Jerryl Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 (upraveno) Nevím co v tom Hradišti šňupou, ale takovou agresivitu nechápu. Je toho v poslední době nějak moc. Vždycky to začne nějakou banalitou a je z toho málem nebo i úplně smrťák. Copak jsme někde na divokým západě? Upraveno 23. září 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 před 54 minutami, Jerryl napsal: Nevím co v tom Hradišti šňupou, ale takovou agresivitu nechápu. Je toho v poslední době nějak moc. Vždycky to začne nějakou banalitou a je z toho málem nebo i úplně smrťák. Copak jsme někde na divokým západě? Neexistuje žádná prevence a řeší se pouze průsery a mega laxně.... mám hafo kamarádů u kriminálky až po urnu a jak ty jsou nasratí a příběhy že nechceš ani vědět Všichni mi doporučili zbraň....a jelikož je nemám rád, nosím aspoň nůž s kterým umím aspoň zacházet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 (upraveno) To jerryl_Samo koks co jsme našli s těma banánama v jiném super hyper Upraveno 23. září 2023 uživatelem bohus76 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 (upraveno) @African ono to ani s tou zbraní není tak jednoduché. Když jsem si dělal zbroják, tak jsem si myslel, jak to umí všechno vyřešit. Teoretický i praktický výcvik mi můj omyl vyvrátil. U nás je nošení zbraně, natož její použití pěkně vo držku. Vem si situaci, že máš bouchačku v kapse. To ti dodá falešnou odvahu se do něčeho přimotat a průser je na světě. Osobně nosím velmi vyjímečně a to se modlím, abych nemusel tasit. Nejlepší je prevence a podivným místům se vyhýbat. Ale že by parkoviště u Kauflandu? Upraveno 23. září 2023 uživatelem Jerryl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Zbraně vlastním, ale mám na paměti co mi jednou jeden kamarád řekl. Pamatuj, že když ji jednou vytáhneš , asi budeš nucen střílet, tak si to vytažení zatraceně rozmysli. Takže je většinou na střelnici nebo v trezoru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jerryl Odesláno 23. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2023 Spoléhal jsem na to, že kvér protivníka okamžitě odstraší. Jenomže ten můj zapalovač (Kevin) by spíš rozesmál a vážně by asi nezbylo nic jiného. Ani na to nechci myslet. Snad kdyby šlo vážně do tuhýho, tak využít moment překvapení a pálit přes kapsu a rychle se běžet udat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 (upraveno) před 13 hodinami, Jerryl napsal: Spoléhal jsem na to, že kvér protivníka okamžitě odstraší. Jenomže ten můj zapalovač (Kevin) by spíš rozesmál a vážně by asi nezbylo nic jiného. Ani na to nechci myslet. Snad kdyby šlo vážně do tuhýho, tak využít moment překvapení a pálit přes kapsu a rychle se běžet udat. Ještě bych k tomu dodal kamarád, je to velmi slušný člověk, žádný zabiják, právník , to doplnil pokud možno uteč, nebude-li to zcela nezbytně nutné a nepůjde-li o život ale jen o pitomou peněženku nebo hodinky |/ to si pořídíš nové /, netas a když už budeš nucen tasil a střílet pak tak, aby jsi útočníka zabil, jinak se budeš do smrti tahat po soudech a platit odškodné. Tak nevím, a proto je raději v trezoru. Upraveno 24. září 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 před 19 hodinami, atim napsal: Tak jsem si krasne narovnal figuru, utrhla se semnou hrana schodů z půdy, další dva jsem vzal s sebou. K moji smůle byly ve schodnici natluceny stary skoby a hřebíky. O ty jsem si roztrhnul ruku. To by všechno ještě šlo ale chytil jsem se i tahem bondovek, nakonec nevydržel, no. Pět stehů na ruce, tetanovka a tah X. Atim, to dej do vlákna "co s váma zažily vaše hodinky"... zaplaťpámbu, že "jen" takto.. drž se, ať to srůstá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 před 15 hodinami, Conrad napsal: Zbraně vlastním, ale mám na paměti co mi jednou jeden kamarád řekl. Pamatuj, že když ji jednou vytáhneš , asi budeš nucen střílet, tak si to vytažení zatraceně rozmysli. Takže je většinou na střelnici nebo v trezoru. Přesně tohle mě od nošení dostatečně odrazuje i od aktivní sebeobrany. Hele třeba v pátek, jedem s dětma a ženou od pratety MHD. Nastoupí už hrubě nalitej panáček a už od začátku řve na celou trolej, že jsme přece Češi a protože pomáháme Ukáčkům, jsou proto všichnio Češi teda kurvy apod. No a co dělat, když se začal o zastávku později rozjíždět a ohánět po těch, kterým se to nelíbilo. Řidiče to nezajímá, je osm večer a chce si jen odřídit šichtu, když mu dám po papuli já, bude průser, když ho zgangujem kolektivně tak nejspíš taky, tak zbejvá jen 156, kterou jsem medle vytočil. Trvalo to sice ještě jednu zastávku, ale vytáhli ho šerifové odtamtud takovým fofrem, že ani nestačil zavolat "moje práva." Ve finále teda musel jen jeden trolejbus poslouchat 5 minut jednoho kreténa místo výslechu, smejvání krve a ošetřování zraněných. Za mě win. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 24. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2023 V 23. 9. 