Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Né že by mě to buchvíjak naštvalo, pomohlo vylití do dřezu ale proč proboha někdo mrhá úsilím vyrábět tak hnusnou sračku, jako je Budvar 33? To je ten sládek úplnej debil?

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Coz o to, kdyby se jim povedl dobrej horkej Budvar. Ale 33 neni ani moc dobry, ani moc horky 🤦‍♀️

A proc? Nejspis proto, ze asi jediny, co mu da vytknout, je prave slaba horkost. Asi chteli prebrat zakazniky Plzni. 

Návštěvník Zmizík
Odesláno
před 22 minutami, TomTomTom napsal:

Je dobrej, chodíme na točený... prostě sto lidí, sto chutí.

Dobrovolne na to snad muze chodit jen nejaka jackass parta ale tak jak pises, no.... Filmujete se aspon u toho? 

Odesláno
před 52 minutami, Zmizík napsal:

Dobrovolne na to snad muze chodit jen nejaka jackass parta ale tak jak pises, no.... Filmujete se aspon u toho? 

Jednu z léta jsem pro Tebe našel 🙂 Klasickej Budvar mi nikdy nechutnal, co udělali 33 tak se to konečně dá pít. A to jsem původem Jihočech.

AB9CB377-A313-4F90-8FAB-2A484BBC6B2F.jpeg

Odesláno (upraveno)

Nejlepší Budvar je kroužek. Ale dělají ho asi jen točenej. Lahvovej jsem ještě neviděl.

Upraveno uživatelem Geodet
Odesláno (upraveno)

Vitamín B12 je vitamín B12 🙂 Kroužek není špatnej, ale mě ta klasická 12 chutná nejvíc.

A vůbec, neni škoda se bavit o pivu tady... To nemuže přece nikoho štvát. Ani toho Zmizíka to vlastně buchvíjak nenaštvalo 🙂

Upraveno uživatelem geometr
Odesláno (upraveno)

já si 33 dávám v sobotu u grilování, tam mi sedí víc jak plzeň. Je taková vostřejší na patře. Bolehlav teda žádnej, i když víc jak deset sem jich neměl, protože si druhou půlku basy nechávám na neděli.

Každopádně mě teda ale nebolí ani jiný budvary...

Upraveno uživatelem morepower
Odesláno (upraveno)

budvar není vůbec špatný pivo. mysím 12 nebo bud. naopak plzeň se za poslední rok hodně zhoršila. chutná téměř jako levná desitka

ale zhoršení jsem si všiml i u mýho oblíbenýho paulaneru. z plechovky - to samý, co plzeň

Upraveno uživatelem montemar
Odesláno

Já jsem s ním mluvil (s tím sládkem), cca 4 roky zpět na exkurzi, a stěžoval jsem si mu, že Budvar je děsněj bolehlav, tak doporučil pít Pardála 🙂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...