African Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září před 6 minutami, Prochy68 napsal: mozna? https://www.vojenskyprodej.cz/vlozka-85-aratex-tepla-vlozka-pod-kalhoty-original-army-csla No jó, tak to já nemůžu znát páč jsem byl v úplně jiné armádě 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září ZA, jako Zulu Army Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září před 59 minutami, Bert napsal: ZA, jako Zulu Army Šéf se vyzná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Prochy68 na to kápnul. je to tak, v zimě na Doupově nebo na Jihlavě docela vyhovující materiál. Ale to už bylo, dnes jsou jiné možnosti, jen ty lidičky jsou čím dál tím více choulostivější. Takových -15 celou zimu by nebylo od věci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září před 9 minutami, African napsal: Šéf se vyzná Díky. To víš, prozradilo Tě zdobení na štítě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září před 3 hodinami, Bert napsal: ZA, jako Zulu Army Fotka ma perspektivu, ktora u mna evokuje PA, ako pygmej army Afri promine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září před 4 hodinami, Bert napsal: ZA, jako Zulu Army Logicky, proto se používá ZULU čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září Před hodinou, EpsteinBarr napsal: Fotka ma perspektivu, ktora u mna evokuje PA, ako pygmej army Afri promine Úplně v pohodě, já to tam vidím také Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 30. září Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září před 11 hodinami, African napsal: Taky tak, -2C, navíc manželka v nemocnici, takže najít všechny ty zimní doplňky po baráku docela oříšek Hlavně ať se brzy vrátí ve zdraví, hlavně kvůli dětem já už jsem ve fázi, že děti se začínají starat o mne, uvidíme jak dlouho je to bude bavit . Na tohle je webasto můj zachránce, jinak kulicha i bundu jsem cca do 11té užil.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 2. října Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října Léto již definitivně skončilo. Jak to poznám? Moji "oblíbení" stěžovatelé a inovátoři dopravy jsou zpět a jedou ve svých oblastech naplno ( to je zase snůška hovadin, že se až divím, jak na tohle může člověk přijít ). Mě štve hlavně ta první věta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Tak nevím,ale poslední měsíc se daří Nejdřív začala blbnout žena a je nesnesitelná,do toho se mi pos… hodinky,ráno mi opuchla huba,takže zubní pohotovost a teď mi volal nájemník,že někomu teče z vrchu voda a vše jde ke mně do bytu. Tak jsem zvědavej co ještě přijde Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Vetsinou to jsou jen 3 veci za sebou. Ty uz mas 4, takze muze klidne prijit i armagedon. Drz se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Při neděli se dařilo … no nepotěšilo 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 6. října Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října Blaflo ti Báwo ? No je opravdu k nasrání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 10 hodinami, Z. Paul napsal: Při neděli se dařilo … no nepotěšilo Strašný, hlavně že, aspoň doufám všichni zdravý Už se ví, co se tam odehrálo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Nejspís egr, hasiči rikali turbo ale to je na druhé straně než šlehaly první plameny … čekám na vyjádření hlavniho komisaře Hasičů a pak to nejspís odvezu před Invelt .. na 6.11. jsem byl objednaný na svolávačku egru a dalsich 3 věcí … od včera asi svolávačku už řešit nemusim … Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 4 hodinami, Z. Paul napsal: Nejspís egr, hasiči rikali turbo ale to je na druhé straně než šlehaly první plameny … čekám na vyjádření hlavniho komisaře Hasičů a pak to nejspís odvezu před Invelt .. na 6.11. jsem byl objednaný na svolávačku egru a dalsich 3 věcí … od včera asi svolávačku už řešit nemusim … Raduj se z toho, že jsi ok a všichni, cos vezl. Držím palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října před 6 minutami, kuncák7 napsal: Raduj se z toho, že jsi ok a všichni, cos vezl. Držím palce. Díky dík, naštěstí jsem jel sám. Akorat před tydnem se dokončil servis za cca 60k a nová technická. Jeste se mi těžce zkousává že “jsou to jen prachy”. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Dej potom prosím vědět, co byla příčina a průběh události. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. října Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října Jen se zeptám,havarijko na toto pamatuje ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se