safi Odesláno 23. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2023 +1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 Jdu si s ženou takhle v podvečer po městě. V ten samý okamžik projíždí vedle na silnici na kole paní a za ní cca 10 letý syn. Ve stejný okamžik jim do cesty vstoupí syslel, který má tak 2 promile v žíle a oba shodí. Běžím s ženou k paní a děcku, abychom jim pomohli. Ožrala v klidu odchází, se slovy, "zpičení cyklisti". No nevydržel jsem to, doběhl ho a vyliskal, až mě bolí dlaň ... a to jsem fakt kliďas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 24. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2023 @Jarett tak, hlavně že se nikomu nic zlého nestalo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 před 10 hodinami, Jarett napsal: Jdu si s ženou takhle v podvečer po městě. V ten samý okamžik projíždí vedle na silnici na kole paní a za ní cca 10 letý syn. Ve stejný okamžik jim do cesty vstoupí syslel, který má tak 2 promile v žíle a oba shodí. Běžím s ženou k paní a děcku, abychom jim pomohli. Ožrala v klidu odchází, se slovy, "zpičení cyklisti". No nevydržel jsem to, doběhl ho a vyliskal, až mě bolí dlaň ... a to jsem fakt kliďas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 A kdo měl vlastně přednost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Bacha, Jarett je celoživotní cyklista, ale spravedlivý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Já stejně pořad nechápu jak je ten syslel oba srazil. Pak ho ještě chytil a zlískal, chudák zvíře. Navíc ještě ten ožrala se jim tam připletl, no nepřehledná situace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Nerýpej, objeví tě kuncák či Jarett a dostaneš taky do řepy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 před 3 hodinami, Berbatow napsal: Bacha, Jarett je celoživotní cyklista, ale spravedlivý. Pokud cyklisté jeli za sebou tak jeden narazil do překážky nenáhlé, tedy nedodržel bezpečnou vzdálenost. Pokud jeli vedle sebe ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 (upraveno) Bylo to tak, že jela paní a za ní cca 10 m její syn. Ožrala vstoupil z chodníku podél, přímo před paní. Odhadem měl tak 190 cm a 100 kilo. Paní neměla čas vůbec na nic a do borce narazila řidítkem, takže okamžitě lehla. No a to její dítě brzdilo, ale jak se leklo, tak zjevně málo, i tak pořádně spadlo a dobilo se jak pes. Už jen vidět to bylo děsivý. Všichni co máme děti, tohle vidět nechceme. Kdyby se ten sysel choval jinak, snažil se s omluvou pomoci, tak to snad i pochopím, ale sprostě nadávat a nechat je ležet na silnici bylo i na mě moc ... Tak dostal po čumáku co si zasloužil. Vzhledem k mojí výšce jsem musel povyskočit, abych ho vůbec s tou fackou trefil. I když pochybuju, že si něco bude pamatovat Upraveno 25. června 2023 uživatelem Jarett doplnění textu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miliusportos Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Bylo to tak, že jela paní a za ní cca 10 m její syn. Ožrala vstoupil z chodníku podél, přímo před paní. Odhadem měl tak 190 cm a 100 kilo. Paní neměla čas vůbec na nic a do borce narazila řidítkem, takže okamžitě lehla. No a to její dítě brzdilo, ale jak se leklo, tak zjevně málo, i tak pořádně spadlo a dobilo se jak pes. Už jen vidět to bylo děsivý. Všichni co máme děti, tohle vidět nechceme. Kdyby se ten sysel choval jinak, snažil se s omluvou pomoci, tak to snad i pochopím, ale sprostě nadávat a nechat je ležet na silnici bylo i na mě moc ... Tak dostal po čumáku co si zasloužil. Vzhledem k mojí výšce jsem musel povyskočit, abych ho vůbec s tou fackou trefil. I když pochybuju, že si něco bude pamatovat Doufám že jsi mu ublížilOdesláno z mého SM-N986B pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 Pozor na kamerove zaznamy. Byly byste v problemu oba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 25. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2023 před 3 hodinami, safi napsal: Byly byste v problemu oba Ale áno. V dnešnej LGBT dobe táto veta dáva zmysel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 před 5 hodinami, McStinger napsal: Ale áno. V dnešnej LGBT dobe táto veta dáva zmysel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 před 9 hodinami, miliusportos napsal: Doufám že jsi mu ublížil před 9 hodinami, safi napsal: Pozor na kamerove zaznamy. Byly byste v problemu oba To nebyla žádná rvačka, jen jsme měli každý jiný názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 před 2 hodinami, DavidLC napsal: A sakra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Jinak doplním zážitek z mého víkendu, aby bylo vidět, jaký jsem pitomec. Z týdne unavený, vcelku nevyspalý sedám s rodinkou do auta. U Zličína se mi začaly klížit oči. Místo toho, abych u nákupáku zastavil a prohodil se s manželkou, tak říkám “zvládnu to k nejbližší pumpě a tam si koupím redbull”. Výsledek: krásný 3-4 vteřinový mikrospánek. Jsem poučen.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Pokud jsi neboural, někoho neohrozil,tak cajk. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Ale mohlo se to stát a jako ridič / otec od rodiny si mám dávat pozor, abych se do těchto situací vůbec nedostával... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 26. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2023 Jak víš, že to byly jen 4 sec? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se