Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, Zlý Jabko napsal:

Ty, Kuncáku, raději už nikam nejezdi, jinak tu bude do týdne převrat. Držíš republiku pohromadě, rozumíš?!

Nebo to alespoň dopředu hlásit BIS a ÚKŠ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Klasika. Alza. Nove zbozi dojebane. Priste si k Alzaboxu vezmu nuzky, lepici pasku, fix a velky sacek. At to muzu rozbalit na miste a pak zase zabalit a na obalku napsat cislo pod kterym jim to vracim....

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, Xenomorfus napsal:

Klasika. Alza. Nove zbozi dojebane. Priste si k Alzaboxu vezmu nuzky, lepici pasku, fix a velky sacek. At to muzu rozbalit na miste a pak zase zabalit a na obalku napsat cislo pod kterym jim to vracim....

Xeno, naštěstí to jejich systém umí, vezmi si to koupit jinde, tak s tím musíš tžeba i na poštu a to bys byl teprve nasranej🤣

Odkaz ke komentáři

Tak jsem zjistil, že mám doma 500 švýcarských franků v bankovkách již neplatné osmé série. Nevíte někdo o nějakém rozumném řešení?
Vygooglil jsem jen to, že ve Švýcarsku mi je národní banka smění 1:1

nebo česká směnárna to umí na koruny se srážkou 30%

za hodně podobné peníze k atuálnímu kurzu to vykupujou poláci, ale nevím, jestli se mi tomu chce vlastně věřit :)

neřešil to někdo z Vás? 30% se mi zdá dost

Odkaz ke komentáři

Toto som riešil pred 3 rokmi na služobke, keď mi dali v pokladni neplatné bankovky. Národná banka má pobočky v každom väčšom švajčiarskom meste, kde Ti to na počkanie vymenia. Až tam budeš mať cestu alebo niekto známy, tak to je otázka pár minút.

Odkaz ke komentáři

Řešil jsem totéž před půl rokem. Tuhle sérii vyměňuje jen banka v Curychu a Bernu jinde ne , 1 ku 1 bez srážky, bez problému

Odkaz ke komentáři

Tchán za volantem na naší zahradě inside JEEP CHEROKEE  + jeho fentanylové náplasti + moje Volvo S80 = viz níže . Jsem kurxxxxx řádně nasratý . Dement . Děcka mají zákaz s ním jezdit .

Dále bez komentáře .

image.jpeg.f39b932d1c825ab400eb50c26142c280.jpeg

image.jpeg

Upraveno uživatelem Radek.VV
Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, Radek.VV napsal:

Berte, ano, ale pokud to někdo konzumuje v tomto množství, a není těžce nemocný , a i kdyby , pak nemá za volantem co dělat . BTW to není první poškození co vyrobil .

Aha....

Odkaz ke komentáři

Žena právě najebala koulí do sekčních garážových vrat, samozřejmě na druhé straně se kolejnice vytrhla ze zdi.:bangin:

Edit: celou noc jsem nespal a přemýšlel, jak se může stát, že někdo zapomene zastavit. Senzory houkají jak zblázněný.

20240906_090706.jpg

Upraveno uživatelem shewcza
Doplnění textu a fotky
Odkaz ke komentáři

před 9 hodinami, shewcza napsal:

Žena právě najebala koulí do sekčních garážových vrat, samozřejmě na druhé straně se kolejnice vytrhla ze zdi.:bangin:

NEPUČOVAT😜.Já si v roce 1983 koupil 1 auto-Š100,vyvařil, opravil a nastříkal.Manželka se asi za týden netrefila ze dvora do vrat🫣.

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Radek.VV napsal:

Tchán za volantem na naší zahradě inside JEEP CHEROKEE  + jeho fentanylové náplasti + moje Volvo S80 = viz níže . Jsem kurxxxxx řádně nasratý . Dement . Děcka mají zákaz s ním jezdit .

Dále bez komentáře .

image.jpeg.f39b932d1c825ab400eb50c26142c280.jpeg

image.jpeg

Před 10 lety moje žena podobně promáčkla přední dveře o roh blatníku FELICIE. Tehdy to bylo za 70 000 u Auto Průhonice, samozřejmě to šlo na pojišťovnu. 

Odkaz ke komentáři

před 10 hodinami, Radek.VV napsal:

Berte, ano, ale pokud to někdo konzumuje v tomto množství, a není těžce nemocný , a i kdyby , pak nemá za volantem co dělat . BTW to není první poškození co vyrobil .

Tak to je drsné.... 

Odkaz ke komentáři

před 21 hodinami, shewcza napsal:

Edit: celou noc jsem nespal a přemýšlel, jak se může stát, že někdo zapomene zastavit. Senzory houkají jak zblázněný.

20240906_090706.jpg

Asi tak...:D

Odkaz ke komentáři

K těm neplatným bankovkám - nedávno jsem našel doma 2000 neplatných norských korun. Podle návodu norské centrální banky jsem je dal do obálky, poslal jim je jako cenné psaní a do 14 dní jsem měl na účtu ekvivalent v Kč bez jakékoliv srážky. 

Možná ve Švajcu nebo UK funguje něco podobného. 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...