Radek124 Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 (upraveno) @Conrad Než začneš stavět pasti na poltergeisty, nebyl to zrovna nějak odstřel, rána nebo lokální zemětřesení? Měkej polystyren se časem uprostřed promáčkne, na povrchu prohnutého skla se zvýší napětí a pak už stačí málo... Upraveno 25. září 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 před 6 minutami, Radek124 napsal: @Conrad Než začneš stavět pasti na poltergeisty, nebyl to zrovna nějak odstřel, rána nebo lokální zemětřesení? Měkej polystyren se časem uprostřed promáčkne, na povrchu prohnutého skla se zvýší napětí a pak už stačí málo... Kamaráde nic ani vlastní větry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 (upraveno) Nadhodil jsem.doma nápad, že by se nám hodily ještě jedny moserky ve zlatě.... A žena začla řvát, jak kdybych ji vraždil... Tak já nevím.... I jsem přistoupil má to, že si nekoupime třetí vůz. Ani to nepomohlo.... Upraveno 25. září 2020 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 25. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2020 (upraveno) @mAra_ Nejdřív musíš něco viditelného (třeba to auto) pořídit manželce a nechat se za tu pozornost před celým příbuzenstvem a jejími přáteli řádně vychválit. Že sis mezitím ”za ušetřený zbytek” potichu přikoupil akorát nějaké hodinky (co na tom že ještě dražší...) se pak v dočasné euforii z úspěšného manželství projde bez povšimnutí a zbytečného kraválu... Upraveno 25. září 2020 uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Řešit takovou drobnost s manželkou je blbost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Jestli to má investiční potenciál, měla by to rozumná manželka pochopit. Jestli teda máte co jíst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Jo, zapomněl jsem napsat, proč jsem sem vlezl: Ráno jsem se rozhodl, ze dětem upeču bábovku s čokoládovou polevou. Doma všechno potřebné, až na vejce. Tak v dešti pěšky 2+2 kilometry do obchodu pro platíčko vajec. Vratil jsem se promrzlej a durch. Když jsem se vzpamatoval, udělal jsem těsto a dal bábovku do trouby, po upečení vyndal, počkal až vychladne, pomatlal rozpuštěnou čokoládou, dal vychladnout do lednice a teď to děti jedí a řikají, že je to nejlepší bábovka na světě. Kontrolní otàzka: myslite, ze jsem do toho těsta dal ty vajíčka, pro který jsem jak debil šel ráno hodinu v dešti??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Fakt je bezvaječná bábovka tak dobrá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Tak určitě, přeci by jsi pro ně nešel jen tak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 (upraveno) Hele, na povrchu mírně lepivá ( to se vyřešilo ztuhlou čokoládou), lehčí a o trochu víc drobí - ale jinak cajk a už z ní skoro nic nezbylo... bezvaječná bàbovka Edit: asi není lepší, ale je vcelku dobrá a ta čokoláda to pro děti zvedá o level. Upraveno 26. září 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Přesně, je celkem jedno, z čeho je nosič čokoládové polevy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Já si dal dneska záležet na směsi kuřecího a zeleniny po indicku, je to lehký a jemný i pro děcko, a synek z toho snědl jenom suchou rýži. Prý má rád jenom to bílý, rasista jeden. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 před 3 hodinami, martar napsal: Jo, zapomněl jsem napsat, proč jsem sem vlezl: Ráno jsem se rozhodl, ze dětem upeču bábovku s čokoládovou polevou. Doma všechno potřebné, až na vejce. Tak v dešti pěšky 2+2 kilometry do obchodu pro platíčko vajec. Vratil jsem se promrzlej a durch. Když jsem se vzpamatoval, udělal jsem těsto a dal bábovku do trouby, po upečení vyndal, počkal až vychladne, pomatlal rozpuštěnou čokoládou, dal vychladnout do lednice a teď to děti jedí a řikají, že je to nejlepší bábovka na světě. Kontrolní otàzka: myslite, ze jsem do toho těsta dal ty vajíčka, pro který jsem jak debil šel ráno hodinu v dešti??? Tak Ty si udelas zasoby na pul roku a pak Te dobehnou vajicka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 26. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2020 Březen > Září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 Kterýho vola napadlo zavřít od Ohrady Želivského, když je skoro zavřená i Koněvka? Ráno jsem stál půl hodiny s křižovatkou Ohrada na dohled, ale auta napojující se zleva a zprava bez ohledu na schopnost opustit křižovatku neumožňovala průjezd těm, co potřebovali křižovatku projet rovně. Dost frustrující pocit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 před 1 hodinou, bandicoot napsal: Kterýho vola napadlo zavřít od Ohrady Želivského, když je skoro zavřená i Koněvka? Ráno jsem stál půl hodiny s křižovatkou Ohrada na dohled, ale auta napojující se zleva a zprava bez ohledu na schopnost opustit křižovatku neumožňovala průjezd těm, co potřebovali křižovatku projet rovně. Dost frustrující pocit... https://www.praha3.cz/samosprava/dulezite-informace/pokracuje-oprava-komunikace-jana-zelivskeho-n912703.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 @kuncák7 děkuju. Nicméně z toho vůbec nevím, jak se kurva dostanu na místo. Buď je to zavřený nebo to stojí. Objet se to zespodu nedá, protože je zavřená i Jeseniova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 To jsem nezkoumal. Kdyžtak na to kouknu detailněji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 @kuncák7 to neřeš, prostě když jedu Koněvkou od Jarova, jsem v koloně, dtto, na krejcárku. Kdybych to podjel Karlínem, narazím na zavřenou Koněvku od Husitské výš. A jet to shora Malešickou, tak musím Ohradu projet odbočením z Jana Želivského doleva do Koněvky a to taky není žádnej med se tam nacpat a neblokovat tramvaje a protijedoucí auta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 29. září 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. září 2020 vsude kam se podivam, plukovnik.. brrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se