Přejít na obsah

Co mě právě naštvalo

Doporučené příspěvky

Prochy68 na to kápnul. je to tak, v zimě na Doupově nebo na Jihlavě docela vyhovující materiál. 😎

Ale to už bylo, dnes jsou jiné možnosti, jen ty lidičky jsou čím dál tím více choulostivější. Takových -15 celou zimu by nebylo od věci. ☕

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, African napsal:

Taky tak, -2C, navíc manželka v nemocnici, takže najít všechny ty zimní doplňky po baráku docela oříšek 😆

DSC_7295~2.JPG

Hlavně ať se brzy vrátí ve zdraví, hlavně kvůli dětem 😂 já už jsem ve fázi, že děti se začínají starat o mne, uvidíme jak dlouho je to bude bavit 🤔😀. Na tohle je webasto můj zachránce, jinak kulicha i bundu jsem cca do 11té užil....

Odkaz ke komentáři

Léto již definitivně skončilo. Jak to poznám? Moji "oblíbení" stěžovatelé a inovátoři dopravy jsou zpět a jedou ve svých oblastech naplno ( to je zase snůška hovadin, že se až divím, jak na tohle může člověk přijít ).

Mě štve hlavně ta první věta.

Odkaz ke komentáři

Tak nevím,ale poslední měsíc se daří
Nejdřív začala blbnout žena a je nesnesitelná,do toho se mi pos… hodinky,ráno mi opuchla huba,takže zubní pohotovost a teď mi volal nájemník,že někomu teče z vrchu voda a vše jde ke mně do bytu. Tak jsem zvědavej co ještě přijde 🤦‍♂️

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Nejspís egr, hasiči rikali turbo ale to je na druhé straně než šlehaly první plameny … čekám na vyjádření hlavniho komisaře Hasičů a pak to nejspís odvezu před Invelt .. 🤷🏿‍♂️ na 6.11. jsem byl objednaný na svolávačku egru a dalsich 3 věcí … od včera asi svolávačku už řešit nemusim … 

Odkaz ke komentáři

před 4 hodinami, Z. Paul napsal:

Nejspís egr, hasiči rikali turbo ale to je na druhé straně než šlehaly první plameny … čekám na vyjádření hlavniho komisaře Hasičů a pak to nejspís odvezu před Invelt .. 🤷🏿‍♂️ na 6.11. jsem byl objednaný na svolávačku egru a dalsich 3 věcí … od včera asi svolávačku už řešit nemusim … 

Raduj se z toho, že jsi ok a všichni, cos vezl. Držím palce.

Odkaz ke komentáři

před 6 minutami, kuncák7 napsal:

Raduj se z toho, že jsi ok a všichni, cos vezl. Držím palce.

Díky dík, naštěstí jsem jel sám. Akorat před tydnem se dokončil servis za cca 60k a nová technická. Jeste se mi těžce zkousává že “jsou to jen prachy”. 😬😀

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...