African Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 před 4 minutami, nickolas napsal: Pojistku mám bez omezení a spoluúčast 500,- takže Ford. Akorát to budu muset cvaknout sám a pak čekat na proplacení. edit: @pato31681 ano, vyhřívané a auto v záruce Aha, to proplacení asi záleží na pojišťovně. My máme Kooperativu a všechno si to s Ford Trutnov doladili sami, nic jsem neplatil, řešil jsem to tedy asi 3 roky zpátky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 před 19 minutami, nickolas napsal: Klasika, od kol. Náklaďák bych si dojel, teda pokud by mi to nevysklil komplet Takhle jsem nejdřív ani neviděl tu prasklinu. Našel jsem ji až po chvíli a za minutku lup a je to 30 cm. Měl jsi kameru v autě? Pokud ne, tak v reálu ani zastavení řidiče před tebou nepomůže Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 před 5 minutami, safi napsal: Měl jsi kameru v autě? Pokud ne, tak v reálu ani zastavení řidiče před tebou nepomůže Píše že má havarijní Safi, tam vůbec nic neřešíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 před 7 minutami, safi napsal: Měl jsi kameru v autě? Pokud ne, tak v reálu ani zastavení řidiče před tebou nepomůže Už jsem mluvil s technikem - říkal že pohoda, podepíšu jim plnou moc a vyřídí to s pojišťovnou sami. Uniqa je nemá jako smluvního partnera, protože origo sklo je drahé. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 před 17 minutami, African napsal: Aha, to proplacení asi záleží na pojišťovně. My máme Kooperativu a všechno si to s Ford Trutnov doladili sami, nic jsem neplatil, řešil jsem to tedy asi 3 roky zpátky. Ja som to mal rovnako, autorizovany servis Skoda je zmluvnym partnerom mojej poistovne. Skodu som hlasil servisu, servis vykonal obhliadku, objednal nove sklo a potom ho vymenil. Nic som neplatil, riesil si to servis s poistovnou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 před 9 minutami, nickolas napsal: Už jsem mluvil s technikem - říkal že pohoda, podepíšu jim plnou moc a vyřídí to s pojišťovnou sami. Uniqa je nemá jako smluvního partnera, protože origo sklo je drahé. A nejlepší až odjedeš ze servisu a po cestě domů se ti to stane znovu, to už máme taky za sebou s Toyotou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Vím že to tady někdo nedávno taky psal - puklé okno, výměna, stejné místo a okno znovu pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 (upraveno) @nickolas To máš jenom havarijní a nemáš pojištěný skla extra? Já mám pojištěný skla (v tý pojistce se to vybíralo jako nějaký připojištění nebo jak to napsat, musel jsem vědět cenu/hodnotu čelního skla a podle toho se připlácí). Když mi vlítne kamen do skla, odvezu to do autorizáku a neřešim nic. S pojišťovnou si to vyříděj, spoluúčast žádná. Jinak dříve to bylo pojištění jen na přední, teď to mam na všechny - kamen, vandal... Edit: Ještě teda je dobrý to auto přivézt suchý, nevymrzlý a pak ho taky nechat aspoň den odpočinout, nejlíp taky ne na mraze, když je ta možnost. Vim, v tomhle období se to řekne. Upraveno 17. února 2023 uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Právě teď, geometr napsal: @nickolas To máš jenom havarijní a nemáš pojištěný skla extra? Já mám pojištěný skla (v tý pojistce se to vybíralo jako nějaký připojištění nebo jak to napsat, musel jsem vědět cenu/hodnotu čelního skla a podle toho se připlácí). Když mi vlítne kamen do skla, odvezu to do autorizáku a neřešim nic. S pojišťovnou si to vyříděj, spoluúčast žádná. Jinak dříve to bylo pojištění jen na přední, teď to mam na všechny - kamen, vandal... Jo, mám to taky jako extra připojištění, takže by to nemělo mít vliv na cenu havarijka, snad. Cena opravy bez limitu a spoluúčast 500,-. Akorát prostě UNIQA šetří, takže nemá Ford jako nabízený smluvní servis, ale cpe tě k nějakým autosklo go a podobným, kde nejspíš bude tlak na cenu, takže s origo sklem nejde počítat. Mluvil jsem s Fordem a ujistil mě, že si to s pojišťovnou vyřeší a nemusím se bát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 před 26 minutami, African napsal: Píše že má havarijní Safi, tam vůbec nic neřešíš. To samozřejmě vím. Jen jsem reagoval na to, že chtěl ten náklaďák dojet... