Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 10 hodinami, kuncák7 napsal:

Přiznám se, že tohodle se taky dost děsím- dost to ted měním ( auta myslím ), začínám bejt hodně roztěkanej a s tím věkem se to opravdu nelepší

Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se s tím dá dělat....😀😉

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 8 hodinami, nizkotucnytvaroh napsal:

Ta roztěkanost je celkově problém dnešní doby, člověk dělá pět věcí naráz, ale jak by řekl známý motivátor, ničemu nevěnuje 💯 jednotek pozornosti😆. Snažím se alespoň v práci minimalizovat používání telefonu, a při tankování si vždy beru účet, abych věděl, co jsem tam poslal, taky si někdy nejsem jistý 😁🫣...Hlavně, že to dobře dopadlo.

No proto asi u většiny pump hlásí XXkč. Benzín/Nafta, jak jsem si všiml, jako že máš poslední možnost si uvědomit, jestli je to správně 🤔😀.

před 7 hodinami, geometr napsal:

Jo, to telefonování je neštěstí. Člověk se při tom prostě chtě nechtě soustředí na něco jiného. A u řízení auta je to uplně špatně a nepomuže tomu žádný handsfree. Nejde o to, že něco držíš v ruce, ale že se soustředíš na úplně něco jinýho, než řízení. Jestli ty pevný linky s telefonem se šňůrou nebyly bezpečnější - si byl prostě uvázanej šňůrou k telefonu a bylo :D

Naprostý souhlas, bohužel to dělám a budu se muset snažit to omezovat. Ztráta kognitivních schopností chlapa po přechodu je tu 🙄😀.

Odkaz ke komentáři

Program obnovy chodniku na Praze 10. Drive rozkopali 1 ulici, misto betonu dali zulovy kostky, zasypali piskem, dodelali najezdy pro auta a sli na dalsi ulici. Ted rozkopali 3 ulice, lidi na tom dela stale stejne, v nasi ulici uz 14 dni nedelaji nic, jen ji rozkopali,  parkovat se tu neda, na pikacu...

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Strocek napsal:

Chápu tvůj nezměrný bol 🤣

Odkaz ke komentáři

V 8. 6. 2024 v 16:38, VS napsal:

Zedníky pozabijat.

Koupil jsem 4 nové dveře. Ani jedny nezavřu. Dole doléhají, nahoře fuga 2 cm. Futra do vrtule.

Tak to nebyli zedníci, ne? Na tohle si normální zedník dává pozor, protože se na to hned přijde a nejde to nijak okecat stylem "to si sedne, paninko". Btw ocelová futra zazdívaná při hrubé stavbě dělali zedníci, ale obložková futra, která jsi předpokládám pořídil, dnes dělají spíš specializované party , kde by měl být truhlář i zedník, ale často je tam spíš rychle přeškolenej personál z UK s původně úplně jinou profesí.

Odkaz ke komentáři

No anebo se to může sejít - zedníci to blbě postaví (4 rohy stavebního otvoru nejsou v jedné svislé rovině, otvor není pravoúhlý...) a k tomu si objednáš obložky u nějaký špatný firmy, co produkuje zmetky a katastrofa je na světě. Nebo nastane jen jedna z těch dvou věcí a je to taky v pytli.

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Pavel Vondrášek napsal:

Zkontroloval jsi při předání hodinky? Já bych na chybu takhle přišel a raději nekupoval. Chápu, že tě to štve ale lunetu je vždy potřeba zkontrolovat, to je to největší a jedno z nejdůležitějších na hodinkách

Od toho kluka jsem za dobu co se zname kupoval vicero hodinek a z toho jsem kontroloval jedny jediny. Navic mi pred tim volal a docela detailne popisoval stav hodinek (na lunetu jaksi pozapomnel). Nemel jsem duvod mu neverit a fakt jsem necekal ze frajer kterej je clenem CHMG a kteryho znam X let me bude chtit ojebat.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...