Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

No.. ja ctu ze EK vypisuje, na zaklade podnetu od par clenskejch statu, vyberko na agenturu, ktera jim zpracuje studii vhodnosti. Uplne horce to nevidim, nebo mas jinej zdroj?

https://www.denik.cz/zvireci-denik/eu-by-mohla-zakazat-chov-krecku.html

Pokud bych si mel tipnout, dopadne to jak s tim letnim x zimnim casem, ale co ja vim.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ehm ... Za vjezd do centra Prahy zaplatíte dvě stovky. Novinka má platit od ledna - iDNES.cz

Tak já nevim. Není okruh, nejsou nikde pořádně garáže, všude jsou zóny, teď se vyrojilo plno cyklopruhů na nesmyslnejch místech, zužujou se silnice a snižujou počty pruhů - čemu mýto dál pomůže? Koncepce žádná (vyjma generickýho boje proti autům), jen se generujou neustále překážky. Prej zdržování tramvají...

Jako by už teď nestačilo, že nemůžu k Bechyněmu pro hodinky na Václavák autem... :D Plus jsem si vzpomněl na klasickýho Jeremyho, když říkal, že nechápe, proč by měli neúspěšný lidi v MHD jezdit rychleji než on, úspěšnej člověk v pořádným autě :D

Upraveno uživatelem KFL
Odkaz ke komentáři

Ti jim to magistrát hlavního města nemůže zatnout?

Co k tomu řekne Kuncák?

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

No.. jasne, da se to nastvani pochopit. Na druhou stranu, ja na ty svoje cekam dva roky. kdyz jsem je objednaval (a minimalne dalsi rok:)) sem ty prachy mel. Pak se stalo par veci a ted uz zbytecnyho ctvrtmega na hodinky proste nemam. A ted, kdyby mi zejtra zavolali, tak co? Mam je vzit, bejt moralne na vysi a prodat je za nakupku, nebo je prodat za trzni cenu a vzit treba rodinu na prima dovolenou? Hele, tak na vysi proste nejsem, uznavam:)

Odkaz ke komentáři

před 21 minutami, Bert napsal:

Co Tě na tom štve? Proč je to podle Tebe vocas? Tenhle stav způsobil Rolex a jeho dealeři. 

Vocas je to proto, ze se za soucasneho stavu chce bezostysne obohatit na clenech fora. Mas absolutni pravdu v tom, kdo tenhle stav zpusobil. Nicmene takovehle preprodeje pote, co se za clovekem zavrou dvere ad, tenhle stav jen podporuji a rozviji, dela z waitlistu wishlisty atd. To, ze nekdo neco nastavil, neznamena, ze se tomu musim prizpusobovat a podporovat to. Stve me to proto, ze na foru vzdycky byla vstricnejsi atmosfera nez jinde, v jednani, v cenach atd., a to vytvarelo toho ducha komunity lidi, ktery jsou pro neco nadseny a sdili to spolu a vlastne si pomahaji se k tomu dostat. Tohle je proste jen vidina snadnyho vejvaru, a jestli za nej nekdo bude brat rodinku k mori nebo to nahazi do bedny je mi ukradený. Aspon ze tam ten clen nema pohadku o tom, jak jsou ty nove hodinky tak krasne, ze je ani nemuze dat na ruku. Jo, chapu, ze je nekdo vezme na ruku a nesedi to, tak sup s tim do prodeje. Klidne za vyssi cenu nez retail, proc ne. Ale tohle uz je moc. A ted zase vyskoci dvacet hysterickych liberalu s tim, ze at si kdo chce prodava co chce za kolik chce blablabla. No nic, uz chladnu. Radeji zpatky do hodinkove sekce. 

Odkaz ke komentáři

Houba to ještě včera na twitteru dementovat, že to co, prezentuje Vomáčka, si vycucal z prstu.

https://twitter.com/ZdenekHrib/status/1696527228048380000?t=tIG3wiIJJ1HV5zaBnpwPKw&s=19

To ale asi nemění nic na tom, že v nejake forme se to časem zavede, já nejsem apriori proti, ale zklidnovani dopravy za mě musí jít ve prospěch pěších. Nahradit auta za cyklisty podle mě řešení fakt není, obzvlášť v místech  kde má člověk problém projít pěšky, natož se tam ještě motat s trotlama na kolech a kolobezkach.

Takže nápad za mě není úplně mimo, ale forma bude, vzhledem k tomu, kdo to tlačí, opět úplně kokotska.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Micey napsal:

No.. jasne, da se to nastvani pochopit. Na druhou stranu, ja na ty svoje cekam dva roky. kdyz jsem je objednaval (a minimalne dalsi rok:)) sem ty prachy mel. Pak se stalo par veci a ted uz zbytecnyho ctvrtmega na hodinky proste nemam. A ted, kdyby mi zejtra zavolali, tak co? Mam je vzit, bejt moralne na vysi a prodat je za nakupku, nebo je prodat za trzni cenu a vzit treba rodinu na prima dovolenou? Hele, tak na vysi proste nejsem, uznavam:)

Ještě jste kluci zapomněli na možnost "Děkuji ale momentálně se mi to nehodí, udělejte radost někomu jinému". Když už by se mělo mluvit o morálce!!! 

Odkaz ke komentáři

před 7 minutami, Micey napsal:

Jo, dobrý. Anebo je vzít, prodat za tržní cenu a všechny ty prachy dát na charitu, na to jsme taky zapomněli, když teda morálka:)

😁, to už je ale Micey na samé hranici dobra. To zase prr

Upraveno uživatelem cubic
Odkaz ke komentáři

Hele a až budete prodávat nemovitost, doufám, že ji taky prodáte za tolik co jste ji ve 2018 koupili! Plačky

To mi totiž připomíná machýrka co se přišel podívat na byt a ptal se mě za kolik jsem ho koupil? To ale přece není vůbec podstatný, protože po tom Ti nic není, tady se bavíme za kolik ho prodávám a buď to akceptuješ a nebo ne. O nic nejde.

Odkaz ke komentáři

před 11 hodinami, safi napsal:

Tahle myšlenka se mi líbí 🙂

No ale ono to tak trosku s tim placenim nastavene je ne? Lidi co ted jezdi MHD z nutnosti (ne presvedceni), jiste nebudou chtit zacit jezdit autem a jeste platit X set za vjezd. Naopak, myslim, ze to muze nejaky procento do toho MHD nahnat, ne nutne z kategorie lidi Jeremyho & Co.

Ja souhlasim v principu se vsim co psal KFL, ale zaroven taky pravidelne tu dopravu zazivam... Je to slozity no.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...