Maro Odesláno 16. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2023 U nás zasilkovna zo samé... beru, že nestíhají, ale tvl. Zásilka z minulého pátku by normálně přišla v pondělí max úterý, tady si to ale vzal nějaký taxikář z liftaga, ve čtvrtek volal, kde že jsme, SMS přišla v moment telefonátu, byl jsem zrovna pryč. Tak že pr, teda přijede v pátek. Od té doby nedostupný a zásilku má asi u sebe nebo nevím. Chtěl jsem na vanoce objednat filtr na vodu a přesně kvůli takovým lidem na to kaslu, protoze se bojim, ze to někde přemrzne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Kokotiny co svět neviděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Už to tu někde bylo. Strašný. Musím najít nějaký jiný okurky. Znojmie jsem měl rád, bývaly opravdu dobré, ale tohle žrát doma fakt nebudeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 No a jaky sou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 To vyrábí Turek vod vokurek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 A to Jste objevili až teď? Vždyť takhle to funguje nejmíň od roku 2020... Příště se pohoršujte že "piškoty Opavia" peče Polák a Barumky Rumun (když dobře - vivat "globalizace") Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2023 Mochovská zelenina je z Rakouska Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 11 hodinami, vojt napsal: To vyrábí Turek vod vokurek. Made my day. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 (upraveno) Kde jsou ty časy když jsem si koupil české kuře tam jsem mohl jen přemýšlet zda je z polabí nebo od Třeboně.) Dnes musím hledat nálepku jako jsem si koupil včera kuřecí stehna narozeno v ČR chov ČR porážka v ČR baleno ČR Abych nedopadl jako zákaznice v roce 2021 v Lídlu „Dobrý den, Lenko, vejce jsou snášena v Polsku, ale jsou od dodavatelů z České republiky, kde jsou i balena,“ napsal jeden z administrátorů stránky. „Dobrý den, jedná se o české slepice, které jsou v Polsku, kde pro ně jsou lepší podmínky. Děkujeme za pochopení,“ objevilo se v další odpovědi. Upraveno 18. prosince 2023 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 11 minutami, Conrad napsal: Kde jsou ty časy když jsem si koupil české kuře tam jsem mohl jen přemýšlet zda je z polabí nebo od Třeboně.) Dnes musím hledat nálepku jako jsem si koupil včera kuřecí stehna narozeno v ČR chov ČR porážka v ČR baleno ČR Abych nedopadl jako zákaznice v roce 2021 v Lídlu „Dobrý den, Lenko, vejce jsou snášena v Polsku, ale jsou od dodavatelů z České republiky, kde jsou i balena,“ napsal jeden z administrátorů stránky. „Dobrý den, jedná se o české slepice, které jsou v Polsku, kde pro ně jsou lepší podmínky. Děkujeme za pochopení,“ objevilo se v další odpovědi. keď už aj sliepky chodia do Polska za lepšími pracovnými podmienkami tak je to koniec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomTomTom Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spongebob Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 34 minutami, Campino napsal: keď už aj sliepky chodia do Polska za lepšími pracovnými podmienkami tak je to koniec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 14 hodinami, tikzot napsal: Kokotiny co svět neviděl Přiznám se, že o tomhle vím a ty okurky mi tak nějak furt chutnaj stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tikzot Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Jasně, já ani jako netvrdím, že chutnaj jinak nebo hůř, spíš, že je to magořina a konkrétně u označení Znojemské okurky mě to irituje..to je jak kdyby přeštický pašík byl dovezen z polska a samozřejmě od chvile co vím, že je něco jinak už podvědomě budu mít pocit, že mě někdo ojebal Třeba jablka se od nás exportují do EU protože jsou super a k nám se vozí téměř stejný množství a je to shit z polska, maďarska rumunska. Atd.. tohle mě vysloveně sere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Jo chápu. Já když na tohle přišel, tak mě to taky zarazilo, ale nějak dál to při zachování chuti neřešil. Jablka jezdím kupovat k Českému Brodu přímo do sadu (můžu doporučit). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 4 hodinami, tikzot napsal: Třeba jablka se od nás exportují do EU protože jsou super a k nám se vozí téměř stejný množství a je to shit z polska, maďarska rumunska. Atd.. tohle mě vysloveně sere. To bude urcite kvuli tem specifickym chutovym preferencim ceskeho spotrebitele, jak to jednou vysvetlila pani z Mondelez, proc v CR prodavaji sradery. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 k tym uhorkam, snad 10 rokov sme nekupili ine, cesky vyrobok, Veseli nad Luznici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baza Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 1 minutou, EpsteinBarr napsal: k tym uhorkam, snad 10 rokov sme nekupili ine, cesky vyrobok, Veseli nad Luznici Taky můžu doporučit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 Uz dlouho kupuju ty EFKO a jsou pecka. Srat na znojemsky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lynx12 Odesláno 18. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2023 před 2 hodinami, EpsteinBarr napsal: k tym uhorkam, snad 10 rokov sme nekupili ine, cesky vyrobok, Veseli nad Luznici Souhlas, jsou dobré Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se