DavidLC Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Jsem s tím otravný, ale doporučuji dát třeba noc ve Splitu a jet neděli ráno. Vyzkoušeno X krát a vždy v pohodě. Samozřejmě pomalejší Lučko, ale nejezdí tolik kamiony, nemáš ten úmor vyhrabat se ráno a čekání u a na trajektu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 14 minutami, DavidLC napsal: Jsem s tím otravný, ale doporučuji dát třeba noc ve Splitu a jet neděli ráno. Vyzkoušeno X krát a vždy v pohodě. Samozřejmě pomalejší Lučko, ale nejezdí tolik kamiony, nemáš ten úmor vyhrabat se ráno a čekání u a na trajektu.... Nojo, ja se naucil jezdit starou cestu, dálnice me nebaví ( rakousko-madarsko, Slovinsko jen kousíček) a trajekt v Drveniku ( i když pak jedu 50 km pres ostrov ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 17 minutami, kuncák7 napsal: Nojo, ja se naucil jezdit starou cestu, dálnice me nebaví ( rakousko-madarsko, Slovinsko jen kousíček) a trajekt v Drveniku ( i když pak jedu 50 km pres ostrov ). Do Primoštenu jsem jezdil starou cestou přes Gračac a Plitvice, abych se vyhnul návalu a případným uzavírkám na dálnici a je to hezčí cesta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ATOM Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 4 minutami, Conrad napsal: Do Primoštenu jsem jezdil starou cestou přes Gračac a Plitvice, abych se vyhnul návalu a případným uzavírkám na dálnici a je to hezčí cesta. Je to uplne pohodova cesta, prijemna a krasna. Kdysi davno, kdyz jeste nebyla dalnice, jezdil jsem tam vlastne jen v noci. Pak po 20 letech takove mile prekvapeni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Pro mně už tím autem 1100 km není úplně dovolená, tedy ta definice, jelikož jsem byl pak vždy jeden celý den rozbitý. A to jsme vždy spali v Mariboru v hotelu Mala Lipa a to šlo. Podívat se do města, večeře sprcha, snídaně, vyspat se v polovině cesty. Spali jsme tam hlavně, když jsme jezdili na motorkách, ale párkrát i s autem. Těch lidí tam jezdí víc a víc, plné hospody, ceny normální žádná laciná dovolená to není stres z kolon a ohňů byl masakr. Jachtu ano a to i dnes, bydlení u moře už ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Tento rok sme dali Novi Vinodolski. Z BA cez Madarsko (kde nas waze potahal dost divnymi cestami 3. triedy) za 7 hodin s dlhsimi prestavkami na kafe, kludne aj 20-30 min. Cesta uplne na pohodu, ziadne zdrzanie. Isli sme cez tyzden. Naspat sme isli v sobotu, opat za 7 hodin doma. Ale to, co bolo v protismere, bolo na slucku... 10 km kolony a nikde ziadna nehoda, potom 2 km to islo a zase 10 km stalo. Ludia postavali pri autach a nechapali. Tusim cely usek medz Karlovacom (mozno aj skor) po delenie dialnice smer Rijeka vs Zadar bol upchaty. My sme mozno 5-10 minut stratili na Lucku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna před 11 hodinami, kuncák7 napsal: Nojo, ja se naucil jezdit starou cestu, dálnice me nebaví ( rakousko-madarsko, Slovinsko jen kousíček) a trajekt v Drveniku ( i když pak jedu 50 km pres ostrov ). Proč ne, taky jsme tak někdy jeli. Ne že bych chtěl modovat, ale můžeme jít do "svého" vlákna živili Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 12. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 12. srpna Letos jsme už 4x otočili Krk, od nás to je skoro 800. Už to taky neujedu v kuse, takže v ČR jede naše 17-ti letý dítě a já sedím vedle, Rakousko žena a já to pak dojedu. Ideál vyjet v 5 ráno, na pohodu za 10 hodin, jednou jsem to sám dal za 8. Když jede žena s děckama sama, jedou tak 12 hodin, opět střídačka. Dřív jsme jezdili na noc, jelo se dokud jsem to dával, třeba do 3, pak jsme děti uložili na bagáž do kufru, vyspali se a ráno to dojeli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Naštvala ma klasika. Keď chce niečo dodávateľ odo mňa, tak je schopný volať 4x za hodinu, vypisovať v noci alebo cez víkend. Vec, ktorú ani nedokážem zistiť sám, respektíve o nej neviem rozhodnúť musí byť vyriešená do hodiny, ideálne za 10 minút. Keď chce človek niečo raz za rok od dodávateľa, tak jeden je na dovolenke, druhý o tom nič nevie, ďalší čaká na vyjadrenie niekoho iného. A 10 dní po termíne, ktorý si určil on sám na vyjadrenie sa stále nemám info. