Hardslimer Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Me prave nastvalo to co zde ctu. Hosi, hosi...........jak jeden tak druhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wanderer Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 A vám jako přijde normální montovat buzerační zpomalovací semafory a radary těsně za ceduli pro vylepšování obecního rozpočtu? Naopak vím o vsi, kde řeší velkou dopravu a bezpečnost u školy a požadavek namontovat tam radar se setkal s nezájmem, protože by to u školy vprostřed vsi málo vynášelo. Takže, bych se tomu troubení vůbec nedivil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 (upraveno) Jako já se do toho nechtěl pouště, tak už naposledy. Si nepochopil, že co má společnýho radar s tím, že se najde nějakej vocas, kterej vobtěžuje lidi, který s tim nemaj nic společnýho. A podle mě kecáš s tim, že když by se někoho zeptali, jestli nechce kvůli bezpečnosti radar u školy, že by nikdo nechtěl. Krom toho se to bije s tou teorií., že by nevynášel, protože tyhle exponovaný místa u škol jsou většinou 30 km/h, kterou tam skoro nikdo nedodržuje, tam by právě vybrali nejvíc... Upraveno 4. října 2020 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Ja vedel ze bude legrace. Ale je hezky, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Troubení je pro buzny, chlap vezme lano a pošle zařízení jedním elegantním cuknutím k zemi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Teď mne právě vytočil magor, kterej mi vlítnul u pumpy před auto, zastavil u jedinýho stojanu s 98 a šel si koupit noviny a cigára Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 My tu mame z benzinek stanky s parkama v rohliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Hmm, dobrej párek v rohlíku jsem neměl, ani nepamatuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 před 6 minutami, Irwinek napsal: Hmm, dobrej párek v rohlíku jsem neměl, ani nepamatuju 1996 - na rohu u Smíchovské synangogy, za 16 vočí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 No, tak to jsem jedl už v tomto tisíciletí, ale teď tam prodávaj košile, předtím elektro a v mezičase to bylo cca 3 roky prázdný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Na Národní před Májem stál dycky týpek v takovym pojízdnym kiosku a ten chtěl za vynikající párek v rohlíku tušim, že 25 káchlí, neviděl jsem ho tam tak rok, možná dva a ten je měl fakt dobrý a prájs na centrum parádní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Nevím, v práci nám parky v rohlíku delaj v kantyne a super, přijďte pobejt. Hlavně mě neobtěžujte svejma dopravníma vyvodama :-)))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepaSFI Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 zbláznilo se nám tady pouliční světlo, po dvou sekundách svítí nesvítí, jak maják. Ještě že mám okno na druhou stranu. Sousedi na tom budou hůř, jestli to někdo nevypne, bude z toho mít půl vesnice atomovej záchvat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Teď mne právě vytočil magor, kterej mi vlítnul u pumpy před auto, zastavil u jedinýho stojanu s 98 a šel si koupit noviny a cigára Nápodobně, me včera rano a postavil to mezi přední a zadní stojan, takže se neslo dostat k žádnými. Halt jsem ho musel vytroubit.Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Určitě má ta půlka vesnice doma vzduchovky, to světlo chce jen dorazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 před 56 minutami, Strocek napsal: Na Národní před Májem stál dycky týpek v takovym pojízdnym kiosku a ten chtěl za vynikající párek v rohlíku tušim, že 25 káchlí, neviděl jsem ho tam tak rok, možná dva a ten je měl fakt dobrý a prájs na centrum parádní. Jo, to je fakt, toho si pamatuju a dva to bude nejmíň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 před 2 minutami, Prochy68 napsal: Nápodobně, me včera rano a postavil to mezi přední a zadní stojan, takže se neslo dostat k žádnými. Halt jsem ho musel vytroubit. Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Jo, tohle tady s oblibou dělá taková menší bruneta s A3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tenge Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Tvl, žena přijede z práce a ze musím natankovat, ...Ok má mě ochočenyho tak jedu..tankuju, čekám na plnou a koukám, auto zaprášené. Tak ho ještě umeju, v neděli večer bude volno na wapce. Než zapnu wapku, obejdu auto a na pravých dveřích a zadním nárazníku od nějakýho vola drba jak se o auto otřel, musel to být řádný dobytek, zadní dveře z půlky, disk a ještě bok nárazníku... samozřejmě vizitka ani info žádný... ale sakra kdybych to nenechaval leštit a nanášet keramiku měsíc zpět... takže z pěkného večera jsem akorát nas**** a ani zpatecni cesta mě neuklidnila. Na křižovatce nějaký debilek s “vytuněnou audinou” mi udělal myšku div ze mi neurval přední nárazník .. sakra dva pruhy, nikde nikdo, půl 9 večer tak co blbne? Turoval to na semaforech až se mu kouřilo z uší, v hubě jointa a hudba na plný koule..vedle nej blonďatá kočička..mrknul na mě a jakoze závod nebo co...tak jsem ho nechal “vyhrát”.. na další odbočce stálo četnictvo..což jsem viděl při předešlém příjezdu .. aspoň jeden klad a o jednoho blázna méně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 (upraveno) Včera jsem v Praze a v okolí narazil na 3 cyklisty a všichni jeli v protisměru a to i na čtyřproudové silnici směrem k Proseku. Upraveno 5. října 2020 uživatelem safi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Jo na kole to umi kazdej, ale s autem je to teprve frajerina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se