dykmore Odesláno 5. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2023 před 12 hodinami, African napsal: Děkuji za cenné rady, s tou investicí to vidím stejně jako ty, za některé věci se prostě utrácí za ty děcka s klidnou duší a s potěšením Bicí na které jde pro změnu kluk půjčují, elektronické už rozebrali panelákové děti a na našeho divocha zbyli plnohodnotné, tak bude v baráku veselo Jak přiletí z vejletu tak je mám vyzvednout, pak hodím fotku. Na Yamahu jsem tedy kliknul, než mě ukecáte k něčemu dražšímu Ono dost záleží na tom, kam to kluk a učitel budou cílit, a taky na tom, jestli jsi ochotný na tom prodělat pár peněz, když to nevyjde - to se pozná bohužel až po nějaké době.. Co se týče nástroje, tak ty PSR-373 jsou základní plasťáky, nějak to jako vydává zvuky, ale víceméně je to jen taková sranda a s klavírem to nemá moc společného. Jak ti někdo radil výše, určitě vezmi něco s úhozovou dynamikou. Já osobně bych byl opatrný s bazarovými kusy, sice ušetříš, ale pořád je to jen elektronika, a jak se na tom něco podělá, tak opravy nejsou zrovna levné. Nikdy nevíš, kdo do toho kolik a jak mlátil, i ta mechanika má nějakou životnost a poruchovost. Ale jak psal opět někdo jiný výše, je pravděpodobné, že pokud bude vše ok, tak v případě potřeby se takových kláves zbavíš za podobnou cenu, jak jsi koupil. Ovšem, pokud sis teda nedělal srandu s tím pianinem, tak momentálně asi nej model (pořád se bavíme o nižší cenové kategorii) je Korg G1 (Air). Má výbornou mechaniku, hodně dobré samply, jednoduché ovládání, podle mého názoru se s tím dají v pohodě projít oba cykly ZUŠ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 V 5. 9. 2023 v 8:22, African napsal: Děkuji za cenné rady, s tou investicí to vidím stejně jako ty, za některé věci se prostě utrácí za ty děcka s klidnou duší a s potěšením Bicí na které jde pro změnu kluk půjčují, elektronické už rozebrali panelákové děti a na našeho divocha zbyli plnohodnotné, tak bude v baráku veselo Jak přiletí z vejletu tak je mám vyzvednout, pak hodím fotku. Na Yamahu jsem tedy kliknul, než mě ukecáte k něčemu dražšímu @African a neuvažoval jsi o půjčení klasického klavíru zde: https://www.hudebnifond.cz/ Mám od nich půjčený PETROF pro prcka za pár kaček. Přivezli to jejich stěhováci za cca 2500 Kč, půjčovné je sranda. Pokud máš kam dát doma, tak super volba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 To vypadá hodně dobře, díky za odkaz. Objednal jsem keybord a tohle se časem může určitě hodit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 8 minutami, African napsal: To vypadá hodně dobře, díky za odkaz. Objednal jsem keybord a tohle se časem může určitě hodit Majú aj množstevné zľavy, ak by si si požičal 5 a viac kusov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 před 22 minutami, African napsal: To vypadá hodně dobře, díky za odkaz. Objednal jsem keybord a tohle se časem může určitě hodit V Ostravě to funguje tak, že si tam zajedeš a vybereš si který chceš. Pak ti ho naladí a dovezou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 6. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2023 No, ono by asi bylo lepší, aby jej nedříve dovezli, a pak teprve naladili. Ale co já vím, jak je to v Ostravě .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 (upraveno) Šéfka TOP 09: Válek má moji plnou důvěru Předsedkyně TOP 09 a Poslanecké sněmovny Markéta Pekarová Adamová v pátek zopakovala, že je s prací ministra zdravotnictví stále spokojena. „Své názory a postoje měním jen ve chvíli, kdy je k tomu důvod, proto vám na stejný dotaz, který jste mi položil před třemi dny, opět odpovídám, že pan ministr Válek má moji plnou důvěru. Jak jste koneckonců dnes slyšel na tiskové konferenci nejen z úst ministra, ale i zástupců lékárníků, distributorů a výrobců, tak se podařilo vyjednat velké množství penicilinu i dalších antibiotik,“ napsala Seznam Zprávám v SMS zprávě. Nejtěžší bylo rozhodnout, zda to patří sem nebo do žumpy Upraveno 8. září 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 Oba patří do žumpy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 8. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2023 před 34 minutami, geometr napsal: Oba patří do žumpy. https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tmbk-tmbk-valek-zachranen-cesi-vzali-antibiotikovou-krizi-do-vlastnich-rukou-236599#dop_ab_variant=1130920&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=2&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 Nevím jestli to dát sem, nebo spíš do RIPu. Zemětřesení v Maroku. Někde jsem četl o vesnici Asni, kde spadla většina domů. Kousek výš je Imlil. Tam jsme spali u jedné rodiny. Klučina má v Asni obchůdek a dělá i průvodce na Toubkal. Zatím se neozývá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 před 18 hodinami, geometr napsal: Oba patří do žumpy. Kurvy kuchařský, pořád to nechávaj otevřený, ještě jim tam někdo mezi ty hovna spadne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 9. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. září 2023 No právě, to je hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Začínám mít strach o své duševní zdravi- na dovce jsem měl sebou tři batohy- Deuter 65+10, Husky 45 a Pingvin 35 a měl jsem dojem, že mi něco chybí, tak koukám po objemech 25-30. Špatný je, že se mi na každodenní nošení líbí objem 55l ( což je na nůž, telefon, peněženku a propisku naprostej nesmysl ) a uvažuju i o batohu o a objemu 40. Asi mám novýho koníčka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 10. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. září 2023 Vitej v klubu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Je fakt paráda mít jmenovce, se skoro stejným datem narození, shodou okolností kdysi bydlícím na skoro stejné adrese ( stejný dům, jen vchod vedle ) a poté s adresou shodnou s adresou mého pracoviště ( úřad ). Nestačím se divit, co vše je nejen pošta, ale i úřad schopný předat do mých rukou - po dovolené tu mám 3 předvolání k soudu na jednání ohledně dluhů, exekuční příkaz - 2x a nějaké podání vysvětlení. Dle mého pátrání vše jmenovec. Neuvěřitelné co lze předat i na adrese pracoviště :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Nevymlouvej se a nastup k podani vysvetleni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Jo, jo. Nákupama batohů to začíná, exekucema to končí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepino777 Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 To byla ale rychlovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Osoba blízká už je passé, teď frčí dvojník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 11. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2023 Tak mu přidej i nějaký svý resty, jako úrok. V tom množství se to ztratí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se