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bluman Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna (upraveno) Standardne dodavatelsko-odberatelske vztahy Upraveno 13. srpna uživatelem bluman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krakra Odesláno 13. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna Brašnářství Tlustý je fakt téma. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/brasnarstvi-tlusty-kauza-opasek-insolvence-krach-firma.A240812_164722_domaci_krd?zdroj=sph_hp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karel Vincent Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna V 10. 8. 2024 v 23:34, Rob2805 napsal: Aktuálně v Globusu za 39.90 https://shop.iglobus.cz/cz/orion-studentsk-pee-mln-170g/8593893783034 Jasně, ale to je ta malá. Já myslel ty delší varianty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maro Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna Oboje je 170g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Campino Odesláno 14. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. srpna V 13. 8. 2024 v 9:30, koveras napsal: Naštvala ma klasika. Keď chce niečo dodávateľ odo mňa, tak je schopný volať 4x za hodinu, vypisovať v noci alebo cez víkend. Vec, ktorú ani nedokážem zistiť sám, respektíve o nej neviem rozhodnúť musí byť vyriešená do hodiny, ideálne za 10 minút. Keď chce človek niečo raz za rok od dodávateľa, tak jeden je na dovolenke, druhý o tom nič nevie, ďalší čaká na vyjadrenie niekoho iného. A 10 dní po termíne, ktorý si určil on sám na vyjadrenie sa stále nemám info. U mňa presne naopak. Keď odberateľ niečo chce, otravuje ma bez ohľadu na deň a čas. Keď ja chcem niečo od neho, súčinnosť či nebodaj úhradu faktúry, štandardne po splatnosti, zrazu ohluchne, oslepne,stratí telefón prípadne sa odsťahuje na mesiac 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna (upraveno) před 19 hodinami, Campino napsal: nebodaj úhradu faktúry, štandardne po splatnosti, zrazu ohluchne, oslepne,stratí telefón prípadne sa odsťahuje na mesiac "podnikanie" na slovenský spôsob, tiež si nejdem na to zvyknúť ani po rokoch. Keď niekomu poviem že za 12rokov som ešte nikomu nezaplatil faktúru po splatnosti tak som za chuja ..... Upraveno 15. srpna uživatelem rado74 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 15. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna Žena volala na realitku "Ideální nájemce", s tím, že víme měsíční nájem, ale chtěla vědět měsíční poplatek realitce za služby (takhle to mají), bylo jí řečeno že to se dozví až při prohlídce..... WTF KURVA . Tvle úplně se vidím, zkrat a řev. Už to moc nemám, ale tady bych udělal vyjímku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
j.e.n.i.k.82 Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Jo, to jsou pěkní zmr.i Vytěží údaje o zájemci, ale že by ses od nich něco dozvěděl, natož třeba mohl někomu zavolat s dotazem, to je problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Pronajímal jsem přes ně pět let. Parta zmrdů, tuhle chybu nezopakuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 17. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 17. srpna Díky za postřehy, budí to ten dojem, kouknu jinam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
antitomas Odesláno 19. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna Prosel si uz nekdo martyriem zvanym KB+ Nova Era? Rok mi chodi mail, jak bude Komercka zase ve vsem nejlepsi a minuly tyden v pondeli teda prisla vyzva na prevod, pry otazka 10 min. Na uvod zacali "novinkama" Nove Ery... Premiovy ucet, ktery jsem mel cca 10 let zdarma - rusime. Bude vam stacit Standard za 39/mesic. Zlata karta vc. pojisteni a vyhod - rusime vyhody, machrovat s ni muzete dal Vyber z bankomatu po celem svete zdarma - rusime. Nicmene - prevod nelze dokoncit, pokud nesouhlasite se zrizenim dodatecnyho pojisteni za 99/mesic, ktery nasledne nelze 12 mesicu vypovedet. V tom pripade musi prevod dokoncit bankovni poradce (nikoliv infolinka). A na jeho zavolani uz cekam tyden... i kdyz mi tvrdi, ze mobilni apku lze pouzivat, tak je zablokovana (i prihlaseni na PC) u duvodu nedokoncenyho prevodu. Nemit tam hypoteku, tak uz jsem davno na KB zapomnel, musim tam mit ucet s nejakym obratem a pohybama. Zbytek jsem par mesicu zpet prevedl do RB, kde to alespon zatim funguje dle domluveneho... 1 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se