Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

U nás zasilkovna zo samé... beru, že nestíhají, ale tvl. Zásilka z minulého pátku by normálně přišla v pondělí max úterý, tady si to ale vzal nějaký taxikář z liftaga, ve čtvrtek volal, kde že jsme, SMS přišla v moment telefonátu, byl jsem zrovna pryč. Tak že pr, teda přijede v pátek. Od té doby nedostupný a zásilku má asi u sebe nebo nevím. Chtěl jsem na vanoce objednat filtr na vodu a přesně kvůli takovým lidem na to kaslu, protoze se bojim, ze to někde přemrzne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde jsou ty časy když jsem si koupil české kuře tam jsem mohl jen přemýšlet zda je z polabí nebo od Třeboně.)

Dnes musím hledat nálepku jako jsem si koupil včera kuřecí stehna

narozeno v ČR

chov ČR

porážka v ČR

baleno ČR

Abych nedopadl jako  zákaznice v roce 2021 v Lídlu

„Dobrý den, Lenko, vejce jsou snášena v Polsku, ale jsou od dodavatelů z České republiky, kde jsou i balena,“ napsal jeden z administrátorů stránky.

„Dobrý den, jedná se o české slepice, které jsou v Polsku, kde pro ně jsou lepší podmínky. Děkujeme za pochopení,“ objevilo se v další odpovědi.

Upraveno uživatelem Conrad
Odkaz ke komentáři

před 11 minutami, Conrad napsal:

Kde jsou ty časy když jsem si koupil české kuře tam jsem mohl jen přemýšlet zda je z polabí nebo od Třeboně.)

Dnes musím hledat nálepku jako jsem si koupil včera kuřecí stehna

narozeno v ČR

chov ČR

porážka v ČR

baleno ČR

Abych nedopadl jako  zákaznice v roce 2021 v Lídlu

„Dobrý den, Lenko, vejce jsou snášena v Polsku, ale jsou od dodavatelů z České republiky, kde jsou i balena,“ napsal jeden z administrátorů stránky.

„Dobrý den, jedná se o české slepice, které jsou v Polsku, kde pro ně jsou lepší podmínky. Děkujeme za pochopení,“ objevilo se v další odpovědi.

keď už aj sliepky chodia do Polska za lepšími pracovnými podmienkami tak je to koniec😂😂😂

Odkaz ke komentáři

Jasně, já ani jako netvrdím, že chutnaj jinak nebo hůř, spíš, že je to magořina a konkrétně u označení Znojemské okurky mě to irituje..to je jak kdyby přeštický pašík byl dovezen z polska🤣 a samozřejmě od chvile co vím, že je něco jinak už podvědomě budu mít pocit, že mě někdo ojebal😅😉

Třeba jablka se od nás exportují do EU protože jsou super a k nám se vozí téměř stejný množství  a je to shit z polska, maďarska rumunska. Atd.. tohle mě vysloveně sere.

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, tikzot napsal:

Třeba jablka se od nás exportují do EU protože jsou super a k nám se vozí téměř stejný množství  a je to shit z polska, maďarska rumunska. Atd.. tohle mě vysloveně sere.

To bude urcite kvuli tem specifickym chutovym preferencim ceskeho spotrebitele, jak to jednou vysvetlila pani z Mondelez, proc v CR prodavaji sradery.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...