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 před 1 minutou, safi napsal: To samozřejmě vím. Jen jsem reagoval na to, že chtěl ten náklaďák dojet... Kdyby to bylo něco ze spadlého nákladu, tak bych se ho zastavit snažil. Ne že bych mu skákal pod kola, ale zkusil bych to. Minimálně bych měl RZ, i když bez záznamu by to nebylo bůhví co. Ale to už by si pojišťovna vyřešila sama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 No takhle jsem nepojistil auto u ČSOB pojišťovny (což je škoda, protože mi jinak udělali pěknou cenu komplet pojištění), která má za výhodných podmínek havarijko, ale podmiňuje (! ne upřednostňuje) to použitím "svých" servisů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Jo jo, pojištění holt není veřejná služba, ale byznys jako každý jiný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 před 2 hodinami, nickolas napsal: jj, to platí, mít ho nemusíš, ale dycky je lepší mít to na koho hodit edit: spíš teď řeším jestli do Forda, nebo do nějaké speciálky na skla, kterou mi cpe pojišťovna Na havarijku je to jedno si myslím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Na skla taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 (upraveno) před 19 hodinami, Gustaf napsal: U nás se to taky táhne parádně... mladší dcera neštovice před 14dny. Puntíkovana jako blázen, před týdnem starší dcera dotáhla taky něco ze školy. Horečky 38,5 asi 4 dny bolest celého těla. No teď už je to s ní lepší. Ale asi fakt něco řádí... chybí u ní polovina třídy. Manželka 4 týden doma s výronem kotníku a nějaký ty natržený šlachy. Belhala se tady s nemocnyma dětma, v noci nespala....dneska to odnesla brutální migrénou. To je materiál, bych se posral, tyvle.... No pěkně si to vybíráte, přeji všem rychlé uzdravení Já úplně trnu co bude, s klukem si dělámé pánskou jízdu na Dachstein, batohy zabalený, no a já se nemůžu ohnout protože mi ofoukli záda ve skalách a malej začíná nějak chroptit, půlka třídy nemocná Upraveno 17. února 2023 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Před hodinou, geometr napsal: No takhle jsem nepojistil auto u ČSOB pojišťovny (což je škoda, protože mi jinak udělali pěknou cenu komplet pojištění), která má za výhodných podmínek havarijko, ale podmiňuje (! ne upřednostňuje) to použitím "svých" servisů. Ja u CSOB jsem a spokojenost. Spoluucast 5% v pripade smluvniho servisu 1%. Smluvni servis maji ten, kam normalne jezdim. Resil jsem tam dve pojistne udalosti, stalo me to 2kkc a navyseni pojisteni o dalsi 2. Vse vyrizene online a bez komplikaci. Predtim kooperativa, taky OK, ale tam to bylo tech 5% bez slevy. Duvod zmeny pojistovny nebyla nespokojenost, ale kooperativa ma pojistku na mazdu nepochopitelne o 10kkc rocne drazsi nez vsichni ostatni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Jo, mě to trochu mrzelo. No a ježto mě servis kam jezdim asi 12 let před koncem roku nějak nasral víc, než je zdrávo, tak třeba zkusim jinej, se kterym fungujou a uvidíme, až mi pojišťovna zas pošle před koncem roku, že mi chtěj zvýšit pojistný (jestli teda do tý doby nevyměnim auto) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 @African díky...snad už se to překlopí a bude vše cajk @geometr já měním pojištění každý rok. Loni jsem platil 13k, letos už po mne chtěli 18k. Tak jsem sjednal nové se stejnýma podminkama a zase u Allianz za 8,7k.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2023 Jo, takhle nějak to dělám taky. Chtěj víc a nakonec je to míň, stejný podmínky, stejná firma, akorát jiný číslo smlouvy. Nesmí bejt člověk línej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se