Duke650 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 No tvl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Á do prdeleeee.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Co je to za část těla? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Co je to za část těla? Vlevo na straně od pupku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 před 13 minutami, roura74 napsal: Vlevo na straně od pupku. Tak asi mohlo být hůř. Brzké uzdravení přeju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Díky. To každopádně mohlo dopadnout hodně blbě. Akorát se pár dní nevyspím a letos už na kolo nesednu. Snad aspoň stihnu lyže. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 To vypadá jak kdyby se ti v břiše svlékla makrela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Co blbneš dědku, lítáš jak mladej jánošík. Dej se brzy do šusu P.S. tak dopadnul jednou kámoš v kuchyni, jeho stará byla hoodně žárlivá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Co blbneš dědku, lítáš jak mladej jánošík. Dej se brzy do šusu P.S. tak dopadnul jednou kámoš v kuchyni, jeho stará byla hoodně žárlivá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 4. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2020 Ty kráso, Ondro... Brzy se uzdrav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Ty kráso, Ondro... Brzy se uzdrav Díky Dalibore. Zatím jsem jak vytaženej z mlátičky. Naražený úplně vše. Zítra budu vědět jestli bude drátování nebo ne. Asi doufám, že jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 A co si prováděl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 A co si prováděl?Borec mě z protisměru vytlačil v zatáčce do bordelu na krajnici kde se mi při brždění bloklo a ujelo přední kolo. No a pak už jen nějakej parakotoul či co, rána rameno, hlava a spousta dalších míst. Jel jsem z kopce mohl jsem tam mít po přibrždění tak 40kmh, takže docela šlupka. Kolo taky udělalo salto do křáků ve škarpě. Ani nevím pořádně co to bylo za auto, protože debil ujel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 (upraveno) Tyjo, to aby člověk tahal kameru i na kolo... Tak ať to dobře dopadne. Upraveno 5. října 2020 uživatelem filltos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Právě teď, roura74 napsal: Borec mě z protisměru vytlačil v zatáčce do bordelu na krajnici kde se mi při brždění bloklo a ujelo přední kolo. No a pak už jen nějakej parakotoul či co, rána rameno, hlava a spousta dalších míst. Jel jsem z kopce mohl jsem tam mít po přibrždění tak 40kmh, takže docela šlupka. Kolo taky udělalo salto do křáků ve škarpě. Ani nevím pořádně co to bylo za auto, protože debil ujel. No hezky. Tak hlavne, ze to dopadlo jeste takhle. Brzke uzdraveni preji. Aspon Ti to prislo ke konci sezony Ja mel nedobrovolnou pauzu ted pres 3 mesice. Ale v patek uz jsem dal i nejaky prvni kopec a bricho po operaci uz snad ok. Ale ja si za to tedy muzu ciste sam s tou kylou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paro Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 roura: Krome kosmetiky na brise a zlomenyho klicku mas jeste neco dalsiho? Kdyztak SZ, pracuju v bilym masokombinatu. Kolo je cely? Ja uz kameru po dubnovem incidentu se soudruzkou v Hyundai vozim. Bohuzel. Sent from my iPad using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 roura: Krome kosmetiky na brise a zlomenyho klicku mas jeste neco dalsiho? Kdyztak SZ, pracuju v bilym masokombinatu. Kolo je cely? Ja uz kameru po dubnovem incidentu se soudruzkou v Hyundai vozim. Bohuzel. Sent from my iPad using TapatalkDíky. Už nejspiš jen naraženiny, pohmožděniny a odřeniny. Klíček není ani dislokovanej, a zítra se dozvím jestli to zadrátujou nebo ne. Já se přikláním k drátům, ale uvidím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Tak hlavně ať to rychle sroste a bolí co nejmíň. Jak nás všechny sleduje velkej bratr, tak si mi včera vyskočil na Insta, viděl sem to akorát co jsem taky dojel A že ujel, to je fakt čurák, to bych řezal hlava nehlava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 Borec mě z protisměru vytlačil v zatáčce do bordelu na krajnici kde se mi při brždění bloklo a ujelo přední kolo. No a pak už jen nějakej parakotoul či co, rána rameno, hlava a spousta dalších míst. Jel jsem z kopce mohl jsem tam mít po přibrždění tak 40kmh, takže docela šlupka. Kolo taky udělalo salto do křáků ve škarpě. Ani nevím pořádně co to bylo za auto, protože debil ujel. No ty jo auvajs, ať jsi brzy v cajku... Odesláno z mého SM-G975F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 5. října 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2020 (upraveno) Z toho popisu nehody mě docela mrazí. Asi rychle seženu ty polštářky do helmy a začnu ji nosit, ta moje čepice zřejmě není úplně nejlepší nápad... Upraveno 5. října 2020 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se