Harwey Odesláno 11. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2022 Ja mam xiaomi, tiez spokojnost https://www.mistores.sk/produkt/xiaomi-mi-prenosny-elektricky-kompresor/?gclid=Cj0KCQjw-pCVBhCFARIsAGMxhAfOLZrqZnz8abAKiReDgSN0O9393tSgTQztn9qCfz_fjPBxzBr4QnsaAoNjEALw_wcB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 V domácím rajónu včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 (upraveno) Až dnes jsem poprvé provětral iLynxe. Budu muset ubrat podporu v eco-módu, vyměnit gripy a časem asi i řidítka, ale jinak je to fajn. Líbí se mi ten stealth look Upraveno 12. června 2022 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 12. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2022 Španělé umí, tuhle jsem bloumal po jejich factory obchodě a koukal na silničky a jako jo. U nás asi BH exotika, ale bezva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 před 14 hodinami, Duke650 napsal: Až dnes jsem poprvé provětral iLynxe. Budu muset ubrat podporu v eco-módu, vyměnit gripy a časem asi i řidítka, ale jinak je to fajn. Líbí se mi ten stealth look Fajnová barva, přesně můj styl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 před 15 hodinami, Duke650 napsal: Až dnes jsem poprvé provětral iLynxe. Budu muset ubrat podporu v eco-módu, vyměnit gripy a časem asi i řidítka, ale jinak je to fajn. Líbí se mi ten stealth look Tá sa z toho urobiť normálny bajk? Videl som to u cestného Treku - s baterkou necelých 14 kg (veľ. XL), ale batéria sa dala aj s motorom (!) vybrať, prázdne miesto sa zatvorilo krytom a bol z toho slušný desaťkilový cesťák. Človek potom vláčil navyše len nejaký ten prevod a elektroniku. Celkom mi to dávalo zmysel, pokiaľ niekto pravidelne niečo ťahá, alebo si strieda bicykel s polovičkou alebo tak něco. Len obmedzenie čisto na cestu nie je nič moc, chcelo by to rovnaký koncept u MTB alebo aspoň gravelu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Mě to teda smysl nedává vůbec Prostě koupíš druhý kolo a nemusíš furt něco přendávat, vyndávat nebo nandávat .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 Taky bych řekl. Jak u těch bouchaček.. hodinek.. aut.. a všeho. Nějakej kompromis najdeš, ale bude to prostě vždy stát tak trochu za hovno:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 13. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2022 (upraveno) Před hodinou, wawrik napsal: Tá sa z toho urobiť normálny bajk? Videl som to u cestného Treku - s baterkou necelých 14 kg (veľ. XL), ale batéria sa dala aj s motorom (!) vybrať, prázdne miesto sa zatvorilo krytom a bol z toho slušný desaťkilový cesťák. Človek potom vláčil navyše len nejaký ten prevod a elektroniku. Celkom mi to dávalo zmysel, pokiaľ niekto pravidelne niečo ťahá, alebo si strieda bicykel s polovičkou alebo tak něco. Len obmedzenie čisto na cestu nie je nič moc, chcelo by to rovnaký koncept u MTB alebo aspoň gravelu... To jsi viděl systém Fazua, jezdí s tím i pár eMTB, např. Lapierre eZesty, Bulls WildFlow evo, Willier 101 FX hybrid, Trek eCaliber. Původně jsem chtěl koupit Bulls, později Wilier, nakonec je z toho BH BTW je to pár dní co firma Porsche oznámila, že kupuje firmu Fazua Upraveno 13. června 2022 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Ještě tady přidám celkovou trasu a už vám dám pokoj. Ostatně pokud se nepletu je s reportem na řadě @Jarett, který má k Jadranu také vyrazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 (upraveno) před 35 minutami, kral083 napsal: Ještě tady přidám celkovou trasu a už vám dám pokoj. Ostatně pokud se nepletu je s reportem na řadě @Jarett, který má k Jadranu také vyrazit Díky za důvěru Bohužel letošní jaro, provázené Mononukleózou mi tak trochu hodilo vidle do letošních plánů. Ale uvidíme, do září času dosti Upraveno 14. června 2022 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Aj,tak to mě mrzí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Před hodinou, kral083 napsal: Ještě tady přidám celkovou trasu a už vám dám pokoj. Ale to by si zasa nemusel, určite tam máš ešte kopec zaujímavých fotiek... A keby si vedel niekam hodiť priamo tracklog, bolo by fajn. Nech si viem pozrieť konkrétne cesty, kade si jazdil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Tak ještě jednu poslední pro Wawrika z Bosny,snad sem jí sem ještě nedával. Nevím, jaký tracklog myslíš,ale už sem postahoval gpx soubory,tak ti je můžu naposilat na mail, jestli chceš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Klobouk dolů! Krásná cesta, krásné prostředí, krásný relax Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 před 51 minutami, kral083 napsal: Aj,tak to mě mrzí. Kdybych na to narazil dřív, mohl jsem ti dát pát rad, kde se v případě defektu na trase zastavit :-))), taky jsem tam kdysi sháněl duše a na Hvaru i pumpičku. Jinak, pěkná trasa a Hvar je poměrně klidnej ostrov ( jen musíš vědět kde hledat :-)). Klidně bych se přimlouval za víc fotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 @kuncák7 Martine, já věděl, že si celkem znalec Chorvatska a Bosny. Kdyby bylo nejhůř třeba bych se ozval a věřím, že se nechá na Hvaru najít klidná místa,ale nakonec se to sešlo tak, že jsem si tam jen lehce zakrouzil. Zase ale přesun ze Stari Gradu přes Velo Grablje do Hvaru byl nádherný. Ten kopec je pěkně jezdivý i bagazi. Tak ještě jedna ranní ze Srebrenici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fijo Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 (upraveno) Kluci vozíte někdo kola uvnitř auta? Pojedu na dovolenou a mám tisíc důvodů, proč nechci vozit kolo na střeše nebo za autem. Naopak premejslim o pokutách mimo ČR. Našel jsem spoustu článků o tom, že když je kolo dostatečně zabezpečený proti pohybu, tak je to prej v pohodě, ale nikde jsem nenašel jak přesně zajištěný ty kola maj bejt, aby to prošlo... Když složim sedačky, tak se mi do auta dvě kola vejdou v pohode v celku a přesně tak bych je chtěl odvézt. Řešil jste tohle někdo? Upraveno 16. června 2022 uživatelem fijo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 (upraveno) Řešil jsem to jen tak, že jsem to vevnitř vezl xkrát a nikdy mě nenapadlo o tom přemýšlet.. jako taky jsem četl cosi o hysterický rakouský policii, ale zas bych to nepřeháněl:) Upraveno 16. června 2022 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Mam to jako Micey. Vozim uvnitr a nikdy sem neresil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se