Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 3 minutami, African napsal:

Spolužák od kluka nepřišel dnes do školy a právě jsme zjistili, že maminka 31let si hodila laso 😒 Neskutečná kráva která posledních několik let jenom fetovala, táta taky nezájem, o kluka pečovala babička...ale jo, o mrtvých prej jenom v dobrým....nejvíc tedy lituji kluka, ten má hodně těžký start do života.

Ze zkušenosti ti můžu říct a bude to znít tvrdě- pro kluka to nejlepší, co ho mohlo potkat.

Odesláno
před 14 minutami, kuncák7 napsal:

Ze zkušenosti ti můžu říct a bude to znít tvrdě- pro kluka to nejlepší, co ho mohlo potkat.

Jasný, občas se to neurovná, ale na druhou stranu znám dost lidí co měli vážné problémy v různých závislostech, chytili se za rypák, zamakali na sobě hlavně právě kvůli svým dětem a stali se z nich normální rodiče. Život je dlouhý, má různý etapy a je plný překvapení, sebevražda ale všechny budoucí šance pohřbí....

Odesláno
před 2 minutami, African napsal:

Jasný, občas se to neurovná, ale na druhou stranu znám dost lidí co měli vážné problémy v různých závislostech, chytili se za rypák, zamakali na sobě hlavně právě kvůli svým dětem a stali se z nich normální rodiče. Život je dlouhý, má různý etapy a je plný překvapení, sebevražda ale všechny budoucí šance pohřbí....

Jasný, jsem už v tomhle hodně otrlej a beru to pro sebe jen z jednoho pohledu a to pohledu dítěte. Ty se z toho dostanou, ale mám teď u sebe i mámu a tam je to prostě jinak ( přišla o své dítě a vnoučata jí to jen připomínají ).

Klukovi a babičce držím moc palce.  

Odesláno
před 14 hodinami, McStinger napsal:

To človeka štípu oči. Ja zjem dve cibule normálne ako jablko. Občas to pomôže.

Tak tomuhle věřím, dělám totéž a chutná mi to ( jen nevím, jak to máš pak doma ty, ale manželka nadšená není vůbec :-)).

Odesláno
před 39 minutami, kuncák7 napsal:

Jasný, jsem už v tomhle hodně otrlej a beru to pro sebe jen z jednoho pohledu a to pohledu dítěte. Ty se z toho dostanou, ale mám teď u sebe i mámu a tam je to prostě jinak ( přišla o své dítě a vnoučata jí to jen připomínají ).

Klukovi a babičce držím moc palce.  

Nemáte to taky lehké, držte se 🙏

Odesláno
před 49 minutami, African napsal:

Nemáte to taky lehké, držte se 🙏

Já už jsem kamaráde za vodou 🤣🤣, mě je hej, protože už vím jak na to. A po vyženění další dcery ( 29 ) nemám vlastně starosti 😂. Jen o demokratickém hlasování doma nemůže být ani řeči.

Odesláno

Souhlas s @kuncák7: V mém okolí máme / měli jsme rodinku s mrňouskem. Mamka s drogovou minulostí, vcelku se držela, než se starý vrátil z vězení. Od té doby jedou drogy ve velkém. O malého se stará babička, která ale na něj nestačí a oba dva rodiče nenahradí. 

Odesláno
před 10 hodinami, kuncák7 napsal:

Tak tomuhle věřím, dělám totéž a chutná mi to ( jen nevím, jak to máš pak doma ty, ale manželka nadšená není vůbec :-)).

Základ kuchyne mojej manželky je chilli a cesnak. S cukrovinkami ako cibuľa žiadny problém nie je :)

Odesláno
před 10 hodinami, African napsal:

Spolužák od kluka nepřišel dnes do školy a právě jsme zjistili, že maminka 31let si hodila laso 😒 Neskutečná kráva která posledních několik let jenom fetovala, táta taky nezájem, o kluka pečovala babička...ale jo, o mrtvých prej jenom v dobrým....nejvíc tedy lituji kluka, ten má hodně těžký start do života.

A kurva.....

Odesláno
před 20 hodinami, kuncák7 napsal:

Já už jsem kamaráde za vodou 🤣🤣, mě je hej, protože už vím jak na to. A po vyženění další dcery ( 29 ) nemám vlastně starosti 😂. Jen o demokratickém hlasování doma nemůže být ani řeči.