2023 v 17:57, dtx napsal: Jednou se chce člověk podívat na rugby na ČT... už 25 minut se hraje a na ČT pořád simulují nějaký basketbalisti. A ještě si tam plácejte s fandama, potom 50 sponzorů. A dnes tomu dali taky korunu. Poslední dobou propagují okrajové sporty, tak pro jistotu ustřihnou kus zápasu MS ragby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 25. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2023 Kua tak mám po operaci kolene. Už 6 hodin. Mnohočetné praskliny menisku, natrhlý křížový vaz a utrhlá chrupavka. A bordel z toho všude naokolo. Víc dojebat to už prý nejde. Bolí to zodpovědně, ale už jsem dal 200 kroků. A zitra po vizitě domů, není čas ztrácet čas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 pro RadimK: Tak brzké uzdravení bez omezení a nepodceňuj rehabilitaci! Já už mám koleno v prd... a čeká mě TEP. Ale snažím se co nejdéle vydržet s tím svým, i když někdy za pomoci farmaceutického průmyslu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 před 15 hodinami, Radimk napsal: Kua tak mám po operaci kolene. Už 6 hodin. Mnohočetné praskliny menisku, natrhlý křížový vaz a utrhlá chrupavka. A bordel z toho všude naokolo. Víc dojebat to už prý nejde. Bolí to zodpovědně, ale už jsem dal 200 kroků. A zitra po vizitě domů, není čas ztrácet čas. Nejsem ortoped, ale je rozumné 6 hodin po operaci 200 kroků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 před 15 minutami, Conrad napsal: Nejsem ortoped, ale je rozumné 6 hodin po operaci 200 kroků? Dnes už jsem doma a cvičím, chodím. Hlavně hýbat. Pomalu, s rozumem, a vše jde. Ráno trochu výpotek, ale pořešeno punkcí před propuštěním a hurá domů. Teď sem byl zkusit i auto a jde to. Jsem naprosto spokojen a komukoliv doporučím. Klinika Orthes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 před 7 minutami, Radimk napsal: Dnes už jsem doma a cvičím, chodím. Hlavně hýbat. Pomalu, s rozumem, a vše jde. Ráno trochu výpotek, ale pořešeno punkcí před propuštěním a hurá domů. Teď sem byl zkusit i auto a jde to. Jsem naprosto spokojen a komukoliv doporučím. Klinika Orthes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. září 2023 před 37 minutami, Radimk napsal: Dnes už jsem doma a cvičím, chodím. Hlavně hýbat. Pomalu, s rozumem, a vše jde. Ráno trochu výpotek, ale pořešeno punkcí před propuštěním a hurá domů. Teď sem byl zkusit i auto a jde to. Jsem naprosto spokojen a komukoliv doporučím. Klinika Orthes. To bude nějaká novinka - po plastice vazu cvičení ano, ohýbání, ale rozhodně ne zatěžovat nohu a chodit. Bacha na trombozu. Jo a v autě bacha, občas má ta noha tendenci úplně neposlouchat (vlastní zkušenosti). Ať se to hojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 (upraveno) před 17 hodinami, kuncák7 napsal: To bude nějaká novinka - po plastice vazu cvičení ano, ohýbání, ale rozhodně ne zatěžovat nohu a chodit. Bacha na trombozu. Jo a v autě bacha, občas má ta noha tendenci úplně neposlouchat (vlastní zkušenosti). Ať se to hojí. Pozor, já nemám plastiku vazu, byl jen poškozen- natržen, tak mi ho jen "začistili"( ??) Nevím co a jak, ale plastika určo ne. Hlavně to funguje. Dnes (2 dny po operaci) už jen mírný tlak, otok padá, nikde nic neteče. Odpo bude lehká vycházka na pivko.. A mám přerostlou trávu na zahradě , ale to nechám až na sobotu.. Upraveno 27. září 2023 uživatelem Radimk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 před 48 minutami, Radimk napsal: Pozor, já nemám plastiku vazu, byl jen poškozen- natržen, tak mi ho jen "začistili"( ??) Nevím co a jak, ale plastika určo ne. Hlavně to funguje. Dnes (2 dny po operaci) už jen mírný tlak, otok padá, nikde nic neteče. Odpo bude lehká vycházka na pivko.. A mám přerostlou trávu na zahradě , ale to nechám až na sobotu.. Aha, ale stejně bacha na tu trombozu ( ke mě se tahle mrška dostala z mikulášské oslavy, dlouhého sezení a chození a vypadá na začátku jako přetížení ze cvičení ). Každopádně ti opravdu přeju rychlé uzdravení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 před 2 minutami, kuncák7 napsal: Aha, ale stejně bacha na tu trombozu ( ke mě se tahle mrška dostala z mikulášské oslavy, dlouhého sezení a chození a vypadá na začátku jako přetížení ze cvičení ). Každopádně ti opravdu přeju rychlé uzdravení. Diky! Mám dobrého doktora a ten taky říká, že všeho s rozumem. Nepřehánět, ale postupně a jen do bolesti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 27. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2023 Já 2 týdny po vyndávání ležaté osmičky, včera stehy ven, říkám si paráda. Večer kousnu, v puse křupnutí jak blázen, celý spodek do rána oteklý. Bolest až nahoru do spánku. Dneska ráno hned k doktorovi, podezření na prasklou čelist, i když rtg není průkazný. Prej se to občas po takovém zákroku stane.Takže zrušit Rakousko s dětma, klidový režim, opět tekutá strava a za 10 dní na kontrolu a 3D rentgen a uvidíme dál. Nenávidím zuby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se