak. Jen to zamrzí a doma pochválenej nebudu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Svatá prostato, ty se tím navrch hodláš doma chlubit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Ach jo, tak já se tady snažím, seč mi síly stačí, udělat z @kuncák7 alespoň trochu drsnýho týpka, a von si klidně napíše, že to na sebe plácne doma. Je to marný, je to marný, ..... Kuncáku, samozřejmě, že Ti držím palce, ať všechno zapřeš, a pokud to nevyjde, ať je to levný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 před 13 minutami, Americkej napsal: Svatá prostato, ty se tím navrch hodláš doma chlubit? Bohužel o tom ví. Včera se u nás doma zastavila hlídka s tím, že si nepřebírám poštu ( a já byl zrovna ve sprše, takže otvírala má drahá polovička ). Jinak je mé krédo - zatloukat, zatloukat, zatloukat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 A tak to jo Polovička bude naoko hartusit, ale v skrytu duše mají rády gaunery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Stejně si myslím, že ho z tý sprchy měli vytáhnout. Když už, tak už Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Myslíš scénu typu "doma se zastavila hlídka, o půl čtvrtý ráno s beranidlem"? To už by stálo za webovou kameru v předsíni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 Znám jednoho který šel podat vysvětlení a přišel domů až za pár let . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 mně napsali důkazový prostředek : policejní udání to je hrozný slovo, brrrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 S policajty se co? Nemluví. Jednou jsem s nimi mluvil a pak jsem skončil u soudu v Praze, sice jako svědek, ale za tu štrapáci to nestálo. A o městských se nemá cenu vůbec bavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 26. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2022 před 17 minutami, montemar napsal: mně napsali důkazový prostředek : policejní udání to je hrozný slovo, brrrr který myslíš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 před 16 hodinami, montemar napsal: mně napsali důkazový prostředek : policejní udání to je hrozný slovo, brrrr Ve finále můžeš být rád- já tam mám anonymní udání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 27. října 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. října 2022 a cos teda vlastně proved? něco se dřevem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se