Podle mne právě ty znáš  jako jediný na celém Chronomagu zcela přesně význam slova MATRIARCHÁT. 🙂

Odesláno
Před hodinou, kuncák7 napsal:

Před hodinou, long napsal:

Nechal bych ho zaplatit veškeré náklady . Do poslední koruny !!!! Kokot

Jdete na to zbytečně zostra. Mladí kluci, méně zkušeností a kurevsky špatné počasí. Jeden evidentně otužilec, nevyšlo to. Jenom pro ně zajeli, v podstatě nulové náklady. Kdo nic nedělá, nic nezkazí a taky mu roste pupek. 

Odesláno
Právě teď, luidis napsal:

Jdete na to zbytečně zostra. Mladí kluci, méně zkušeností a kurevsky špatné počasí. Jeden evidentně otužilec, nevyšlo to. Jenom pro ně zajeli, v podstatě nulové náklady. Kdo nic nedělá, nic nezkazí a taky mu roste pupek. 

Co člověk to názor. Za svým si stojím, naprosto zbytečnej výjezd ( nebudu tu operovat tím, že se něco mohlo stát jinde a tenhle turista v tu chvíli jel na skútru a blokoval zachranáře, nulové náklady ani omylem). Na počasí stačí kouknout na telefon, místně je dost přesné. A hlavně, na hory se nechodí exhibovat, ať je to otužilec nebo ne. Beru to tak, že kolem 25 bys měl (oni, ať si to nevyložíš špatně )na tohle mít rozum ( zas tak mladí nejsou ).

Odesláno

Dnešek bude stát asi za prd, při nastupování do auta nevydržela má sváteční bunda ( rozumej, ta co koupila manželka, nerad ji nosím, ale byl jsem donucen), takže ihned do opravny a hodinu čekat :-((. Opravit se musela hned, neb mám sraz s manželkou před nákupy v OC Chodov- všimla by si změny a k nákupnímu peklu by bylo hned druhé 🤣. Já snad závidím svobodným 🤣🤣.

Odesláno

Ano, oni to tak bohužel prostě mají a bude jich čím dál víc, dokud bude VimHovno takový kult. O horách ví absolutní tužku, ale měnit na tom nic nehodlají, protože oni mají vyšší poslání.

Otužování je hezká věc, ale tohle je regulérní nebezpečná sekta, která zrovna objevila Ameriku a potřebuje to vykřičet do světa...

Na druhou stranu s odsudky, o placení horské/sanitky apod bych byl velmi velmi opatrný.

Jednak to povede k tomu, že lidi nebudou volat dokud nebude pozdě, druhak kde je ta hranice. Nezanedbatelná část lidí by za idiota považovala člověka, co lyžuje mimo sjezdovku, paraglidista je taky hazarder, bez ohledu na to, kam se pro něho pojede (to, že to je sport relativně  velmi bezpečný,  na většinové vnimaní nemá vliv), lezení je ještě OK nebo už zbytečný hazard? A co když leze v ledu mimo turistickou značku... ti kluci, co uvízli na Rakapoši by asi taky mohli vyprávět...

Prostě horská tam ke od toho, aby pomohla všem, je jedno jestli dementntovi, co se zapomněl obléct nebo člověku co šel na nebo za hranu, není jenom pro ty co měli smůlu a je to tak správně.

Odesláno

Kuncaku, ber to tak, ze si v zivote na dulezite krizovatce odbocil spatne. Zkratka na kazdeho chlapa prijde cas, kdy se musi rozhodnout, zda chce byt v zivote stastny a nebo zenaty 😉

Odesláno
před 5 minutami, kuncák7 napsal:

Dnešek bude stát asi za prd, při nastupování do auta nevydržela má sváteční bunda ( rozumej, ta co koupila manželka, nerad ji nosím, ale byl jsem donucen), takže ihned do opravny a hodinu čekat :-((. Opravit se musela hned, neb mám sraz s manželkou před nákupy v OC Chodov- všimla by si změny a k nákupnímu peklu by bylo hned druhé 🤣. Já snad závidím svobodným 🤣🤣.

Mozna spis nechat opravit manzelku...

Odesláno
před 4 minutami, phweb napsal:

Mozna spis nechat opravit manzelku...

🤣 ono zalezi na tom, jak si to ten chlap na zacatku nastavi. kdo to neumi odladit, ten pak breci.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...